Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dll] Kal Skh V1.1.7 [int]

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

swietne Your :) jeszcze tego nei sprawdzalem ale napewno swietna robota, a co do tego BH to tez fajny pomysl ale moze bys dodal taka opcje jak scinal poprzednio :)) zeby scinal wszystko albo te ktore zabilismy xDD

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

User Interface :D

Rydzu w wersji 1.1.7 jest możliwość odpalenia target behead (komenda tbehead) albo tego starego (komenda beheadall) wyłączanie - beheadoff :D

edit:

a dzięki dzięki xD

sign.png
Opublikowano

FF 7 wymiata tam w krateze mogłes spotkac pomaranczowe kulki one najwiecej expa i kasy dawały albo magic pot xD.

Btw motyla noga 9 razy fail na impie hmmm xD. Trza znow głowy zbierac by sie bot przydał taki pr0:p. Fear rushhhh 1HH xD

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

OO własnie Fear bedziesz sie starał z 1hh xD ? czy to nie realene (Tak na serio to ty to juz dawno masz no ale nie chcesz dac za free xD hehe...)

Nie no tak szczeze bedziesz sie starał ??

Opublikowano

1) On nie ma 1hh :)

2) Nawet jakby miał to by się bał go używać bo GM'i mają teraz logi powyżej 60k dmg (1hh tak ma) i lecą za to od miejsca permy.

Opublikowano

moze maja cos tam od 60k ale pomysl w d1 zaden moob nie ma 60k hp to do 50 lvl na 1hh mozna jechac a kad wiesz ze on nie ma 1hh bo nie dał na forum ??

Opublikowano

@kalipl

Bo go dobrze znam i wiem co ma a czego nie?

Nie chodzi tu o ilość hp moba, gdy walisz z SB w vulgara to on też otrzyma 900 (czy tam ile) dmg, ale ma przecież tylko 100.

Opublikowano

Jedno pytanie

Czy imp hack dziala w 100% i nie jest wykrywalny ???

a i czy jak zrobie impa z g53 13/13/5 leg 2h to mi wezmie staty ???

edit@

Dziwne wlozylem wszystkie pliki do kala i nie dziala tzn jak odpale kala i sie loguje to mam dc :/i nie moge wbic :/ mam c++

Opublikowano

@marcin187

A wpisałeś dobrze wszystkie dane do loginu?

IMP raczej nie jest wykrywalny (lub nie chce im się go sprawdzać)

Staty nie znikną po zrobieniu, to nie priv :)

Nowicjusz
Opublikowano

nie działa juz męcze się z tym 2 dni na nowym ui spokojnie wchodzę do gry loguje automatycznie wchodze do gry komendy nie działaja na statym ui loguje sie automatycznie przechodzi wszystko potem przy wyborze postaci się zacina i wylącza monitor.

Opublikowano

@b4t

komputer sprzed wojny? Niektóre komendy działają tylko na starym ui. Masz tego visuala? Najnowsze sterowniki do grafiki? Directx 9?

@marcin

Najpierw setskill

Nowicjusz
Opublikowano

przeciez napisalem ze na starym UI się zacina w momencie wybierania postaci i wszystko staje w miejscu. Wszystkie stery mam aktulane gra bez Kal Skh V1.1.7 chodzi bez problemu.

Opublikowano

omfg co wy dajecie xDDD

dla sb:

setskill
3
3
attk1

On sam nie bije, tylko używa skill co któryś atak (w przypadku archa ze zwykłej strzały)

btw jak ktoś ma starszego kompa to mogą być problemy, gra bardziej muli z SKH (sniffery, sprawdzanie, sysyłanie nowych wartości i takie tam).

sign.png
Opublikowano

każdemu chyba z netem..

mi full set +2 agi bow rtb +13[13]+4otp king accesory +5 i panterka g22 i a d1 od 25lvl kazda maske praktycznie na pare szczałow;) w 1 dzień wbiłem 33lvl:) teraz już lece na 37:D spoko wszystko fajniee nawet w d5 lekko mi poszlo chociaz z hp problem^^ zainwestujcie w archera:) a 50 bd mieli 300x szybciej niz normal:)

@UP:

napisze małego tutka

Inwestujecie w g40 bow wbijacie 16+ lvl idziecie zamek devile

dajecie komende setskill :

3

2

attk1

beheadall

pickon i lecicie;) ja z devilówmiałem ponad 500hedow:D

500x3k :)

@UP; ojoj update zrobiło.. wchodzi do gry ale DC mam-.- tzn nic nie wyskakuje a kal sie wyłącza ma ktoś tak??

.

Opublikowano
Też tak mam po tym ostatnim updacie.Jak jestem już w grze to podejdę postacią kawałek i wywala z gry.

każdy tak ma ;O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...