Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypadek Samochodowy.

Osama

Pytanie  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zgodzi?by? si? na transfuzj??

• Tak
      62
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro to taki poważny wypadek to twoi przyjaciele napewno by wiedzieli. Po za tym wystarczy, że ci krew poleci z paluszka, a potem jakimś cudem dostanie się do krwi innej osoby to już zaczną się ploteczki. Wszystko zależy od ludzi, jeżeli cię zaakceptują i postarają się zachowywać naturalnie przy tobie to jeszcze da się żyć. Jednak takich ludzi jest mało.

@EDIT

Tak, tak wiem bawie się w pierdolonego filozofa.

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg, to jak wam się to aż tak nie podoba, to nie lepiej najpierw potestować zamiast od razu umierać?

A może ktoś przez te 20 lat wymyśli lek na to?

Co do życia w osamotnieniu, to może by się udało znaleźć drugą zarażoną osobę, taki duży problem?

Mi się to wydaje logiczne, że lepiej żyć niż umierać :|

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Zgadzam się w 100% z przedmówcą... przez 10-20 lat mogą wymyślić lekarstwo... nie wiadomo, do czego są zdolni naukowcy :D Myślę, że większość(mimo tego co pisze) przyjęłaby krew... zabić się można zawsze... ale już nie zmartwychwstaniesz...

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

piszecie nie, a natura ludzka jest taka że gdybyście naprawde musieli dokonać wyboru, zgodzili byście sie.

Ja osobiście mógłbym otrzymać tą krew. Już teraz ludzie z wirusem hiv żyją normalnie, a nawet mają dzieci więc nie rozumiem waszej spiny.

Opublikowano

jeżeli miało by to być ostateczne wyjście to oczywiście że tak ...

chyba lepiej pożyć z tą chorobą chociaż mogły by być potem problemy z tą osobą ...

no ale lepiej żyć niż zginąć...

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

A mi się wydaje że założyciel tematu ma HIV.

A mi się wydaje, że jesteś debilem bo nie zrozumiałeś o co chodzi w tym temacie.

@Up

Bóg nie istnieje.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja wolał bym tą zakażoną krew ale żyć. I żył by z 20 lat bo zażywał bym drogie leki za które płaci rząd.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Tak. Życie jest najważniejsze, a to że jesteś chory nie skreśla wszystkiego. Wyobraź sobie że masz 40 lat. Czekasz na wnuki i co ? Chcesz iść w piach czy doczekać się komunii wnuka ?

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...