Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drodzy Morsi!

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat nie ma sensu,tylko spamujemy,ja uważam że dobrze że Mou próbuje to ogarnąć,gówno Wam do tego czy Bastian to jego brat czy nie,to ich prywatna sprawa.Nie liczy się ranga,jak uważasz się za kogoś w innym dziale lub nim jesteś tu jesteś nikim...Tu rządzą morsy,spamerzy i papa smurf(nie zalicza się on do żadnej z wcześniej wymienionych grup)Temat powinien iść do closed i każdy kto spamuje pokazując miłość do zwierząt wodnych lub przedstawia się jako mors ma koniec kariery na mpc.

Proste?

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PONIOSŁO mnie , sory.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A czy tematy typu "Jakie kupić majtki?", "Jaki kupić chleb,krojony czy nie ?" albo "Jak schudnąć?" są związane z cheatami ? Nie . Mi to tam wisi czy dostane bloka na pisanie postów,moge żyć bez mpc ... Ale w taki sposób ludzi do siebie zniechęcacie.

Opublikowano

A czy tematy typu "Jakie kupić majtki?", "Jaki kupić chleb,krojony czy nie ?" albo "Jak schudnąć?" są związane z cheatami ? Nie . Mi to tam wisi czy dostane bloka na pisanie postów,moge żyć bez mpc ... Ale w taki sposób ludzi do siebie zniechęcacie.

Myślisz że tam posty nie są warnowane? ;)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Gość Mounthains
Opublikowano

Już Ci piszę dlaczego się tak wkurzyłem.

Niedawno poznałem pewną osobę. Zarejestrowała się na forum itd. Koleś był cenny, gdyż pisal cheaty. Miał zamiar publikować boty i hacki. Wpadł do pogaduszek. Jak zobaczył to co się dzieje odmówił dalszej współpracy ze mną. Niestety nie udało mi się go przekonać. I to tylko przez Wasze glupie wypowiedzi odstraszacie nowych userów. Wy zniechęcacie nowych ludzi do wypowiadania się w tematach. Bo zaraz zaczniecie cisnąć.

Opublikowano

Dodam od siebie, że te wszystkie bezsensowne tematy w pogaduszkach dzisiaj mają swój kres. Tak nie może być, że koleś pyta się co kupić dziewczynie, albo jak ją poderwać. Dostaje od was odpowiedź "wibrator" "stringi". Obudźcie się. Jak tacy z Was kozacy, że kłócicie się o niesłuszne warny to kupcie swojej lasce wibrator na urodziny. Huh? Dość takim tekstom.

Ironia jest nudna i przereklamowana. Myślicie, że jesteście fajni, a tak naprawdę robicie z siebie debili. Dość mówię.

Pokażcie chociaż jakąś klasę, a nie róbcie z forum pokazówki i sposobu na podniesienie własnego ego. Nie będziemy tego tolerować.

Każdy Mors w sygnaturze, czy poście równa się blokada postów.

EOT.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Myślisz że tam posty nie są warnowane? ;)

Pogaduszki :

Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział w którym nie musisz bać się pytać o sprawy pozaforumowe jak i ściśle z nim związane!

Z tego co przeczytałem wnioskuję, że każdy ma prawo się zapytać o co chce.

Więc baby nie trafiłeś. Może morsy to była zabawa?

Ehh, no zapomniałem - Miało mnie tu nie być.

Spadam, elo.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mounthains znalazłem taktykę na morsy:

"Jeśli chcesz mieć ryj jak Mounthains to wklej morsa do postu lub sygnaturyki/avatara"

Opublikowano

Ja osobiście, jestem zadowolony i popieram akcję Mouthainsa.

Może wreszcie się skończy czas dzieci niskiego poziomu.

Jeżeli macie po 12-13 lat, no to nie pokazujcie tego, tylko zachowujcie się porządnie.

Chcąc się dowartościować, to zmieńcie coś w sobie, a nie piszecie coraz to durniejsze tematy/posty.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Mam taką prośbę do kogoś kto może zamykać u tematy.Proszę o zamknięcie tego tematu , ponieważ psuje się atmosfera na forum.

@Top. Koniec z morsami i tyle , jak chcecie się dalej kłócić z wyższą rangą to się kłóćcie , ale pamiętajcie że to Wy musicie się Im podporządkować , nie na odwrót.

Gość Mounthains
Opublikowano

jej już sporo czasu nie ma

Żyj w przeszłości. Z chęcią Ci dostarczę rozrywki skoro tak sądzisz.

Temat close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...