Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dll] Kal Skh V1.1.7 [int]

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kal SKH v1.1.7

CMD:

- auto pick

- Target behead

- Animacja behead

- Speed hack

- Force: trade, party, duel

- Teleporty pod statuy

- Undergound Hack

- Auto login (ID, PW, 2NDPW podajemy w system.ini) - można podać dane do 3 kont

- Możliwość wyłączenia auto loginu (domyślnie autologin jest jest właczony żeby go wyłączyć wystarczy przed wybraniem serwa wpisać login0 - login1 włącza

autologin ponownie)

- auto med (komendy med1 / med0)

- water hack

- kilka animacji postaci (do niczego szczególnego się nie przydają xD tak 4Fun wrzuciłem ^^)

- imp hack

- jeśli wyłączymy auto login, dane od acc na które się zalogujemy zostaną zapisane w sys.ini

- F1 Menu

- Attack Hack (beta)

F1 Menu:

- Assassin List

- Agent

- Mix Master

- Black Smith

- Ascetic

- Skill Masters (dla wszystkich jobów)

Download

Jeśli wyskakuje błąd przy uruchomieniu kala, trzeba zainstalować Microsoft Visual c++ 2008.

Speed Hack i Underground Hack działa tylko pod starym UI

78903066.th.jpg69732450.th.jpg85829416.th.jpg75651225.th.jpg93231759.th.jpg74239835.th.jpg

sign.png
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dzieki Fear jestes niemozliwy :)

Speed zawsze sie przyda, a powiedz mi jak aktywowac Force Party?

wpisujesz sniffplayeron, czekasz troche i zagladasz do pliku PID.txt w folderze kalonline. wyszukujesz tam imie typa i patrzysz na numerek obok np :

Name: DawidXPL ID: 2644916

tylko ten numer jest wazny. w konsoli cmd wpisujesz :

1.

playerid

2.

2644916

3.

fparty

i juz :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
zrobilem all i pokazalo sie Now you can start mix! co dalej mam robic??

mixit

Update: SKH 1.1.2

Nowe pointery będą działać do 23.07.09r.

sign.png
Opublikowano

Działa mix testowalem :P tylko ma jedna wade xD np jak chce g50 sworda zrobic impa to musze to na knighcie robic i miec sworda g50 drugiego a nie np bow czy sticka

Opublikowano

hm zrobilem wszystko jak trzeba kala mam zupowanego sprawdzalem na old UI i na nowym ale zawsze dostaje "conneciton lost" ktos moze mi pomóc ;p? ^^

DMC 3 SE :

MEDIUM - COMPLETE

HARD - COMPLETE

VERY HARD - COMPLETE :)

PAPA ROACH 4LIFE ! <3

Opublikowano

hmmm swietna robota Your, gratuluje :))

Mam pytanko, dalbys rade zrobic w tej dllce jakiekos autoklikera klawiatury ?? jezeli tak to bardzo bym prosil gdybys mial ochote i czas to zrobic:)) a jesli nie to moze zna ktos jakiegos auto klikera klawi?? Oprocz tego auto key pressera co na forum mozna znalesc, najlepiej jesli klikalby przyciski na kilku uruchomionych kalach, bardzo bym prosil o pomoc, z gory dziekuje, pozdrawiam:))

Opublikowano

hehehe widzę że się temat rozkręcił xD

thx all, jest dla kogo update pointerów robić ^^

Hmm rydzu co do autoklikera to nie wiem jestem noobem jeśli chodzi o c++ (ale staram się coś tam modzić - może książkę jakaś sobie kupie?xD)

Jeśli chodzi o mixa fakt przerąbana sprawa, że można mixować tylko broń odpowiedniej klasy (tak źle to wymyśliłem xD). W sumie mógłbym zrobić żeby szukało IID broni przy wyrzucaniu, ale jeśli ktoś inny będzie miał auto odpalonego picka to się zrobi mały problem. :P

Ewentualnie można by pokombinować ze storage, powiedzmy wyjmujemy bronie i armor ze storage, wyrzucamy meda i mixujemy. Nie wiem co wy na to?:P

Myślę też nad zmiana teleportów zamiast np. revival dałbym naro, mine, fort, cop ...

Co do auto loginu to jak już mówiłem są czasami problemy przy łączeniu, jak wyskoczy błąd można spróbować wybrać inny server (najczęściej to działa), wylogować się i wbić na ten na którym gramy, jeśli dalej nie zaskoczy można wyłączyć auto login komenda login0 i wpisać dane ręcznie.

