Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Greenlife Mt2.

SnoopYzbio2

Wybor eq  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie bronie na lv. 80+ ?

2. 2. Zbroje ?

3. 3. Chcecie 6-7 bon ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo ..niech ktos zrobi lunchera,ew.wrzuci Pack na jakis hosting

dam + ;P

up:mi tez zawsze leciało 600-800kb/s z Megaupload a dzis masakra jak jest 100kb/s to jest cud

qn2uyb.png
  • Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to się pobrało w ~20minut. Mam neta 20mb i zrobiłem to wczoraj bo dzisiaj już 4zakładki więcej w temacie od kiedy ja czytałem a można się domyśleć, że nie każdy posta napisze. Serwer z wszystkich opisów wydaje się ciekawy ale żeby nie zepsuć go i nie dawać ku tylko do dropu z metina bo co da szybszy resp skoro w m2 będzie taki tłok, że głowa mała. Brak IS to chyba największy plus. Gracze którzy mogą sobie pozwolić na wydatek będą mieli zawsze lepszą postać a tu tylko i wyłącznie liczy się umiejętność bo czas nie wydaje mi się. Znajdzie się przecież gracz który osiągnie coś w godzinę a inny cały dzień i tego nie dokona bo rzecz jasna nie wie jak. Jak reszta czekam na otwarcie serwa ale mam nadzieje że brak IS nie odbije się na lagach serwera z powodu ograniczenia finansowego.

Opublikowano

No to ja odstawię te ściąganie na boczek i niech się ściąga.

Bo widzę spoko serwer,a chce pograć. Szkoda, że lauchera nie będzie.

Opublikowano

A ktoś mi odpowie jak będzie z ku ? zwojami egzo i radami ? ( ja bym chciał tak ku u handlarzy za to zwoje egzo i rady dropia Zwoje egzo po 10 sztuk a rady pustelnika po 2 sztuki )Oczywiście rady i zwoje dropią z metinów 5-90lv

Opublikowano

To tak.

Ma nie być IS to jest plus

Zostać tylko na syrkach nic nie dodawać po broniach na 80. Takie niech zostaną.

6/7 ma nie być.

Hwangu ma nie być , tylko koniec na szmaragdzie.

Bez eq smoka.

Bony takie jak na pl. :>

to co bony jak na pl znowu checie same hardy

@up ale co bez ku eh to jescze gorszy niz avalonmt2 bendzie

Opublikowano

Tak, tak. Dawaj serwer a potem jakieś niedociągnięcie i negatywne komentarze typu: co za gówno, pełno błędów albo co za "rzal" serwer powstał a "jusz" offline. Będzie wszystko na swoim miejscu to go dostaniemy, cierpliwość popłaca:)

Opublikowano

Kastek pisał, że wszystko dopracowane, więc jak on tak mówił to tak jest. Jeśli ktoś serwa nie umie zrobić to choćby go robił 2 lata to zawsze będzie niedopracowany ( Nie mówię tu o Greenlife mt2). Poza tym wszystkie ewentualne bugi, błędy itp. wyjdą dopiero po jakimś czasie gry na serwerze.

Opublikowano

spokojnie skonczymy to bedzie narazie robimy jeszcze kilka bajerow ;p

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

No dokładnie , a takie błędy się będzie zgłaszać do administracji.

Mogli byście wypuścić już serwer czekam dzisiaj już 2,3H wiem że niektórzy czekają wiecej no ale cóż..

graphic.png

Opublikowano

Właśnie daj tą strone już błagamy cie!!

23 Osoby czekają na serw już teraz:DD a będzie z 200 grało na bank potem:>

Dawaj stronke:DD

@ArturGKS

ale on tylko coś jeszcze wgrywa , serwer i strona jest już zrobiona tylko jakieś tam drobnostki ma.. i tak pewnie będzie kilka resetów.

graphic.png

Opublikowano

jak juz mowilem jak skoncze to bedzie udostepniony nie lubie zostawiac czegos nie zrobionego.

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

serwer nie jest już włączony?? bo wbijam wpisuje abc a haslo 123 ^^ i pisze że konto nie istnieje a raczej jak by był off to by był błąd połączenia nie?

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak juz mowilem jak skoncze to bedzie udostepniony nie lubie zostawiac czegos nie zrobionego.

spoko,

mi sie nie spieszy

a ten

DAM +/- jak ktos wrzuci clienta na multiupload

qn2uyb.png
Opublikowano

Ten client, który został podany na ósmej stronie na megaupload jest właściwy i go należy ściągnąć?

Kiedy start serwera?

@gdy chcę ściągnąć jest napisane, że strona jest niedostępna

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...