Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Role Play] MCSpeed

niebieskiarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z prężnym rozwojem serwera,

na naszym forum trwa Konkurs Na Policjanta!

W dniu dzisiejszym ogłaszamy nabór na policjanta.

Wymagania są następujące:

- Minimum miesiąc gry na serwerze,

- Minimum 14 lat,

- Team speak3, mikrofon,

- Minimalna ranga mieszkaniec

- Duża aktywność w grze i na forum,

- Znajomość zasad ortografii i interpunkcji.

Podania należy składać na naszym forum do czasu wyłonienia 2 lub 3 policjantów.

W podaniu wykażcie się własną inicjatywą, nie ma określonego wzoru. Podanie ma być uporządkowane i bez błędów ortograficznych.

Dodatkowo:

Dzisiaj pomiędzy godziną 18-tą a 19-tą zostanie dodane do naszej serwerowej loterii 1 000 000 dolarrs (jeden milion)

Życzymy wygranej.

Zapraszamy do gry.

mcspeed

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa naszego serwera, na razie jest dostępne 3 krotne przybliżenie dzisiaj możliwe że zrobimy 4 krotne.

Kliknij tu

Do moderatorów MPCforum klikany link odnosi się do dropboxa i niema nic wspólnego z żadnym forum ani tym bardziej zarobkową reklamą.

mcspeed

Opublikowano

Nie polecam serwera. Może i administrator jest dorosły, ale zachowuje się jak dziecko.

Ostatnio wynikła pewna afera. Rafibloszek, były Junior Admin, powiedział do Speeda(głównego administratora) że się leni. Dostał za to bana. Postanowił założyć własny serwer. Paru ludzi przeniosło się na niego, ja również. Pewnego razu próbuję wbić na serwer MCSpeed i patrzę że dostałem bana. Postanowiłem wejść na ich TS'a. Pytam się Speeda, dlaczego dostałem bana. Oczywiście nie był na tyle odważny, żeby zejść na mój kanał, pisaliśmy na chacie. Okej. Czego się od niego dowiedziałem?

<23:52:38> ?"Rezer?"?

: Chyba mogę grać, gdzie mi się podoba prawda?

<23:53:17> ?"speed?"?

: no raczej nie bo to mój jest serwer ja za niego płacę

<23:53:17> ?"Rezer?"?

: Hmm?

<23:53:31> ?"Rezer?"?

: I chcesz też tracić graczy?

<23:53:39> ?"Rezer?"?

: Robiłem coś źle dla serwera?

<23:53:44> ?"Rezer?"?

: No sorry, ale w tym monencie zachowujesz się nie odpowiednio

<23:54:40> ?"Rezer?"?

: wobec mnie

<23:54:55> ?"speed?"?

: czy ty zapraszasz kogoś kogo nie lubisz do swojego domu ?

<23:55:20> ?"Rezer?"?

: Mam po tym rozumieć że mnie nie lubisz? A co ja ci zrobiłem?

<23:56:45> ?"Rezer?"?

: Jedynie czego oczekuję, to żebyś mnie odbanował. Nie mam zamiaru niszczyć nikomu gry, czy działać na szkody serwera.

<23:57:09> ?"Rezer?"?

: Nie mam pojęcia dlaczego mnie nie lubisz, skoro nic ci nie zrobiłem.

<23:57:12> ?"speed?"?

: ale po co ty sie upierasz na mcspeed idż na rafiego serwer ponawalaj troche w NPC mcspeed i sobie powyzywajcie mnie albo idz grac gdzie indziej tyle jest serwerów

Ponadto, dostałem informacje że wysłał na nasz serwer szpiega

<00:12:36> ?"speed?"?

: mam inne informacjie od graczy którzy tam grają

Dodatkowo dostałem fałszywe oskarżenia, że reklamowałem nasz serwer, na jego. Do tego jeszcze że go przezywałem.

Były admin rafibloszek, zrobił bardzo dużo dla tego serwera. Zrobił ponad 1000 działek, a co dostał w zamian? Bana za powiedzenie że się leni. Widocznie Speed ma bardzo duże poczucie własnej wartości i nie przyjmuje krytyki ze strony położonych.

