Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Eternia

StiV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie na Eterni wkurza jedno,ciągle kicki za nic matko.... ledwo co wejdę do gry i kick,staty po 30:8 kick ..... denerwujące strasznie,nic innego nie słyszę jak kick (nicku nie podam) waller hack noob 1 hit haah zabawne jest to jak typ dostaje w głowe i mówi 1 hit .... żenujące to jest i tyle dzieci nie wiedzą co to skill .... tylko ode Mnie

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Mnie na Eterni wkurza jedno,ciągle kicki za nic matko.... ledwo co wejdę do gry i kick,staty po 30:8 kick ..... denerwujące strasznie,nic innego nie słyszę jak kick (nicku nie podam) waller hack noob 1 hit haah zabawne jest to jak typ dostaje w głowe i mówi 1 hit .... żenujące to jest i tyle dzieci nie wiedzą co to skill .... tylko ode Mnie

Nie da rady 30:8 hahah dobree

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

to tak samo jakbys wierzyl na slowo, a nawet nie sprawdziles...

Ja tam mysle ze Sejdee nie ma hackow, co oznacza ze w hooy dobrze gra

czasami moze sie zdawac ze ma WH, ale to poprostu soundplayer

masz dobre sluchawki = mozesz slyszec kroki nawet na 80m

co do xSebulkax sam widzialem cie na Mutant Mode jak wchodziles w sciane i wszystkich na 1 hita brales (poczatki CF Eternia, ci ktorzy to widzieli wiedza o co chodzi)

Jednym Zdaniem - Sebulka to n00b

Koleś Jesteś jedna osobą która wie co to sluchawki za WIELKĄ CENE !!! Slysze po 2 STRONIE JAK BIEGNIESZ A CO DO Sebulki to w PONIEDZIAŁEK PO MORDZIE GO WYSTZRELAM I HEDA MU WALNE TAKIEGO GOLDA !!! Dzieki za to ,ze sie o mnie wypowiadacie POWIEM WAM TAK ZAWSZE WEZME PVP NIGDY SIE NIEBOJE ALE NIELUBIE JAK KTOS MNIE WYZYWA OD HaKóW BO ICh Kur... NIEmAM !!

By Sejde

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

Coś wam powiem Takie osoby jak exBowing Simplus ...PL... lolencja Persecutor

<cos takiego>

To moi koledzy

KIEdYS tez wyzywali mnie od hakow ale gdy zagrali zemna dowiedizali sie o moim stylu gry !!! To poprostu umilkneli

eXBowing GRA tak jak by grał na hakach dlaczego

Ponieważ W trakcie gry Nie skupia Się na Pisaniu na czacie NP """Sejdee Hack one shoot kill Waller KICK PLISS"""

TYLKO SKUPIA SIĘ na grze i gra na słuch a nie tak jak wy pierdzielicie o hakach wescie sie ludiz ogarnijcie i popatrzcie na

QQ.Actor LUDZI TEGO DYPU.BarteQ coś takiego

Np dziś wchodze do Rooma 22. I widze Hoster FaiL <coś takiego> gdy wbiłem na Rooma 1 co zrobił bYLO Nakierowanie na Sejdee i Kliiiiik. w Okienko KICK !!!

To jest dzisiejsza młodziesz...

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

to tak samo jakbys wierzyl na slowo, a nawet nie sprawdziles...

Ja tam mysle ze Sejdee nie ma hackow, co oznacza ze w hooy dobrze gra

czasami moze sie zdawac ze ma WH, ale to poprostu soundplayer

masz dobre sluchawki = mozesz slyszec kroki nawet na 80m

co do xSebulkax sam widzialem cie na Mutant Mode jak wchodziles w sciane i wszystkich na 1 hita brales (poczatki CF Eternia, ci ktorzy to widzieli wiedza o co chodzi)

Jednym Zdaniem - Sebulka to n00b

No i to mi śię podoba jedna osoba wie co to SKILL

Bardzo proszę o usuniecie 2 Wyzszych postow zeby zostal tylko 1

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

heh, no akurat PL ma takie statsy na DM mogę potwierdzić pozdrawiam ColaOriginal

a co do waszych kłótni to nie możecie pogadać na PW bo niektórych z tych rzeczy się czytać nie da...

Opublikowano

Sejde ma racje , gadałem z Lolencja / PL / SupaFly (Bowing) - Oni Nie Jadą na cheatach , tylko poprostu długo grają , ja sie przyznam nie gram " PRO " Tylko jak zwykły człowiek Staty 20/11 .

