Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drodzy Morsi!

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sie przyczepiłeś morsów? Patrz co wypisują inni pajace typu Osama lub typek nademną.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Co sie przyczepiłeś morsów? Patrz co wypisują inni pajace typu Osama lub typek nademną.

Typek nad Tobą jest bratem Mounthainsa. Ale mniejsza.

@top.

Wasza akcja "Mors" jest spamem, a spam podchodzi pod naruszanie regulaminu. Dlaczego uwzględniamy to jako spam? Już wyjaśniam. Obrazek, nie jest konstruktywną wypowiedzią, dotyczącą jakiegokolwiek tematu. No chyba, że mówmy o ratowaniu fok, czy morsów na świecie to ok. Ale nie widziałam nigdzie tematu, który mówił o poparciu dla ruchu chroniącego wydry, morsy, łosie, czy inne ktosie.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Typek nad Tobą jest bratem Mounthainsa. Ale mniejsza.

@top.

Wasza akcja "Mors" jest spamem, a spam podchodzi pod naruszanie regulaminu. Dlaczego uwzględniamy to jako spam? Już wyjaśniam. Obrazek, nie jest konstruktywną wypowiedzią, dotyczącą jakiegokolwiek tematu. No chyba, że mówmy o ratowaniu fok, czy morsów na świecie to ok. Ale nie widziałam nigdzie tematu, który mówił o poparciu dla ruchu chroniącego wydry, morsy, łosie, czy inne ktosie.

Dostałem warna za to, że wkleiłem morsa i pod nim napisałem posta związanego z tematem. AHA?

Btw.Ciekawe kiedy się zaczną dziwne awanse "brata Mounthainsa".

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

To wymyślcie inne zwierzątko teraz to się nie przyczepią ^^

a szkoda, bo mi się morsy podobały, ale sam nim nie byłem jak coś . ;]

Lepsze to niz pokemony.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie. Dlaczego dostałem bloka postów, jeśli TYLKO miałem userbar w sygnie?

Ten kto będzie się przedstawiał na forum jako uczestnik "Mors" blokuję pisanie postów.

;]]

Opublikowano

Heh zaraz znowu będzie akcja typu "przepraszam all obiecuje poprawe bo chce podwyższyc swą reputacje" a potem dziwić się że userzy boją sie napisać o zdjęcie warna? skoro mamy fanart,pogaduszki a w pogaduszkach zostają tematy typu "Jakie kupic chipsy" 'jakiego koloru macie skarpetki" czy temat aka nk,fotka "twarze mpc" a morsy nie mogą zostać?:<

a i wiadomosc od endego:

Że za te bloki widać ma +10 do lansu.

;D

Opublikowano

Jeśli to spam to przepraszam.

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć na czym polega ten "Mors" co robi dlaczego go zwalczacie i kto go założył "tą akcje".?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Jeśli to spam to przepraszam.

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć na czym polega ten "Mors" co robi dlaczego go zwalczacie i kto go założył "tą akcje".?

Zapoznaj się ze stroną mateq.peel (peel - pl)

4to7r2K.png

Opublikowano

Zgadzam się z @dudsonową i innymi anty-morsami :)

Wg mnie to bezcelowy spam, ale nie długo minie i będzie foka albo konik morski.... Niestety..

@RusherTub:

"Mors" to debilne obrazki z napisem np "z frajerami nie morsuje" itp... Założycielem akcji jest debil mateq.

Opublikowano

Zgadzam się z @dudsonową i innymi anty-morsami :)

Wg mnie to bezcelowy spam, ale nie długo minie i będzie foka albo konik morski.... Niestety..

Sam morsowowałeś i popierałeś tą akcje a teraz się wypierasz? A administracja nie odpowiada wogóle na pytania czy nie podpiera się jakimiś arugemntami :>

Opublikowano

Sam morsowowałeś i popierałeś tą akcje a teraz się wypierasz? A administracja nie odpowiada wogóle na pytania czy nie podpiera się jakimiś arugemntami :>

HAHAHAHA!

Walnąłem morsa z napisem "Morsy Wypierdalać". To się nazywa popieranie? :)

Gość Mounthains
Opublikowano

To nie bezcelowy spam, on ich jednoczy ;]]

Sekta? Matko boska.

kaled@ Taaak. Czuję się zajebiście blokować dobrych userów, którzy idą w głupie ślady aby poczuć się fajnym i porobić sobie beke

Darrkaj@ Usuń to.

up@ Szkoda na nich posta. Olej.

Oni wprowadzają chaos

Opublikowano

A tu moje pytanie raportować morso mana ?

tzn. Jak ktoś wklei obrazek np. z frajemi nie pisze to raportować ?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

HAHAHAHA!

Walnąłem morsa z napisem "Morsy Wypierdalać". To się nazywa popieranie? :)

Wziąłeś udział w akcji, odpowiadanie obrazkami. Brawo. Też się liczy.

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...