Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypadek Samochodowy.

Osama

Pytanie  

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zgodzi?by? si? na transfuzj??

• Tak
      62
    • Nie
      88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jeżeli zostałbyś ciężko ranny w wypadku samochodowym i jedynym ratunkiem dla ciebie byłaby natychmiastowa transfuzja krwi. Niestety, jedyna krew jaką lekarze mieliby przy sobie byłaby zakażona wirusem HIV. Zgodziłbyś się na transfuzję?

Nie przeprowadzenie transfuzji oznacza NATYCHMIASTOWĄ ŚMIERĆ.

RAsfepN.png
  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

roznie mozna myslecz kazdy by napisal ,ze sie by nie zgodzil ,ale wiekszosc by sie przelamala...

ja zaznaczylem nie dlatego ,ze wolalbym juz zginac w jak najszybszym czasie niz sie pozniej wykanczac powoli

hersygna.png
Opublikowano

Jak lekarze mogą mieć przy sobie zarażoną krew...

:mellow:

Narkoman wbił tam swoją zarażoną igłę 5 sekund temu. Tak czy nie.

RAsfepN.png
Opublikowano

A ja mam pytanie. Skąd kurwa mieli by krew zakażoną HIV? Popierdolony temat i bez sensu.. (nie było postów up jak pisałem)

@UP ja pierdole..

Aha jeszcze jedno, po co kierujesz takie pytania na forum gdzie większość to jakieś 12 letnie no life które nawet nie wiedzą co to życie?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

A ja mam pytanie. Skąd kurwa mieli by krew zakażoną HIV? Popierdolony temat i bez sensu.. (nie było postów up jak pisałem)

@UP ja pierdole..

Aha jeszcze jedno, po co kierujesz takie pytania na forum gdzie większość to jakieś 12 letnie no life które nawet nie wiedzą co to życie?

Zamiast zadawać kolejne pytania po prostu odpowiedz na moje.

RAsfepN.png
Opublikowano

Po pierwsze nie mogli by takiej krwi użyć bo równocześnie z tym stracili by papierek na wykonywanie swojego zawodu.

Co do pytania to nie zgodził bym się mimo wszystko. Dostał bym chyba depresji gdybym wiedział, że mimo wszystko i tak wkrótce w umrę powolną śmiercią.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Po pierwsze nie mogli by takiej krwi użyć bo równocześnie z tym stracili by papierek na wykonywanie swojego zawodu.

Co do pytania to nie zgodził bym się mimo wszystko. Dostał bym chyba depresji gdybym wiedział, że mimo wszystko i tak wkrótce w umrę powolną śmiercią.

Od zarażenia się hiv a wykształceniu się aids może minąć nawet 10 lat.

RAsfepN.png
Opublikowano

Tak czy inaczej ta świadomość, że nadejdzie nieublagalny koniec i będziesz wiedział mniej więcej kiedy to nastąpi, a mimo to nic nie będziesz mógł na to poradzić mnie przeraża.

Nie nienawidzę być bezsilnym i nie mieć wpływu na rozwój wypadków.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Tak. Zawsze kilka (dziesiąt?) lat życia więcej.

Może mając świadomość tego co nieuchronne przestałbym być takim zgryźliwym, sceptycznym i egocentrycznym ... Filipem ?

f.png

Opublikowano

Zgodził bym się i tak jak Fifol napisał, może ta wiadomość dała mi większego kopa do działania i spełniania marzeń zamiast siedzenia na forum hehe :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Nie zgodził bym się .

Co mi z tego że uratowali by mi życie jak liczmy za parę lat bym się masakrycznie męczył .

wolę szybko śmierć

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...