Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drodzy Morsi!

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie przyczepiłeś morsów? Patrz co wypisują inni pajace typu Osama lub typek nademną.

Bo to jest idiotyzm. Patrz na siebie, a nie wytykaj palcem innego moderatora.

Żebyś się nie zesrał.

Wulgarny język chłopaka, któremu znów się coś nie podoba. Zamiast gadać i głosić wolę jakiegoś głupiego Morsa być poszedł na samosię się wyżalić. Zobaczysz jak to jest. Odpowiedzą Ci takim samym idiotyzmem co Ty teraz napisałeś posta. Wyjdź.

Topic@ Nie wiem co Wam szkodzi usunięcie tego badziewia z sygny. Zróbcie to i macie spokój.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

A tu moje pytanie raportować morso mana ?

tzn. Jak ktoś wklei obrazek np. z frajemi nie pisze to raportować ?

Tak.

Z góry dzięki

Opublikowano

A tu moje pytanie raportować morso mana ?

tzn. Jak ktoś wklei obrazek np. z frajemi nie pisze to raportować ?

Już widzimy kto tu jest konfidentem lub ładniej określając "uprzejmie donosi"

s2c77Oa.png

Opublikowano
Bo to jest idiotyzm. Patrz na siebie, a nie wytykaj palcem innego moderatora.

Spierdalaj i nie podskakuj.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A teraz powiem po swojemu. Taką kurwicę trzeba zwalczać. Żaden normalny user nie chce takiego ścierwa na forum. Wykazujecie się tylko swoją głupotą, niczym więcej. Wielkie żale wam i tak nie pomogą. Trzeba było nie spamować a nie teraz płaczecie. Wpadnie taki mateq na forum z jednym durnym pomysłem, i już stu niedorozwiniętych idiotów leci za nim. WYPIERDALAĆ.

@Edit bo do takich kurew trzeba ostro, może wtedy coś zrozumieją.

Po coś kurwa "raportuj" jest. Jeżeli nie pasuje to szukaj innego forum, proste.

I Ty masz moda?!

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

A teraz powiem po swojemu. Taką kurwicę trzeba zwalczać. Żaden normalny user nie chce takiego ścierwa na forum. Wykazujecie się tylko swoją głupotą, niczym więcej. Wielkie żale wam i tak nie pomogą. Trzeba było nie spamować a nie teraz płaczecie. Wpadnie taki mateq na forum z jednym durnym pomysłem, i już stu niedorozwiniętych idiotów leci za nim. WYPIERDALAĆ.

@Edit bo do takich kurew trzeba ostro, może wtedy coś zrozumieją.

Po coś kurwa "raportuj" jest. Jeżeli nie pasuje to szukaj innego forum, proste.

I Ty masz moda?!

Spierdalaj lepiej płakać za warna 5% i nie przeklinaj :***

Opublikowano

Płaczek się odezwał HAHA. Bawią mnie tacy jak ty.

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Wole raportować niż zostać zbanowanym za morso mana.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

@kaled41 Różnica jest pomiędzy słusznym a nie słusznym warnem ;*

Opublikowano

Baby Buns ogarnij się to tylko zabawa ;s zbyt poważnie bierzesz tą akcje

A ci którzy donoszą ... szkoda słów na nich.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Wole raportować niż zostać zbanowanym za morso mana.

Mnie morsy i tym pochodne akcje chuj obchodzą ale to nie znaczy że będę ich raportował

s2c77Oa.png

Opublikowano

Baby Buns ogarnij się to tylko zabawa ;s zbyt poważnie bierzesz tą akcje

A ci którzy donoszą ... szkoda słów na nich.

To nie jest zabawa tylko SPAM. A spam trzeba zwalczać, proste.

Opublikowano

Boże. Jesteś męczący. Jeżeli tym postem chciałeś się dowartościować to gratuluję Moderatorowi za takie zachowanie wyzywając zwykłego usera. Niestety jestem na tyle bystry, że nie napiszę posta w dziale gdzie jesteś modem. W pogaduszkach jesteś zwykłą pijawką. Więc także nie podskakuj. Na tym kończę tą dyskusję.

Giń w mych oczach -.-.

PS@ Mou. Mamy raportować sygny i posty z morsami tak?

Opublikowano

Dobrze, dobrze nie ma to jak temat "JAKIE KUPIĆ CZIPSY? XDD" "FAJNE MAM MAJTKI??????????" "MAM PROBLEM ŻYCIOWY :((((".

