Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Greenlife Mt2.

SnoopYzbio2

Wybor eq  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie bronie na lv. 80+ ?

2. 2. Zbroje ?

3. 3. Chcecie 6-7 bon ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście chciałbym, żeby było tak jak w prezentacji...Bronie na 80 + 1/2 nowe zbroje...

Bardziej przydałyby się jakieś ciekawe misje niż multum nowych broni : )

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam info jak nam idzie pytacie no ze tak powiem konczymy bo z www stranka byly problemy i nadal sa ale poradzimy cos na to w najblizszym czasie podam date otwarcia prosimy o cierpliwosc

SnoopY

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Osobiście chciałbym, żeby było tak jak w prezentacji...Bronie na 80 + 1/2 nowe zbroje...

Bardziej przydałyby się jakieś ciekawe misje niż multum nowych broni : )

To nei ejst multum nowych broni ale cos takiego iz zeby nawet nimfe oplacalo sie wbic na +9...a pozniej zrobic z niej bron do expa..

po za tem to tylko po 1 broni dla kazdej z klas..

Opublikowano

co do broni to nie bedzie nowych broni wiele osob szuka pozadnego starego servera jakich bylo kiedys sporo teraz powychodzily new bronie zbroje i eq i jest to wszedzie ludzie chca pograc na normalnym i wykazac sie umiejetnoscia gry na hardzie kto bedzie chcial bedzie gral na naszym : )

SnoopY

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

.SnoopY.

Opublikowano

Witam Next Info: Co do pracy przy serverze caly czas jest robiony i odbugowywany lepiej jak poczekacie niz mam potem robic nieprzewidziane restarty. Narazie wam nie powiem dokladnie kiedy bedzie on musicie poczekac jeszcze troszeczke : )

.SnoopY.

Opublikowano

A Dzis bedzie on

i czy na 100 %

I czy bedzie lancher lub spol

Iczy beda Zabezpieczony serv przed ; hack sh ,dmg . 1 killer. ?

Jak to bedzie masz + i Gram ;p

I tak mniej wiecej o ktorej On ;p ?

DAj mi ---- to mi pomorze

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

Zagram!!!

Daj - Jeżeli nie szkoda ci 2sekund twojego cennego życia tylko po to by mnie uszczęśliwić .Taki prosty gest a znaczy dla mnie tak wiele^^.

Opublikowano

Bedzie client bo na plikach 2010 to raz co do zabezpieczen tak beda ;]

Co do tego kiedy On nie wiem bo mam robote i nie za duzo moge siedziec narazie.

.SnoopY.

Opublikowano

Chętnie zagram, a w przybliżeniu jest jakaś data powstania serwera przewidziana ?

Elares s 17 78 lvl Postać skradziona i usunięta. OFF

Xlast 99 lvl LastDevil OFF Serwer Padł

Cavalos 127 lvl Royal OFF Serwer Padł

ExtremeS2 3x 127 lvl JohnS, Fantastic, NoName. OFF |

Future2 109 lvl RoyaL OFF

Elares s 17 86 lvl ON

Opublikowano

Do Up LoW po 1 nie odgrazaj sie bo sobie na to nie pozwole.

Po 2 w team nie byles wcale to CaM tak namieszal.

Po 3 dostalem foto od CaM'a wiec do niego wonty ze rozpowszechnia.

Po 4 on nic nie wspomnial ze to jest kogos.

I nie mam zamiaru miec z nikim zadnych spinek jak widzisz usunelem, uwazaj na slowa : )

.SnoopY.

Opublikowano

Wszystkich oczekujacych na server z Usmiechem na twarzy Informuje ze prace nad serverem dobiegaja konca na dniach powinniscie otrzymac dalsze informacje o otwarciu : )

.SnoopY.

Opublikowano

za jaki spam niby ? ...brak slow..

.SnoopY.

Opublikowano

Wiadomo Wiadomo narazie powiem tyle ze all mamy skonczone na servie sam sobie juz smigam client ukonczony tylko na www czekamy bo problemy male sa ale serverek juz stoi Pozdrawiam i dziekowka za +++siki SnoopY

.SnoopY.

Opublikowano

No nie wiem, nie wiem... Nie wierzę w Kastka, że poradzi sobie utrzymać 6 z kolei serwer, no ale trzymam kciuki!

Opublikowano

Ale co ma kastek do tego ? to nie on utrzymuje ten server ;]

.SnoopY.

Opublikowano

LoW nie krytykuj dobra ? bez spinek bo nikt nie ma zamiaru sie klucic : ) a napewno nie ja.

.SnoopY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...