Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ariusmt2 [Pl][Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie się gra tylko pytanie czy w shopie są te kryształki do ulepszania skili w G?^ ^

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wydawajcie kasy na IS, bo i tak serwer nie postoi dłużej niż 2 miesiące ;]

zobaczcie sobie w ich cliencie, screeny jakie są, na co idzie kasa z ISu ...

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Gdy próbuje wejść wywala ... tracicie dziesiątki osób ale widze że was to nie obchodzi.

SSy w kliencie sa prawdą i dowodem na to że ten serwer i team to jedna wielka porażka ... eq na lewo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale bzdury niektórzy piszą taki dedyk nie kosztuje 100 ani 200zł pewnie trzeba dać z 500zł za miesiąc wiec kasa z is idzie na utrzymanie i rozwój serwera co z reszta widać bo co jakiś czas coś jest dodawane zachęcam do gry sam gram i jest to jeden z lepszych priv-serwerów na jakim grałem SERDECZNIE ZAPRASZAM

Opublikowano

Serwer świety, bardzo polecam każdemu.! Bardzo dobrze dopracowany, mili ludzie.

Pozdrawiam gildie WannaHaveFun ! Moja gra się niestety już skończyła, brak czasu.

3mcie się

SpongeBob-SquarePants-10t-001.jpg

Opublikowano

Dostępny jest już client serwera bardzo rozbudowany:

http://www.multiupload.com/6CRG8IZ559

Dodano nowe metiny do 150 lvl

Nowe zbroje na 150lvl i bronie na 145lvl

791f747188ac8.png

Opublikowano

multiupload oferuje kilka hostów na razie są 2 więc myślę że z pobraniem problemów nie powinno byc. Jak ktoś ma dobrego neta 1mb/s+ to ten client pójdzie w godzinke.

791f747188ac8.png

Opublikowano

kto ma teraz neta 1mb/s ? (15-20min przy 6mb/s)

a co do serwera to troche zniecheca ranking ale zagram

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Mam probem.

Ściągnełem clienta jak trzeba, odpalam i wyskakuje jakiś nieznany błąd i się client zamyka.

O co chodzi?

EDIT

Jest wszystko już ok.

Człowiek boi się inności..

Rekrut
Opublikowano

zapomnialem dodac pro syfiaste lagi

Opublikowano

Witam, sądzę że lepiej będzie jak wam wyjawię kilka sekretów waszego GA i jego przydupasów.

1. Jest to osoba fałszywa, która nie tylko że nie szanuje swojej " dziewczyny "

to i potrafi powiedzieć prosto w oczy kradnąc i śmiejąc się z tego.

Myślę że zaciekawi was, to że właściciel waszego serwera notorycznie przekręca każdą osobę ?

Napisałem, że nie szanuje swojej "dziewczyny"

- Kiedyś pewnego dnia, siedząc u mnie na teamspeak 3 , wszedł i zaczęliśmy rozmawiać na temat strony do której nie ma praw, ale jest już zgłoszona. Przeistoczyło się potem w normalną rozmowę, gdzie wymienił że jego dziewczyna

jest jeszcze młoda, i sobie ją jak on to powiedział " Wyszkoli na sukę do garów " ...

Według mnie taki ktoś nie powinien nawet mieć osoby która mu pomoże.

Nie chodzi o tylko to, ta osoba zakładając ten serwer okradła kilka osób z plików, i nie tylko..

Chodzi mi głównie o was, graczy.

Gracie na tym serwerze , inwestujecie a to ścierwo tylko zbiera kasę i zakłada nowy serwer.

Serdeczne gratulacje..

Jest w tym kłąb prawdy, jak nawet ze stroną. Z której kasuje stopki ... I tak skrypt zostaje, załączone Zrzuty ekranu i nie tylko to

zostały już wysłane wraz z pozem.

Współczuję wam, ale lepiej powiedzieć to teraz niż później..

Współczuję też kobiecie tego fleta, która darzy go uczuciem, a ten robi z niej pośmiewisko..

Cóż taki jest los..

pozdrawiam.

[Video][Tut]Jak Dodać Mapę na własnego serwera Metin2.wmv

By ZorQ

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/

Opublikowano

Witam, sądzę że lepiej będzie jak wam wyjawię kilka sekretów waszego GA i jego przydupasów.

1. Jest to osoba fałszywa, która nie tylko że nie szanuje swojej " dziewczyny "

to i potrafi powiedzieć prosto w oczy kradnąc i śmiejąc się z tego.

Myślę że zaciekawi was, to że właściciel waszego serwera notorycznie przekręca każdą osobę ?

Napisałem, że nie szanuje swojej "dziewczyny"

- Kiedyś pewnego dnia, siedząc u mnie na teamspeak 3 , wszedł i zaczęliśmy rozmawiać na temat strony do której nie ma praw, ale jest już zgłoszona. Przeistoczyło się potem w normalną rozmowę, gdzie wymienił że jego dziewczyna

jest jeszcze młoda, i sobie ją jak on to powiedział " Wyszkoli na sukę do garów " ...

Według mnie taki ktoś nie powinien nawet mieć osoby która mu pomoże.

Nie chodzi o tylko to, ta osoba zakładając ten serwer okradła kilka osób z plików, i nie tylko..

Chodzi mi głównie o was, graczy.

Gracie na tym serwerze , inwestujecie a to ścierwo tylko zbiera kasę i zakłada nowy serwer.

Serdeczne gratulacje..

Jest w tym kłąb prawdy, jak nawet ze stroną. Z której kasuje stopki ... I tak skrypt zostaje, załączone Zrzuty ekranu i nie tylko to

zostały już wysłane wraz z pozem.

Współczuję wam, ale lepiej powiedzieć to teraz niż później..

Współczuję też kobiecie tego fleta, która darzy go uczuciem, a ten robi z niej pośmiewisko..

Cóż taki jest los..

Pozdrawiam cię tomek, jebany leszczu - Jack !

pozdrawiam.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...