Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Greenlife Mt2.

SnoopYzbio2

Wybor eq  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie bronie na lv. 80+ ?

2. 2. Zbroje ?

3. 3. Chcecie 6-7 bon ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server jest gotowy zostala tylko strona.

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Tak Nie Mozemy Zrobic Wypuscimy Strone Jak Bedzie w 100% Skonczona Wiec Nie Martwcie Sie Kazdy BEdzie Mial Rowne Szanse

Pozdrawiam Murson

Opublikowano

Info Na Temat Strony Jest Taki Ze Dobiega Konca Ale Dzis Nie Bedzie Otwarcia Poraz Kolejny Jestem Zmuszony Napisac Prosze O Cierpliwość Prosze Czekac Na Kolejne Infromacje

Pozdrawiam Murson

Jesli Pomoglem Choć TroszeczQe Daj +++-sik To Nic Nie Kosztuje A Dla Mnie Duzo Znaczy

Opublikowano

Powiem tak Yang beda lecialy lepiej niz na PL ^^ ;> ale podobnie ceny nie beda wysokie kamienie duchowe bd trzeba dropic z metinow ;> bd mieli czym handlowac kd +3 beda w sklepie na +4 bd mozna robic u sury ale nie za kaske tylko za osci ktore sie lowi ;] albo dropic z metkow w m2 +4 :] Takich kilka zdradzilem tutaj malych ;p reszte przekonacie sie sami.

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

.SnoopY.

Opublikowano

UP- wlasnie taki bedzie ten ;] hard malo dodatkow i zbednych gowien ;p

.SnoopY.

Opublikowano

na ulepszenie beda perly ale bd trzeba je lowic ;> ;] tu eq w tydzien sie nie zrobi ;]

.SnoopY.

Opublikowano

na ulepszenie beda perly ale bd trzeba je lowic ;> ;] tu eq w tydzien sie nie zrobi ;]

Do dupy z tymi perłami bo trzeba będzie się nieźle namęczyć://

Ehh... Dobra jakoś to przecierpię bo ten serwer mnie przyciąga..

Ja od razu po starcie serwera robie GP by było więcej ludu.

Mam nadzieje że w poniedziałek (po południu) Serwer stanie na nogi:)

@edit

aaa... I jak stoicie z tą stroną? bo jeśli macie jakieś problemy to zróbcie pierw prymitywną strone (typu .tk.pl czy coś takiego )a potem przekształcicie ją na .pl

Przecież od razu nie mysi być PRO ELO ELO serw:>]

graphic.png

Opublikowano

dodajcie wszytkie epiki nawet te 90 + z evp hwuangi zlote itp 6i7 bon to jeest priv ludzie a nie global polski jak mam sobie pograc za hardzie to wole grac na PLU

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

spokojnie spokojnie jeszcze nie podam bo dokanczamy kilka rzeczy dokonczymy i bd ON ;p :*

.SnoopY.

Opublikowano

Snoopy a powiedz co jeszcze musicie poprawić bo bedzie wtedy można wywnioskować ile wam to zajmie:D

I powiedz coś właśnie o tych misjach ile ich będzie?

@Edit

Powiedz coś bo tu z nami zaraz coś się stanie:DD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...