Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dll] Kal Skh V1.1.7 [int]

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Inix zablokował dllkę, nie będzie jej do odwołania, niestety :/

gdyby zablokowal wogule by sie kal nie wlaczał pomyśl dziecko:)

Opublikowano

@Sobsoon

Tak możesz mówić do swoich kolegów z piaskownicy... Artmoneya też zablokowali i wyłącza się kal dopiero po paru minutach. Co, każdemu się artmoney zepsuł? Raczej nie...

@marcin187

Nie sądzę, żeby YF potrafił to zrobić

Opublikowano
@Sobsoon

Tak możesz mówić do swoich kolegów z piaskownicy... Artmoneya też zablokowali i wyłącza się kal dopiero po paru minutach. Co, każdemu się artmoney zepsuł? Raczej nie...

@marcin187

Nie sądzę, żeby YF potrafił to zrobić

poczytaj co piszesz .. nie chdozi pod dana wersje clienta nie wiezyszw Your poco tu siedzisz WON!!

.

Opublikowano
poczytaj co piszesz .. nie chdozi pod dana wersje clienta nie wiezyszw Your poco tu siedzisz WON!!

Jeżeli teraz nie działa to w przyszłości ta wersja też nie będzie działać.

Co do wiary, tutaj wiara nie ma nic do gadania, wiem jakie umiejętności ma YourFear i nie sądzę, żeby tak szybko to rozgryzł. Zresztą co się będę z wami kłócił, przyjdzie to wam powie czy tak czy nie.

Opublikowano

haha nie tylko mi nie działa :lol: juhu ^^ myślalem ze ja cos zjebalem :) no ale jesli wszyscy mają ten problem to git majonez :P teraz mozemy sie tylko modlić i dawac pieniążki do kościola zeby stał sie cud i udalo sie to obejść :D

DMC 3 SE :

MEDIUM - COMPLETE

HARD - COMPLETE

VERY HARD - COMPLETE :)

PAPA ROACH 4LIFE ! <3

Opublikowano

Wszystko było ok. Napewno jakiś ćwok, wysłał to koreńcom i bombki strzelił -.- żal z takich ludzi

kurwaaaaaaaaaaa jaki chuj to wyslal zapierdole :((( ma wpierdol....

Opublikowano

Kurde nie bylo mnie 2dni i juz sie popsuło

Hmm.... przestancie myslec ze ktos ten program sprzedał do koreanców. YF to naprawi nie bójcie sie kazdy w niego wiezy ale tez trzeba mu pewnie pomóc. co do CUD-u wiara czyni cuda z wiara wszystko nam sie uda. Chłopcy/Dziewczeta troszke trzeba poczekac i wszystko wrócu zaraz bedzie nowy uptade to moze bedzie jakis bład sie wychwyci albo cos xD.

Nowicjusz
Opublikowano

mówiłem ze nie działa tylko ja robiłem aktualizacje hshield wcześniej możliwe że dla tego nie chciało pójść u mnie bo już miałem nowa aktualizacje. Ogólnie miałem coś takiego jak wrzuciłem dll ki gra się uruchamiała komp się zacinał. Na nowymUi dostałem się do gry ale po chwili mnie wywaliło na starymUi blokowało mi kompa ale jak klikałem na silnik Ui krzyczał ze jest hack niestety szukałem czegoś innego ale nie znalazłem. A wiem że coś jest bo wczoraj grałem i pod Temporary Fort of Geun-Ohee Castle ktoś ostro hakował że nie dało się w ogóle grać ogólnie nie było widać nikogo tylko było widać błyski broni czarodziejki tak jak ktoś by bił moby z pod ziemi. szukałem bypass-u na hshelida ale nic nie znalazłem.

Opublikowano

@marcin

To ja im to wyslalem

Dasz mi wpierd.l tak jak obiecales?

Jeśli też sądzisz, że Owned! jest pokemońsko pierdolnięty to wklej to do swojej sygny.

xD

Opublikowano

nie on ci nie da :) my wszyscy ci wpierdolimy jesli to co mowisz okazalo by sie prawdą xD

DMC 3 SE :

MEDIUM - COMPLETE

HARD - COMPLETE

VERY HARD - COMPLETE :)

PAPA ROACH 4LIFE ! <3

Opublikowano
Ciekawe gdzie jest Yourfear juz dlugo go niewidzialem

nie spamcie gdzie jest your czemu hack nie działa itd.. od tego jest PW. your jak przyjmdzie to przyjdzie jak nie to nie..

prosze administracje o zamknięcie.

.

Opublikowano
poco spamisz?

Po to, zebys sie pytal..

Tam byl post

Mozesz juz sp#%#%% ;]

Jeśli też sądzisz, że Owned! jest pokemońsko pierdolnięty to wklej to do swojej sygny.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...