Powtarzam, nie polecam.

ggge.png

Opublikowano

Przepraszam jak Dziecko a ciekawe kto postawił NPC gracza "mcspeed" na serwie do którego jak sie podchodziło pisało "Jestem Chujem " i przepraszam kto się zachował jak dziecko

mca.png

Daj images2jt.jpg to nic nie boli

52103-house.gif

Opublikowano

Adrian, no właśnie? KTO TO ZROBIŁ? O ile mi wiadomo, to nie mam takich praw... A, i jak się czujesz w roli szpiega ? :] Idź poskarż się Speedowi że napisałem takiego posta, rodzicom również możesz.

PS TwojPsycholog, o którym serwerze mówisz?

ggge.png

Opublikowano

Adrian, no właśnie? KTO TO ZROBIŁ? O ile mi wiadomo, to nie mam takich praw... A, i jak się czujesz w roli szpiega ? :] Idź poskarż się Speedowi że napisałem takiego posta, rodzicom również możesz.

PS TwojPsycholog, o którym serwerze mówisz?

Twoja kolejna prośba o unbana na naszym serwerze została odrzucona, uzasadnienie masz na naszym forum, linka znasz.

Zapraszamy na serwer ulepszona została nasza mapa oto link do niej:

LINK DO MAPY

mcspeed

Opublikowano

Pochwalcie się bugiem z tabliczkami,welna,gate,door'em,klonowaniem itemow...

Psycholog i po co mówisz o starych dziejach bo bana dostałeś ?? ;] to ciekawe kto zaczął się bawić tymi bugami no pochwal się Psycholog ;]

mca.png

52103-house.gif

Opublikowano

Puaczu Pauczu off adrianku i tak mam kolejne multi czyli kolejny bug:)

szkoda komentować dzieciaka ...

widać że lubisz posty nabijać

mca.png

52103-house.gif

Opublikowano

To ja powiem tak Server na początku był fajny, ale kiedy została zmieniona mapa na miasto w 80% puste stało się to nudne.... potem doszło parę osób do Administracji które robiło tyle co nic. Po jakimś czasie wbijałem na serwer w sumie po to aby zmienić datę na tabliczce... aż pewnego dnia nawet tego nie mogłem zrobić ponieważ dostałem bana, nie wiem za co ale spoko. Nic nowego nie dochodziło a budowanie domków lub zamków i potem ich tracenie bo będzie zmiana na mapę w 80% pustą jest bez sensowne. Fakt mapa na początku była fajna ale wcale nie jest taka jak się biega po mieście i możesz po nim biegać nawet 60 min i tak nikogo nie spotkasz. Speed nie wiem czy nie lubi już siedzieć na servie ale z tego co ja zauważyłem jeżeli nie wejdziecie do gry o 23:00 lub później to go nie spotkacie. jeżeli o mnie chodzi to nie polecam serva na długi dystans na 2 - 3 dni można wejść i coś porobić, potem to tylko na Ts i pograć z ludźmi w coś innego.

Opublikowano

Więc 3 krótkie sprawy.

1. Każdy kto został zbanowany na mcspeed musi skomentować serwer z jak najgorszej strony nie ma chociaż jednego słowa może i się trafia ale chociaż dodajcie że było "fajnie" pisze to tylko do tych którzy tak nie napisali

2.Rezer wypowiedziałeś się w chyba 2 postach ogólnie ok. Ale czy musisz zniechęcać aż tak graczy ? wiemy że wy macie swój serwer ale my jakoś nie przeszkadzamy w reklamowaniu go.

3. Tyczy Się Ciebie Rezer Po Ogłoszeniu konkursu na Policjanta zmieniłeś się na kogoś nie do poznania. Jeżeli speed będzie chciał opublikuje kawałek logów.

4. Myślę że na tym poziomie kłótni zakończymy to , ponieważ to już zachodzi za daleko.

mca.png

52103-house.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...