Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Greenlife Mt2.

SnoopYzbio2

Wybor eq  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie bronie na lv. 80+ ?

2. 2. Zbroje ?

3. 3. Chcecie 6-7 bon ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurczak, bo ten pan założyciel miał naprawić jedną rzecz i wypuścić serwer.

Po jakimś czasie znalazł sobie kolejną, tylko po to żeby serwer nie mógł wystartować.

Moim zdaniem nie są jeszcze gotowi na wypuszczenie serwera i wymyślają jakieś bzdety tylko po to aby opóźnić start.

Głupota w pełnym wydaniu. Zamiast zapowiedzieć start na konkretną datę, godzinę i wypuścić serwer w tym czasie w stanie w jakim jest. To admin dąży do tego, aby udoskonalić serwer jeszcze bardziej, przez co my nie wiemy kiedy wystartuje ...

Kiepska sprawa ;/

[..]nie wiemy kiedy wystartuje .. i czekamy jak te buraki :/ odpalacie serwer czy w kulki lecicie?

graphic.png

Opublikowano

Lepiej dłużej poczekać i niech serwer wystartuje ukończony niż ma wystartować teraz gdy nie jest ukończony a później mieli by wyłączać serwer albo co gorsze jak by miała być jakakolwiek cofka!!!

Opublikowano

ja tu czekam pare godzin i zaraz się wk... jak można ceny ustawiac przez 1h ja jak miałem serwer to w 5 min miałem all ceny w sklepach a ... nic już nie pisze nie będę się denerwowac

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

on tez ma swoje zycie-helloł

Dzisiaj raczej swojego życia nie ma i miał nie będzie (hahhhaha) żarcik:DDD

ale w temacie jest i robi więc mógł by podać wszystko..

@DOWN

Artur dokładnie:DDD

graphic.png

Opublikowano

Ja wam pisalem ze nie wiem kiedy bedzie start skad wam sie wzielo to za 30 min za 15 min za 1h ? ja tak nie pisalem powiedzialem ze jak skoncze dam info a jak bede sie zajmowal odpisywaniem wam tutaj zamiast robieniem to szybko nie skoncze po ile lat macie ze taka macie cierpliwosc marna ? spokojnie server wyjdzie bez glupich komentarzy jak skoncze to napewno dam znac a nie bede zapier jak pies zeby komus ponizej roku 15 lat zrobic przyjemnosc ze moze juz pograc na nieskonczonym serverze tak ? ;] to na tyle.

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

ja tu czekam pare godzin i zaraz się wk... jak można ceny ustawiac przez 1h ja jak miałem serwer to w 5 min miałem all ceny w sklepach a ... nic już nie pisze nie będę się denerwowac

Idź sobie ze znajomymi do jakiegoś pubu na piwo później jak przyjdziesz to sobie zobaczysz czy będzie on czy nie zamiast czekania w domu.

Opublikowano

Ja chciał bym żeby było eq smoka to zawsze jakieś nowe wyzwanie

Hm.. Nowe? Nie powiedzialbym bym..

Juz praktycznie na kazdym serwie teraz jest.. Ja jestem na nie!

Pzoatym juz i tak co ma byc to bedzie... Bo jzu serwer oraktycznie jest ukonczony w 99,9%...

Opublikowano

Nie !!! nie ma by zadnych nowości to ma być old serwer!!

32 Osoby w temacie -nowy rekord

@edit dobra z/w na 10 minut.. spróbuj mi serwer wystawić jak mnie nie bedzie..

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...