Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ariusmt2 [Pl][Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EVENT NA ZAKOŃCZENIE WAKACJI!!!

W dniach 02.09-04.09.2011 Wielki event z okazji zakończenia wakacji a w nim 120% expa,dropu yang i itemów

od piątku do niedzieli drop szkatułek , w nich super niespodzianki

w Niedziele event zemścij sie na GM ([GM]Morina) znajdź,złap i zabij GM za udane polowanie super nagrody

z tej okazji również promocja na SM za tą samą cenę 20% więcej monet.

Event rozpocznie się dokładnie o godzinie 16 w piątek i zakończy w poniedziałek o 7 rano.

791f747188ac8.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer off? Po wpakowaniu launchera 3 kropki...

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Grałem kiedyś, chciałem wrócić... Niestety serw chyba padł, nie działa ani launcher, ani stary client, ani nowy client. Pomimo tego widzę, że niby jest 50 osób online...

WTF?!

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Serwer nie upadł i jest cały czas on-line. Daje wam aktualny launcher:

http://www.multiupload.com/7BA3GVMVVH

Zapraszam na nasze profesjonalne forum które stoi na silniku takim jak forum metina globalnego.

www.evenar.pl/forum/

791f747188ac8.png

Opublikowano

pliki 2010. Już na ten weekend bardzo dużo nowości! nowe bronie na 185lvl, zbroje na 190lvl, nowe mapy w tym diabelskie katakumby, nowe bossy, moooby, ulepszacze i wiele wiele więcej! kilka screanów na oficjalnym forum serwera:

http://evenar.pl/forum/index.php?page=Thread&threadID=147&action=firstNew755d39e5

791f747188ac8.png

Opublikowano

ja tam gram hm(grałem) serv dosyć ciekawy ale co do zarządu mam zastrzeżenia i to wielkie porobili sobie postacie eq i zgrywają ważniaków np taki sura Elie ma postać GM i na dodatek prawdopodobnie to chłopak siostry właściciela servera jak mu się ktoś nie podoba po prostu dostaje bana jak ma humor kończy się to banem 7 dniowym jak nie ma humoru dostaje się perma wiec raczej nie polecam tam gry

Opublikowano

Po opinii graczy serwera nie ma najmniejszego sensu wbijać... Zresztą ss mówią za siebie..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Morina a ta sprawa z wczoraj? Ja kto wyjaśnisz?

Obraza mojego brata który umarł 3 godziny po urodzeniu. Jak Ty na to zareagowałaś? "Życie"

Gdybyś nie miała tu Gma więcej ludzi by było.

Na początku Gondora Tomek był sam i było 200 online, teraz jesteś Ty na Ariusie i na eventach jest zaledwie 200.

I z tego co widzę same skargi są na Ciebie(patrz up).

Serwer polecam, ale GM(Czyt. Morina) porażka.

Pozdrawiam BaJo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...