Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypadek Samochodowy.

Osama

Pytanie  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zgodzi?by? si? na transfuzj??

• Tak
      62
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście. Wiecie, każdy teraz by powiedział że by wolał umrzeć niż być kaleką do końca życia.. ja za to wolę tą drugą opcję niż smierć ;)

@Autor

Osama, czemu ty takie tematy zadajesz?? po co?? strzał, napięte mięśnie czy rozluźnione, lekarstwo, piszesz własny język programowania, umiesz chyba każdy.. Ty to się widzę znasz ;)

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Ja bym się zgodził wole żyć chory niż umrzeć.

To miejsce czeka na twoją sygnaturę ;d

Opublikowano

tak, zgodziłbym się. wiedząc, że umrę za kilkanaście lat, godnie wykorzystałbym ostatnie lata swojego życia.

Opublikowano

Oczywiscie ze tak , najwyzej nie uprawialbym stosunkow.

A przez kilka lat normalnego zycia bym nacieszyl sie zrobil cos wielkiego np kredyt na milion euro :D Ale tak powaznie moj dziadek dostal krew z zoltaczka nie bylo innej i musial przyjac.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Nie rozumiem paru osób, które pisały "wole umrzeć szybko, niż męczyć się z hivem parę lat". Tak samo napisałeś w temacie NATYCHMIASTOWA ŚMIERĆ. Jak można szybko umrzeć tracąc powoli krew? Albo ja coś źle zrozumiałem, albo wy coś źle piszecie -.-

Co do tematu... Sam nie wiem, musiałby mi ktoś podać jakieś mocne argumenty, jednej i drugiej możliwości. Puki co, wolałbym żyć z chorobą.

Opublikowano

Życie bez seksu?

Oczywiście że bym się nie zgodził, lepiej umrzeć natychmiastowo niż powoli.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

@Baby Buns

To wyjaśnij mi fachowo co to jest życie.

czy życie ma sens

Co będzie po życiu

Może życie to tylko sen ?

Wytłumacz mi

1375207970-U250359.png

Opublikowano

e tam wolałbym zdecydowanie mieć transfuzję i potem myk do banku wszystko sprzedajesz i kredyt bierzesz i za powiedzmy ten milion żyjesz jak LorD :) Ciągłe wakacje itd -> spełnienie marzeń :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nie rozumiem paru osób, które pisały "wole umrzeć szybko, niż męczyć się z hivem parę lat". Tak samo napisałeś w temacie NATYCHMIASTOWA ŚMIERĆ. Jak można szybko umrzeć tracąc powoli krew? Albo ja coś źle zrozumiałem, albo wy coś źle piszecie -.-

Musisz mieć transfuzję krwi w ambulansie, bez transfuzji wykrwawiłbyś się w drodze do szpitala.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie, nie zgodził bym się. Wolałbym jak najszybciej umrzeć, niż później z dnia na dzień tracić siły, wykańczać organizm i swój umysł.

cvsk.jpg

Opublikowano

Musisz mieć transfuzję krwi w ambulansie, bez transfuzji wykrwawiłbyś się w drodze do szpitala.

Czyli wykrwawienie nie jest szybką śmiercią, ponieważ człowiek ma coraz mniej siły, jest słabszy i umiera. Parę osób pisało, że jest to szybka śmierć...

Opublikowano

Jeszcze zapominacie ze z HIVem mozna juz teraz zyc. Sa lekarstwa ktore minimalizuja objazy wirusa prawie do zera . A stosunek mozna zawsze uprawiac .Chyba wolicie zyc niz umierac proste ?

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

A ja bym się zgodził gdybym miał dzieci. Sprzedał dom, wynajął kawalerkę, nie bał się założyć firmy postawił wszystko na to gdyby się nie udało, kredyt wycieczka, np. skok z wodospadu i żegnaj żywocie.

Opublikowano

Pieprzone gdybanie. Tak naprawdę nie wiecie, co byście zrobili w takiej sytuacji.

Żeby nie było hejtowania, zgodziłbym się na krew z wirusem, a potem wziął sobie do serca kilka słow. 'Żyj każdym dniem tak, jakby to miał być ostatni dzień twojego życia.'

Opublikowano

Zależy w jakim wieku bym był, gdybym miał tyle lat co teraz, to zgodziłbym się, w końcu lepiej jest żyć, całe życie przede mną, a z HIV'em można żyć, w końcu to nie AIDS. Jeżeli bym był już stary, to pewnie bym się nie zdecydował. Moja odpowiedź idzie na tak.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zależy w jakim wieku bym był, gdybym miał tyle lat co teraz, to zgodziłbym się, w końcu lepiej jest żyć, całe życie przede mną, a z HIV'em można żyć, w końcu to nie AIDS. Jeżeli bym był już stary, to pewnie bym się nie zdecydował. Moja odpowiedź idzie na tak.

"Całe życie przede mną" ?? nie żartuj sobie człowieku... Co to za życie bez żony, dzieci, seksu ? ^^ Z hiv'em nie da się żyć.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Tak samo jakbyś nie przyjął tej krwi, całe życie, a raczej nie życie bez żony, dzieci, seksu :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...