Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze statystyki i osiągnięcia w League of Legends

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra rankingowa - dodam tylko, ze LB byla afk dosyc dlugo. Wrocila jak mialem 12 lv.

grarankingowaa.png

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, przyznam się że gram może 15 raz :D Zawsze grałem jakimiś trudnymi postaciami, a tu sobie wziąłem Annie i o to efekty:

25g4ab7.png

Gram nią czwarty raz i za pierwszym razem było 11, za drugim 8, a za trzecim 13 :)

Opublikowano

1st Penta Ashe ;)

2lkfprs.jpg

Z dziś, normall z 1afkiem (trollem 4lvl), który wyszedł.. Niestety przeciwny 3x teleport i nie byliśmy w stanie ogarnąć bazy, minionów i push.

2unty8m.jpg

pro farma ;)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

aaajpg_xpswrsa.jpg

Zabawa ad carry wszyscy na midzie :D

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

21eh48.jpg

1 próba gry Xinem off tankiem , reszta gier xinem była full dps .

Te 2 gry masterem to próbowałem go robić pod AP , ostatnio bardzo popularny master AP :D

Opublikowano

A to i ja się pochwale jeden z pierwszych rankedów as Akali na polskiej wersji w końcu ;D Quadra/ staty dupy nie urywają, ale ja się tam ciesze i to dobre nie patrzcie na resztę statów a i ten nick to ja nie wierzysz PW i zagramy ;D

1346617255-U442792.jpg

Opublikowano

Cóż, mógłbym rzecz, że Leona carruje gry. Jest naprawdę świetnym supportem, a zwłaszcza z Ezrealem.

Po za tym kieruję się po platynę, I tak się cieszę, że wyszedłem prawie na 1700, jak w 1 sezonie nie mogłem wyjść nawet na 1500

30185225479223237362.png

Mógłbym przedstawić więcej wygranych nią, ale nie chcę zabierać dodatkowych MB.

Niby te statystyki nic nie przedstawiają, ale mimo wszystko Leona jest bardzo silna. Potrafi nawet zrobić ładnego Throwa. :]

| League of Legends |

| US | x_x | 1613 ELO |

Opublikowano

Cztery trupy.

Ale niestety na boty bo grałem 1 raz teemo ... A zawsze gdy gram 1 raz postacią to gram na boty :D

acbb30e5076e0.png

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

A to i ja się pochwale jeden z pierwszych rankedów as Akali na polskiej wersji w końcu ;D Quadra/ staty dupy nie urywają, ale ja się tam ciesze i to dobre nie patrzcie na resztę statów a i ten nick to ja nie wierzysz PW i zagramy ;D

1346617255-U442792.jpg1346693975-U442792.jpg żeby nie być goło słownym swain ;D next ranked 17/0 dobra passa oby się nie skończyła początek roku więc sobie odegram za wakacje

Opublikowano

dzisiejszy meczyk pyknolem z randomami ,niestety nie ma sensu juz wiecej tak grac bo oto co sie działo ... 1 afk,2 feeder ,2 nieogarniętych i ciągle stali w tyle i czekali na ks....

b7e35028fc6838c4.jpg

uwazam ze grajac w sumie 1vs5 to i tak dobrze mi poszlo ...

Opublikowano

Up ja juz tyle razy tak mialem ze szok jedyne jak mozesz zaradzic temu to reportowac moze support ich zbanuje/da ostrzezenie i bana tymczasowego

A tutaj ss takie tam 3 rankedy

Na 31 meczy 20 wygranych Elo 1471 max 1511 nie najgorzej :P 4 przegrany z mojej winny reszta to feederzy afki i no skille :(

lolstaty.png

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...