Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ariusmt2 [Pl][Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie co mnie interesuje wasze priv sprawy!!!!Jego stosunek do jego dziwczyny jest jego sprawa!!!!to jest forum o serverach metin a nie prywatnych pierdolach. Zycie prywatne zalatwiajcie sobie na kanalach prywatnych!!! ja z tego forum chce znac kilka szczegolow z zycia servera a nie jak 1 typ nazywa swoja dziewczyne!!

Jak juz walisz jakiegos posta to daj konkretnego z ktorego bedzie plynela tresc dotyczaca danego servera.

Mi jak narazie sie server podoba i mam tu zamiar zostac. Nie kozystam z IS wiec co wlasciciel tego serva robi z kasa to jego problem!!! I tych ktorzy w IS zainwestowali.

- Prosba do wlasciciela czy nie dalo by sie zmienic czsu oddania itemow do biloga bo co 10 min nie chce mi sie z deka biegac

- Pozatym moge spokonie polecic server.

NICK; ZODIAK

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowosci na serwerze! 2011-05-25

Do "Miasta Troli" dodano nowego bossa (Olbrzymi Nosiciel Plagi),

z którego można dropnac wiele ciekawych itemów

Usunięto czas oczekiwania na oddanie składników biologowi!!

791f747188ac8.png

Opublikowano

Register nie dziala ... gz ;] a mialem chec grac na tym sservie

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

Opublikowano

Czemu off wszystko ? ;o

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Dlaczego sa 2 takie same tematy? Jezeli tamten otworzyl czlonek Team'u, a ten zwykly gracz? Niech Modek zamknie ktorys z tematow.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie. W dniu dzisiejszym otworzono CH3. Dodano kilka nowych questów, zmieniono wyprawę w dt:

-lvl wstępu 70

-usunięto kowala ponieważ na modzie była możliwośc ulepszania epików

-Zamiast Elit. król demonów na 6 piętrze jest teraz Umarły Rozpruwacz

-Wstęp na 7 piętro od 90lvl

-Zamiast Umarłego rozpruwacza na 9 pietrze dodano Niebieską Śmierc

-Odbugowano skille Umarłemu Rozpruwaczowi oraz Niebieskiej Śmierci

791f747188ac8.png

Opublikowano

Witam serdecznie. W dniu dzisiejszym otworzono CH3. Dodano kilka nowych questów, zmieniono wyprawę w dt:

-lvl wstępu 70

-usunięto kowala ponieważ na modzie była możliwośc ulepszania epików

-Zamiast Elit. król demonów na 6 piętrze jest teraz Umarły Rozpruwacz

-Wstęp na 7 piętro od 90lvl

-Zamiast Umarłego rozpruwacza na 9 pietrze dodano Niebieską Śmierc

-Odbugowano skille Umarłemu Rozpruwaczowi oraz Niebieskiej Śmierci

No pewnie najlepiej usuńcie całe dt,bo poco? Większość osób chodzi do dt tylko po to by iść do kowala coś ulepszyć,a tu ładnie kowal został usunięty.

Może zróbcie żeby epiki można było ulepszyć u kowala albo inaczej rozwiążcie ten problem,bo pewnie najlepiej iść na łatwiznę i usunąć.

A może ktoś mi wytłumaczy dlaczego ch2 z s2 zostało usunięte skoro na s1 są aż 3 kanały??? Może dodaliście 3-ci kanał kosztem s2 co więcej korzystają z IS????

Zmieniam serwer bo nie wydaje mi się że Team priva się ogarnie...

Dziękuje,dobranoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
No pewnie najlepiej usuńcie całe dt,bo poco? Większość osób chodzi do dt tylko po to by iść do kowala coś ulepszyć,a tu ładnie kowal został usunięty.

Może zróbcie żeby epiki można było ulepszyć u kowala albo inaczej rozwiążcie ten problem,bo pewnie najlepiej iść na łatwiznę i usunąć.

A może ktoś mi wytłumaczy dlaczego ch2 z s2 zostało usunięte skoro na s1 są aż 3 kanały??? Może dodaliście 3-ci kanał kosztem s2 co więcej korzystają z IS????

Zmieniam serwer bo nie wydaje mi się że Team priva się ogarnie...

Dziękuje,dobranoc

Po 1 CH3 zostało dodane ponieważ na serwerze gra prawie 300 osób co ułatwia grę na serwerze 2 gra ledwie 100 osób więc 1 kanał zupełnie wystarcza na razie.

Po 2 kowal został usunięty ponieważ na modzie kamera dało się ulepszac epiki w dt co psuje całą zabawę bo jest za łatwo. Co to jest zrobic dt 30minut?

Po 3 nigdy nie idziemy na łatwiznę staramy się rozwiązywac wszystkie problemy rozsądnie z korzyścią dla was. W zamian za kowala dostaliście możliwośc expienia w dt oraz nowego bossa z którego jest bardzo dobry drop.

Po 4 masz tylko 1 post z czego wnioskuję że właśnie tacy jak Ty chodzili na kowala z modem i teraz jest im nie na ręke.

Po 5 oświadczam Ci że ja jak i cały mój team jesteśmy w pełni ogarnięci jak Ci coś nie pasuje nie graj chyba proste nie?

791f747188ac8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...