Teraz Do Innych :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--system-- to jest jeden wielki cwaniaczek , grający na hackach , poprostu zal mi go , hackować na privie ? -.^ To poprostu przegięcie ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nampc.jpg

Proszę , oto moja pierwsza sygnatura :D

Cool.gif

Opublikowano

Panowie powiem wam tak NIGDY nie grałem na hakach i niemam takiego zamiaru gram dosć dlugo a ty Sebulka tak niekozacz bo w poniedzialem Ci tak wpierd^^.. w SZKOEL JAK CIE ZLAPIE ,ze na mpcforum i crossfire już stary niesiadziesz i nawed Ci mama w szkole niepomoze jak Cie zwolni bo grac nieumiesz normalnie a Jak cie spotkam to terdy odechce Ci się pisanie o mnie jakich rzeczy kozaczku

2 Sprawa Ci co psiza ,ze hakow niemam To maja racje poprostu gram i UMIEM grac na sluch sluchawki bab bardzo DOBRE za wysoką cene ale Ci co mowia ,ze graja zemna i mnie cisna to ZAPRASZAm an PVP !! 1vs1 MAPA :DM::Eagle: Paweł mowisz ,ze mnie cisniesz to wyjdz pvp AWM LUB Weapon normalnymi

Kończe z wami dyskusje chcecie zemna pogadać zapraszasz na TeamSpeak2 zrobiony pzrezemne Namiay na ts'a

Server Addres: s1.net-speak.pl:3800

Odrazu mowie ,ze ten ts jest ZRIONIONY Z MYSLA o MPCforum

Byl kiedyś ts3 ale pzrenieslismy go na TS2 serdecznie ZAPRASZAM! !!!

;)) Pozdro

Dodam ,ze przyjme KAZDE ZAPROSZENIE Na pvp PISZCIE mI NA GG : 12855709 lub wbijajcie na ts'a I MI O TYm Mówcie !!! a co do Sebulki to znam go z 10 lat i nigdy go bez HAKA w zadna GRE niewidzialem www.youtube.pl (sebulka) NAWED FILMY NAGRYWA to TAKI GLówniarz co niepotrafi grac normalnie jak mi ostatnio mowił to opisywał mi jak gra na hakach na Eterni i mowi ze all polacy to SMIECIE

i co to ma być szaczunek?

Podro

EDIT!@

Cytat"" System powiadasz,że się nie da? hah ten kto Mnie zna wie jak Ja gram

PS mój nick *-_-PL-_-* ""

Kolega napisał wyzej ,ze wiecie jak gra no niewidziałem go w gzre a jak widziałem to niekojarze Nicku cyc.... cos takiego ale mowie wam ,ze w tym CrossFire osiagne to co inny FARMERZY !! Gram 6 dni i mam Srebrna BELKE PRAWIE inni graja miesiac i niemaja normalnej Tak ,ze niemowcie mi ,ze neiamm DOSWIADCZENIA a Ci co sa kozakami Śmieją się na koncu

Pozdrowionka dla SEBULKI DO PONIEDZIALKU

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

pamietam jak ...PL... Zicky i jakis Samsel mnie (xPD*Lolless) i dstreet (Heehehehehe) od hackerow wyzywali... myslalem ze pierdolne

Pamiętam to :D

na Skype z Jankiem (on tu nie gra chyba) się wyzywaliście xD

...PL... i Zicky każdego od hacków wyzywają, bynajmniej mnie -.-

Ogarnijcie, NIE gram na hackach! Sejdee ma racje ;) Sam mam słuchawki za 120zł i słychać wszystko!

Jeśli ogarniesz dźwięk, odrzut broni i masz troche skilla możesz być pr0.

Dziękuje, dobranoc :)

Opublikowano

Panowie powiem wam tak NIGDY nie grałem na hakach i niemam takiego zamiaru gram dosć dlugo a ty Sebulka tak niekozacz bo w poniedzialem Ci tak wpierd^^.. w SZKOEL JAK CIE ZLAPIE ,ze na mpcforum i crossfire już stary niesiadziesz i nawed Ci mama w szkole niepomoze jak Cie zwolni bo grac nieumiesz normalnie a Jak cie spotkam to terdy odechce Ci się pisanie o mnie jakich rzeczy kozaczku

2 Sprawa Ci co psiza ,ze hakow niemam To maja racje poprostu gram i UMIEM grac na sluch sluchawki bab bardzo DOBRE za wysoką cene ale Ci co mowia ,ze graja zemna i mnie cisna to ZAPRASZAm an PVP !! 1vs1 MAPA :DM::Eagle: Paweł mowisz ,ze mnie cisniesz to wyjdz pvp AWM LUB Weapon normalnymi

Kończe z wami dyskusje chcecie zemna pogadać zapraszasz na TeamSpeak2 zrobiony pzrezemne Namiay na ts'a

Server Addres: s1.net-speak.pl:3800

Odrazu mowie ,ze ten ts jest ZRIONIONY Z MYSLA o MPCforum

Byl kiedyś ts3 ale pzrenieslismy go na TS2 serdecznie ZAPRASZAM! !!!

