Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Eternia

StiV

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja, blad ze nie mozna wystartowac.

Zmienil sie w blad, ze startujesz ale nie mozna grac..

Wiem ze nie ma GP .. no ale jak pisza ze jest to co mam myslec..

Opublikowano

Powiem tak, to zależy jaki kaprys będzie miała administracja. Współczuje tym, co dopiero zaczynają grać. Bo muszą zbierać 200eC, kupywać jaką czapkę, która daje 50k i dopiero mogą sobie coś kupić. A tak wystarczyło 2,3 dni dobrego grania, i ponad 100k GP było. :unsure:

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Kazdy kto kicknie gracza o nicku *SimplusPL* i wysle mi ss na pw lub pokaze w temacie dostanie ''farm'' 150kili.Kickniecie ma byc udokumentowane w postaci ss inaczej zaliczam.Im wiecej kickow tym wiecej farmu proste

GaimdKk.jpg

Opublikowano

raper hmm posty nabijam cos tego niewidze bo jak bym nabijał to bym miał ich ohoho. a po 2 niezalerzy mi na postach tylko na dowiedzeniu sie czegoś na MPC-forum !!! Temat jest Spoko a ty raper niekozacz na MPC tylko pokaz co umiesz w grze^^

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

ej backspace skoro masz ping 60 to i tak jest ogromny ja tam mam neta ;>512>: a PINGI po 34 oczywiscie na Europe !!!

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

ej backspace skoro masz ping 60 to i tak jest ogromny ja tam mam neta ;>512>: a PINGI po 34 oczywiscie na Europe !!!

W Porównaniu do pingu z USA , wystarczy mi 60: )

Opublikowano

@ up

Dokladnie znam ludzi co na z8 mieli -

30 pingu neta 200 mb.

5 pingu neta 20mb.

Dobra Eu dziala. Jeszcze tylko GP x10, jakies patche na hacki, nowe update'y itp. i bedzie idealnie.

Wiem to niemozliwe :D.

Opublikowano

ja tam mam 512 i PINGI mam po 36 huehuehuehue i jesteMMM Jak niektorzy to mowia HAKEREM ^^ ja Jebe jakie dzieci^ Pozdro i zapraszam na TeamSpeak2 zrobiony prze zemnie i SupaFly

TeamSpeak2:

Server Addres: 188.165.154.131:3800

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

Mmm to GZ, temat z TS podpiety a Wy robicie nowy i to na TS2.

Klany by sie przydaly, chociaz wole w sumie te GP x10. :mellow:

Opublikowano

ej stary sluchaj tu jak bys był nabierzaco gral i się z nami komunikowa;l to byś wiedzial ze tamten ts zostal przeniesiony NA TS2 bo tamten byl TS2 !!

Tak bym zrobiony tlko pokoj publiczny

a tu zrobiłem WLASNY SERVER Z dedykacja dla MPC-forum pzdr jak ktoś chce napmiary rozmawiac z graczami MOderatorami MPCforum Napiszcie a podam wam Dane na ts'a

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

ej stary sluchaj tu jak bys był nabierzaco gral i się z nami komunikowa;l to byś wiedzial ze tamten ts zostal przeniesiony NA TS2 bo tamten byl TS2 !!

Tak bym zrobiony tlko pokoj publiczny

a tu zrobiłem WLASNY SERVER Z dedykacja dla MPC-forum pzdr jak ktoś chce napmiary rozmawiac z graczami MOderatorami MPCforum Napiszcie a podam wam Dane na ts'a

Nie wypowiadaj się na tym forum bo z siebie wielkiego idiotę robisz ;)

//

Opublikowano

Być może tak, ale udowadniać tego sobie nie musicie. Koniec kłótni w tym temacie. Macie tu rozmawiać na temat Eterni, a nie wyzywać jeden drugiego. Każdy offtop będzie karany warnem :)

@Edit Przydało by się GP x10. Bo coś cieńko z kasą.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Supa mia być to ostatni Post i warn no to trudno dostane WARNA ale Ziomek*17 udowodniles jaka jestes szmata ciota i kurwa .. a wiesz dlaczego bo na EagleEye Cie pojebałem kurwa 7;1 i zaraz były WULGI miałem formata kompa. i niemam Seva z FILMIKU ale bym kurwa Tobie i twoim kolegom Udowodnił jakim jestes 13 letnim dzieckiem i wielkim NIKIM w CrossFire chodz zemna an solo na Global CrossFire np na PRISONIE to dopiero bendziesz padał jak mucha Sorka za to ,ze uwarzacie mnie za to co na kazdej mapie robicie a co do ośmieszania... Ziomek Cb osmieszylem juz nie raz^^

Ziomek*17 jest takim koxem ,ze jak Zobaczy BOSKIEGo Sejde na Roomie albo w lobbny a jest tam HOSTER KAZE Zrobic

Ziomek*17 Cytat "" Kick Sejde Hack Hack noob Glitcher OMGF ale dzieciak

Może i warna dostane ale musiałem to napisac

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...