Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypadek Samochodowy.

Osama

Pytanie  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zgodzi?by? si? na transfuzj??

• Tak
      62
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak

A jak by się zbliżał koniec wziąłbym tyle kredytów na taką sumę jak to tylko możliwe i zaczął się zajebiście bawić tak długo jak mój stan by na to pozwalał

s2c77Oa.png

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość kiszkus21
Opublikowano

Tak a potem bym zaczął chodzić na kurwy i pedałów i zaraził jak największą ilość osób

Geniusz zła kurwa buahahahahahahaha

Opublikowano

Nie, śmierć nie jest taka straszna jak się ludziom wydaje...

... może nawet bym przeżył ale nawet jeśli patrząc na to że umrę to i tak bym nie wziął - ponieważ wolę szybką śmierć niż lata męki

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich wypowiedzi, ale na pewno NIE!

Wolałbym umrzeć niż zostać zarażony, później cierpiał bym jeszcze bardziej przez tą chorobę.

Ale i tak w pewnym sensie nie ma co pytać o takie coś, bo raczej lekarze na pewno nie podali by Ci zakażonej krwi

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Transfuzja takiej krwi to w zasadzie pewna śmierć tylko trochę później.

Zawsze mialbys czas zeby powiedziec '' zegnajcie '' to i mysle ze by bylo lepsze ^^

Opublikowano

Nie ma chuja nie zgodził bym się wolałbym umrzeć jak najszybciej niż potem powoli się wykanczac

Moje najlepsze osiagniecie

beztytuu1gk.png

Opublikowano

Jeżeli miało by to komuś uratować życie to tak.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Ja na pewno nie, wypad, potem przez 10 lat się męczyć -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Różnie można nad tym dyskutować...

"Życie jest najważniejsze" - Tak, ale życie z myślą, że zostaje Ci powiedzmy 5 lat, lekarze nie dają szans ?

Natomiast 5 lat, czy to jest tak mało ?

W tym czasie nie mając HIV możesz zginąć w wypadku samochodowym, lub nawet mieć coś z sercem... , hm ? =)

Nie wiem, jakbym miał podjąć decyzję czy tak czy nie to raczej byłbym przychylny ku - ' TAK '.

Teraz niektórzy pewnie zadają sobie pytanie ' Dlaczego? '

Otóż jeżeli powiedzmy zostaje Ci 5 lat to nie jest to tak mało czasu.

Co rusz wchodzą nowe technologie, kto wie czy właśnie w tych 5 latach nie zostałoby opracowane jakieś lekarstwo lub cokolwiek czym jest duża szansa wyleczenia się ?

Nigdy nic nie wiadomo.

Spekulować można, ale jakby przyszło podjąć taką decyzję to na pewno nie byłoby tyle osób na NIE.

Opublikowano

Marna prowokacja ;). Temat gówniany i bez sensu. Dlaczego ? Nie ma krwi skażonej HIV-em bo robią Ci badania przed pobraniem tej krwi.

Napisal '' gdyby '' taka sytuacja byla wiec uzyj troche wyobrazni ^^

Opublikowano

ja myśle że teraz ciężko podjąć decyzje, bo nie jesteśmy w takiej sytuacji ale myśle że lepiej chociaż troche dłużej żyć:)

Opublikowano

Wiesz co Osama,nie wiem czy znalazlbys kogos odwaznego,ktory chcialby otrzymac zarazona krew.Podejrzewam,ze Ty rowniez bys nie chcial takiej.A pomoc zawsze nadeszlaby i tak z najmniej oczekiwanej strony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz co Osama,nie wiem czy znalazlbys kogos odwaznego,ktory chcialby otrzymac zarazona krew.Podejrzewam,ze Ty rowniez bys nie chcial takiej.A pomoc zawsze nadeszlaby i tak z najmniej oczekiwanej strony.

Lol. Jeżeli miałbym wybierać pomiędzy śmiercią(brak krwi) a 20 latami życia przede mną(AIDS) to bym wybrał AIDS.

RAsfepN.png
Opublikowano

Życie jest wiele warte, ale nie aż tak żeby za nie tyle zapłacić. Wiele ludzi jest ograniczonych w wiedzy o AIDS. Ale co to za życie nie możesz mieć dzieci każdy boi się o kontakt z tobą, bo myśli, że się zarazi. Wiele osób traktowało by cię jako odmieńca, wyrzutka. Osobiście bym się nie zgodził.

Opublikowano

Życie jest wiele warte, ale nie aż tak żeby za nie tyle zapłacić. Wiele ludzi jest ograniczonych w wiedzy o AIDS. Ale co to za życie nie możesz mieć dzieci każdy boi się o kontakt z tobą, bo myśli, że się zarazi. Wiele osób traktowało by cię jako odmieńca, wyrzutka. Osobiście bym się nie zgodził.

Przecież po zarażeniu HIV nie pojawia ci się wielki napis na czole. Skąd mieliby wiedzieć O_o?

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...