Jeszcze jedna sprawa xD

Butch3r myślę że 1hh z tego mixa by wyszedł. Tylko przed wpisaniem "mixit" musiałbyś sprawdzić czy na pewno broń jest założona. Po zrobieniu impa, bierzesz nowe bronie i robisz kolejnego (i tak w kółko) aż wyjdzie Ci dmg w granicach ~65k (tak wiem że trochę kasy na to idzie - osobiście nie sprawdzałem czy jeszcze dział!) - po relogu te staty wrócą do normalnych, więc jak ktoś ma mało kaso to nie jest za bardzo opłacalny interes.

sign.png
Opublikowano

No dzis mialem 10faili zeby g40 na impa zrobic i all sianko poszło xD. Narazie nie mam za co mixowac :P. Ale jak napisałes o tym 65kdmg to sie nie opłaca robic tak, najlepiej by było jakby za 1razem taki dmg wychodzil. A jakbys pokombinowal z tym pliczkiem d3dx9 to bys trade hacka zrobil:P

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

heheh :)) jak chcesz ksiazke to moge Ci wyslac bo mam troche literatury z tym, tylko kurde jakos nie chce mis ie uczyc tego, ucze sie ucze troche i zaraz mi sie nie chce ;ppp ale jzu w sumie nie wazne z tym auto klikerem poradzilem sobie juz na troche inny sposob :))) skoro taki niby "noob jestes z c++" to jak zrobiles ta dllke???? ;ppp moze podzielisz sie z nami ta wiedza?? ;pp moglibysmy sie sami pobawic tym troche ;ppp a to by moglo nas zacheci do dalszej zabawy z c++ i by byla mocniejsza ekipa na mpc ;ppp

Opublikowano

hmm miałem kod źródłowy od exteco (behead, pick i ta animacja behead) i na podstawie tego coś tam modziłem xD

Może wrzucę (jak będzie trochę czasu xD) kod od, od którego zaczynałem i powiem mniej więcej co i jak :P

i dorzucę tutorial jak szukać pointerów w artmoney (do speeda ug i water hacka ^^).

Butch3r trade hack już nie działa, skośnooki fixa zrobiły xD

sign.png
Opublikowano

Ja osobiście wole twojego hack'a niż tego z elite tamten jakiś niedorozwinięty moim zdaniem xD. Mam kilka pomysłów na ulepszenie tego hack'a mógłbyś dodać coś takiego jak zapis miejsca w którym się znajdujesz i poprzez commende np. "save" możemy to zapisać i tak samo z "move" że idziemy do zapisanego miejsca i zamiast "revival naro" itp. mógłbyś zrobić żeby w grze się wpisywało np. "/naro, /temp" itp. xD. To tyle mam nadzieje że ze pointery będą zawsze "świeże". Dobra robota. Powodzenia. Pozdrawiam ;)

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

Opublikowano
NathanielGrrr

to była odpowiedź na Twój post:

Co do auto loginu to jak już mówiłem są czasami problemy przy łączeniu, jak wyskoczy błąd można spróbować wybrać inny server (najczęściej to działa), wylogować się i wbić na ten na którym gramy, jeśli dalej nie zaskoczy można wyłączyć auto login komenda login0 i wpisać dane ręcznie.

ziom nie jestem gejem ale kocham cie :**** dzieki wielkie za pomoc daje 6 z +

DMC 3 SE :

MEDIUM - COMPLETE

HARD - COMPLETE

VERY HARD - COMPLETE :)

PAPA ROACH 4LIFE ! <3

Opublikowano

Update: SKH 1.1.3

* zmienione komendy teleportów

* poprawiony force (duel, trade, party)

Teraz wystarczy wpisać w cmd fduel1 (żeby włączyć force), lub fduel0 (żeby wyłączyć). Gdy force jest odpalony wpisujemy w kalu /duel nick.

(taka sama zasada jest na trade i party)

Have fun xD

sign.png
Opublikowano

Nie to akurat nie jest problem xD

Co tydzień przy update zmieniają się pointery, a także wersja która jest zapisana w system.ini. Domyślam się że dzisiaj po ściągnięciu update dorzuciłeś moje pliki do folderu kala (ze starym nr. w system.ini). Gdybyś miał te pliki przed ściągnięciem update to wersja sama by się zmieniła.

Problem jest inny xD

u mnie update się nie chce ściągnąć (jak pociśnie to dorzucę nowe pliki) :P

edit:

skośnooki coś zjebały, bo nie tylko ja mam ten problem (na stronie kala też piszą o tym xD)

i z tego co się dowiedziałem to chyba HS już wykrywa UCE (artmoney).

sign.png
Opublikowano

kurde lipa jak UCE wykrywa, ale w sumie przezucilem sie na hacka Youra wiec nie jest tak zle, a co do odpalenia kala, to fakt wiele osob ma problem chociaz kilka osob odpalilo kala, ja sie mecze caly dzien i lipa ;///

Opublikowano

ehh zezer xD

Dalej wyskakuje Ci ten błąd, że masz kala przeinstalować?

Czy chodzi o to że nie działa speed, ug water hack?

Jeśli błąd o którym mówię to tylko nowy nr. TIMESTAMP'a pomoże (chociaż możliwe, że to jest ten który podałeś - z wiadomych przyczyn nie jestem w stanie sprawdzić :P)

Szansa na nowa wersje będzie dopiero jak mi się kal odpali... (kompletnie nie rozumiem czemu u Ciebie kal się odpala xD)

http://www.inixgame.com/KalOnline/Community/FreeBoard.asp?BoardType=List&btn=2

nikt się nie chwali że mu działa, widzę są tylko posty że nie działa nikomu xD

Sprawdziłem już nawet w download i nie ma nowszej wersji klienta (tą co jest na stronie to mam od dawna) :(

edit:

o lol ściąga xD

ale straaaaasznie wolno.

później może wpadne na razie idę się edukować (Ajax / PHP) xD

sign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...