Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ariusmt2 [Pl][Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja rowniez mam ten sam problem co krycha123456789 nie moge sie zalogować niby łączy pisze proces logowania trwa i juz tak przez 1h mam ..Na launcherze tez gram.. prosze o szybką odpowiedź co jest grane

Pozdrawiam.

Opublikowano

strona działa ale długo sie ładuje jakby jakieś przeciążenie miała mój nick to TickeT i PanZenoN

Opublikowano

Niestety dziś baza już była zbyt obciążona nie chcemy ryzykowac utraty itemów dlatego serwer został wyłączony i z samego rana zamówiliśmy 3 razy lepszego dedyka jutro serwer powinien byc on-line a do czwartku na 100%. Wszystko zależy od szybkiej aktywacji. Wszystkie pliki serwerowe i cała baza została już przerzucona na mój komputer i czeka tylko na nową maszynę.

Pozdrawiam

[HA]xYOSHIx

791f747188ac8.png

Opublikowano

Serwer był fajny, ale gmowie byli bardzo przekupni i nawet zrobili s2 żeby zarabiać kase;./

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

dropią bronie 65/75 w atlancie ? nowe metki bossy ? jakieś new szkaty ? ulepszacze nowe ?

Combat 18.

Opublikowano

Oto nowy launcher który wystarcza do gry na serwerze bez żadnych patch'y. Zapraszam serdecznie do gry serwer bardzo stabilny stoi pół roku i nie było z nim żadnych stałych problemów.

http://www.multiupload.com/5AG433D150

Brak skanu z powodu wagi pliku.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Witam:)

Osobiscie server polecam, gram na nim dosc spory kawalek czasu i jestem z niego zadowolony:)

Malo jest teraz takich serverow jak AriusMT2

Nie ma co duzo pisac bo trzeba zagrac:)

Opublikowano

Moim zdaniem zaden server nie jest idealny:) dlatego gdzie by sie nie gralo to i tak zawsze moge byc jakies problemy z serverem;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...