Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Eternia

StiV

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

StiV po co piszesz bez sensu takie posty? Przecież ktoś napisał niżej, że 50k GP się dostaje na początek i, że postać kosztuje 5k GP. ( Raczej każdy potrafi odejmować) <_<

memes_flounder_lol_Memebase_53-s500x180-193345-580.jpg

Opublikowano

Kurde, a więc dlatego cały dzień strona nie ogarnia, tylko czasami wieczorem, i nie moge tego pobrać, jeśli długo mają naprawiać to kiedy ja pogram? i my ogólnie, ja proponuje aby ktoś zauploadował te 626 mb na hotfile albo gdzieś

514590.png[/url]
Opublikowano

ja tam przestałem grać, jak coś zrobią z serwerem to wróce nick ColaOriginal pewnie niektórzy kojarzą :]

Patch nikt nie wie kiedy będzie po wybraniu nowego GM ten ani razu nie pojawił się ani na forum ani w grze a Admin Carnage ma urlop, tzn. nightmare (gm) POWINIEN się wszystkim zajmować ale tego nie robi

Opublikowano

A powie mi ktos czy był patch od tych ostatnich moich wyzyt wg?? czyli jakieś 3 tyg temu był patch co w tedy te all nuuby na wallu jechay i one shot^

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka Siemka Sejdee i eX_Bowing POWRACAJĄ !! DAJCIE MI CYNKA DZIAŁA JUŻ ETERNIA??

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

pozdro eternia nigdy już nie bendzie działać a jesli to dajcie tu cynka mogę się mylić^

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tuaaaaaa 1 priv. Wszyscy na początku mówili że padnie, potem hackowali na niej i ogólnie all rozpierdalali. A teraz gdy jest już 3 czy tam 4 "przerwa" od razu all wyskakują z " Eternia już padła" czy "90% że NIE BĘDZIE". Btw. skąd wyciągnąłeś te 90% O_o? Trzeba wierzyć w ludzi! Trzeba wierzyć w Eternię! To że robią przerwę nie znaczy że już koniec ;].

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a stąd że ostatnio admin był aktywny, hmm... jakieś 2-3 miesiące temu i nie raczy nic z serwerem zrobić, to "90%" to moje własne przemyślenia na ten temat

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niezły z ciebie kowal koleś... A co do postu kilka razy wyżej to nie nie wiesz że się da przez ddosem zabezpieczyć ... Na serwerze dedykowanym mam usługę ANTY DDOS :) A co do eterni to eternia już nie istnieje bo uznali że nie była po prostu sensowna do prowadzenia przez 10letnie dzieciaczki które pociskały na WH/AIMIE bo chciały pokazać że jednak mają skilla :). Pozdro. Dział do usunięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...