@up

Będę wklejał morsa kiedy chce i gdzie chce. W regulaminie niema czegoś takiego jak "zakaz wklejania morsów", "zakaz uczestniczenia w akcji xxx". W każdym razie jeżeli po wypowiedzi związanej z danym tematem, wstawię morsa, to mors Ci w oko, bo żebym za takie coś miał dostać warna to spieprzaj się leczyć.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

To nie oni, a Ty masz 80% warnów za spam, więc nie pierdol tutaj o zwalczaniu spamu tępa chochlo.

@top

Nie jestem uczestnikiem akcji mors, ale co Wam to przeszkadza?

g0Tef.jpg

Opublikowano

ale spina omg :D

ja tam nawet nie wiem o co chodzi z tą akcją mors i nie chce tego wiedziec

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wniosek? Nic z tego nie będzie.

Pozdrawiam , polecam wam wyjść na świeże powietrze.

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Mnie morsy i tym pochodne akcje chuj obchodzą ale to nie znaczy że będę ich raportował

Odp:

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Dobrze, dobrze nie ma to jak temat "JAKIE KUPIĆ CZIPSY? XDD" "FAJNE MAM MAJTKI??????????" "MAM PROBLEM ŻYCIOWY :((((".

@up

Będę wklejał morsa kiedy chce i gdzie chce. W regulaminie niema czegoś takiego jak "zakaz wklejania morsów", "zakaz uczestniczenia w akcji xxx". W każdym razie jeżeli po wypowiedzi związanej z danym tematem, wstawię morsa, to mors Ci w oko, bo żebym za takie coś miał dostać warna to spieprzaj się leczyć.

Ten kto będzie się przedstawiał na forum jako uczestnik "Mors" blokuję pisanie postów.

Polecenie ode mnie. traktuj to jako dodatkowy punkt w regulaminie. I przestań spamować.

Opublikowano

To ja mam dobry pomysł.Zamknąć ten temat i się skończy.Przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i uważam że najrozsądniejszym posunięciem będzie zamknięcie tego tematu.Już doszło do wyzywania i obrażania tych co nawet nie są "morsami".Jak dla mnie cls topic.

@Edit meth0d bądź kulturalny wobec wszystkich , bo tracisz w oczach.

Opublikowano

aha tutaj kolejne słowa Endymiona bo oczywiscie nie można nie zgodzic się z decyzją mou czyli ban i wypierdalaj :

"Ventos, propsy dla ciebie. Jedyny który dupy adminom nie liże...:

Bastian, jak kurwa bratem Mou jestes to sie go spytaj w domu a nie kurwa na forum. Chyba ze z pizdami nie gadasz to spoko. "

A i ironia mou słabo Ci wychodzi :* i ktoś tam płakał na zachowanie moda - tyle że w pogaduszkach i tu jest zwykłym userem pewnie meth0d w dziale inaczej się zachowuje i nie daje warna z byle gówna tak jak niektórzy modzi.

Opublikowano

A ja dawałem 24h bana w prezencie ;<

Ale blok to blok.

Poza tym, chcecie pospamować, otworzyć okno i zacząć drzeć gębę przez 5 minut, ten sam efekt, a o ile zdrowsze.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No nie daje, wyjdzcie na dwór i ochłońcie , zaraz to zrobię , może w końcu po chorobie sie ogarnę.

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

aha tutaj kolejne słowa Endymiona bo oczywiscie nie można nie zgodzic się z decyzją mou czyli ban i wypierdalaj :

"Ventos, propsy dla ciebie. Jedyny który dupy adminom nie liże...:

Bastian, jak kurwa bratem Mou jestes to sie go spytaj w domu a nie kurwa na forum. Chyba ze z pizdami nie gadasz to spoko. "

A i ironia mou słabo Ci wychodzi :* i ktoś tam płakał na zachowanie moda - tyle że w pogaduszkach i tu jest zwykłym userem pewnie meth0d w dziale inaczej się zachowuje i nie daje warna z byle gówna tak jak niektórzy modzi.

A za chwile będzie : "czemu dostałem bana ? " po ch** wyzywasz , jeśli admin uważa,że nie ma być morsów to tak ma być.... to co ,że nie ma w regulaminie ? ale to admin napisał regulamin co nie ?:/

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...