Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dll] Kal Skh V1.1.7 [int]

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i offtop, ale co tam xD

FF rlz! xD

Od FF VIII zaczynałem (to było z jakieś 9 lat temu?:D masakra jak mi się ta gra w banie wkręciła :D przejdę jeszcze raz jak będzie spolszczenie pod PSX'a).

W tamtych latach to ja byłem zachwycony grafiką tej gry, przebijałą wszystkie inne na PSX'ie (o filmikach mówię) :D

Nie nudziłem się przy tej grze.

W FF VII zatrzymałem się jakoś na początku 3 cd (tam już przed tym wulkanem czy co to było xD)

FF9 jest dobra (po polsku ja rozjebalem oczywiście - fabuła przekonkretna) xD

Co do FFX byłem gdzieś w połowie (w sumie muszę sobie zacząć od nowa jeszcze raz bo jakoś czasu nie miałem - później FFX-2 :P)

(btw jak nie grałes to sobie załatw gdzieś: Dissidia Final Fantasy (PSP), Crisis Core: Final Fantasy VII (PSP), Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (PS2))

sign.png
Opublikowano

Update: SKH 1.1.4

Nowe pointery będą działać do 06.08.09r.

edit:

zaczynam się bać xD

sign.png
Opublikowano

Update: SKH 1.1.5

+ F1 menu będzie częścią SKH :D

* poprawiony imp hack

ze storage nic nie wyszło, bo nie dostawałem info jaki item jest wyciągany ze storage.

Chyba nic straconego, bo zrobiłem to na innej zasadzie.

Naciskamy T, wrzucamy itemy do sklepu (2 bronie, małe, duże medy, jakiś armor czy coś - w zależności co jest potrzebne do impa), ale nie naciskamy na start selling, wpisujemy setmix i po kolei wybieramy item i naciskamy Cancel Selling (w dll będzie napisane jaki item mamy wyciągnąć), później to już normalnie mixit.

sign.png
Opublikowano

Update: SKH 1.1.6

* poprawiony behead

Nie tnie wszystkich mobów dookoła (tylko te które zabiliśmy).

Myślę nad dodaniem attack hacka.

Ustawiamy jaki skill ma używać i po normalnym ataku będzie wysyłało pakiet skilla (jak narazie bawiłem się tym ze staggiem - całkiem fajnie się bije xD).

Muszę pomyśleć jeszcze jak to rozwiązać, bo na razie po każdym ataku używa skilla (może uda się co parę sekund czy coś w tym stylu xD)

sign.png
Opublikowano

Łał narescie, jescze jak bedzie dzialac mi na `100% to bedzie spoko zaraz sprawdze. a jedno pytanko czy to jest wykrywalne???

Opublikowano

Nie, nie jest :D

Jeśli ktoś Cie podpierdzieli do Inixu (zrobi screeny czy coś tam), to wtedy może być mały problem.

No wiesz ale jak jakoś mnie się jeszcze banana załapać nie udało - ug i jedziesz (trzeba mieć talent żeby się komuś podpaść) xD

sign.png
Opublikowano

aha a jesczze jedno szukam i szukam tego Microsoft Visual c++ 2008. no i nie ma nigdzie tej wersji pomozesz ??

Opublikowano

http://www.microsoft.com/express/vc/

tą wersję "pomarańczową" najlepiej ściągnij (nie testowałem na innych - a na tej na pewno działa xD)

edit:

a no dłudgo długo xD

sign.png
Opublikowano

Jakie preferencje?:D

Update: SKH 1.1.7

+ Attack Hack (beta)

wpisujemy setskill, podajemy ID skilla (ID znajdziecie w skilllist.txt), nizej wartość po ilu normalnych atakach ma użyć skilla.

Teraz attk1 (żeby włączyć), attk0 (żeby wyłączyć).

sign.png
Opublikowano

omg napisałem przy updacie wersji 1.1.6, co chcę zrobić i jak to ma mnie więcej wyglądać.

ustawiasz sobie powiedzmy żeby po 5-iu normalnych atakach używało skilla. Podbijasz np. archerem do moba, naciskasz na niego lewym (po 5-iu strzałach, użyje skilla, później znowu 5 strzał, skill - i tak w kółko aż go zabije).

Bije się dużo szybciej i nie trzeba czekać na tą animację skilla itp.

attack hacka polecam używać z:

tbehead

pickon

speed

ug

sign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...