;)) Pozdro

Dodam ,ze przyjme KAZDE ZAPROSZENIE Na pvp PISZCIE mI NA GG : 12855709 lub wbijajcie na ts'a I MI O TYm Mówcie !!! a co do Sebulki to znam go z 10 lat i nigdy go bez HAKA w zadna GRE niewidzialem www.youtube.pl (sebulka) NAWED FILMY NAGRYWA to TAKI GLówniarz co niepotrafi grac normalnie jak mi ostatnio mowił to opisywał mi jak gra na hakach na Eterni i mowi ze all polacy to SMIECIE

i co to ma być szaczunek?

Podro

EDIT!@

Cytat"" System powiadasz,że się nie da? hah ten kto Mnie zna wie jak Ja gram

PS mój nick *-_-PL-_-* ""

Kolega napisał wyzej ,ze wiecie jak gra no niewidziałem go w gzre a jak widziałem to niekojarze Nicku cyc.... cos takiego ale mowie wam ,ze w tym CrossFire osiagne to co inny FARMERZY !! Gram 6 dni i mam Srebrna BELKE PRAWIE inni graja miesiac i niemaja normalnej Tak ,ze niemowcie mi ,ze neiamm DOSWIADCZENIA a Ci co sa kozakami Śmieją się na koncu

Pozdrowionka dla SEBULKI DO PONIEDZIALKU

Wypierdalaj stąd lamusie jesteś nie dojebany albo coś .... Idź sie lecz razem z matką matole albo idź sie zabij bo szkoda mi takich ludzi które żyją na tym świecie.

PS: Na z8 dostajesz wpierdol od każdego B) B)

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

od sebulka sebulka niezapominaj ,ze my sie z reala znamy i w Poniedziałek bendzie KONIEC twojegocwaniactwa ^^

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

od sebulka sebulka niezapominaj ,ze my sie z reala znamy i w Poniedziałek bendzie KONIEC twojegocwaniactwa ^^

chłopcze nie zapominaj o nauce J. polskiego ! ...

Wiesz, że za takie groźby jest do 3 lat więźienia ?

Bo życie to jest jeden wielki czit...

Krołsfajer!

Opublikowano

chłopcze nie zapominaj o nauce J. polskiego ! ...

Wiesz, że za takie groźby jest do 3 lat więźienia ?

Chłopcze, mogę się założyć, że święty to ty nie jesteś. Mają jakieś problemy między sobą, to niech je rozwiążą ;] Proste...

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Uczeń
Opublikowano

wiecie może co się dzieje z serwem europejskim? international(usa) chodzi a na europejskim nie da się grac...

Opublikowano

Witam Witam 3 dni nie piałem hah no no ohh.. Piszecie mi tu ,ze za grozby tupu Sebulka Sebulka my ,sie..... z RL ZNAMY.... mam 3 lata Więżienia buahahhah W tamten poniedziałek Sebulke spotkałem powiedziałem mu to co o nim myśle pchnołem go pare razy !!! i chlopak Buumm.biedny sie fochnoł CYTAT SEBULKA !!! GDY MNIE SPOTKAŁ...

Sejde: no i co teraz kozaku Wpierdol chcesz !!!

Sejde: i go POPCHNOŁEM < NIECHCE GO BIĆ !! BO GO ZNAM !!>>>

Sebulka: Weś Sie odjeb<Pedalskim GLOSEM> pff

Sejde: no chodz kurwa CWANIAK NA MPCFORUM a teraz co Dupaa. Niema ucieczki!^

Sejde: i znowu go popchnolem nastepnie szmyrnołem lekko w Glowe i na tym się skonczylo myśle ,ze wezmie sb to do SERCA !! i skonczy Cwaniakować NO A TERAZ SCIAGAMY ETERNIE I JAK WY TO MOWICIE !!! GRAMY NA WALL HAKU BUAHHAHAH !!! Pozdro na Supy lolencji Systema ...PL... Antexa <OCZYWIsCIE MNIE>

PS: JAK Sebulka coś gdzieś o mnie napisze dajcie mi link do tematu !!! z potwierdzeniem ,ze to on I DAM WAM FILMIK JAK WYGLONDA I JAKI TO ... Ale bez jego OBRAZY w kierunku do mnie NIC WAM NIEPOKAZE ^

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...