Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Role Play] MCSpeed

niebieskiarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogółem serwer jest dobry, mili ludzie. Na ts3 admin zawsze Ci pomoże...

Lecz są takie lagi, że wszystkich graczy zacina (jak chodzą , to się teleportują ) i do tego nie można zebrać itemów z ziemi, trzeba odczekać z 15 sekund na to, aby jeden klocek drewna wpadł do eq , a to jest bardzo denerwujące ;/

6/10

Opublikowano

z 50 dostepnych ?!? hhhaha smiech na sali .

Wezcie zamknijcie serwer lepiej bo jak widze 13 osob na serwerze + 2 sekundowe wypadanie bloczkow i nie ladujace sie chunki to az glowa boli ...

Serwera nie polecam

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Dwa miesiące ten serwer miał duże poparcie wśród graczy ale bardzo szybko je stracił. Najbardziej na tym serwie zdenerwowało mnie to że dostałem bana za plantację trzciny w mieście. Nie polecam serwera.

Opublikowano

Przez osiem miesięcy istnienia naszego serwera dorobiliśmy się kilkunastu wspaniałych Architektów,kilkudziesięciu Budowniczych ,Mieszkańców,Farmerów i Kupców.

Ponad 2500 graczy dodanych na whitelistę i to tylko z ostatniego finalnego forum.

Kilkunastu osobowy team JuniorAdminów, Moderatorów, Policjantów,którzy to zaczynali grać jak każdy z was od rangi Osadnik.

Serwer wspiera też kilku Vipów, SuperVipów i ProVipów.

Posiadamy własną domenę, portal, forum i serwer TeamSpeak na 512 slotów.

Jesteśmy na Naszej Klasie, Facebooku i YouTube.

Liczymy się z tym że wykryci i zbanowani griferzy i pseudo hakerzy pozytywnych opinii nam nie dadzą, ale taka jest cena jaką płacimy za bezpieczeństwo gry dla uczciwych graczy.

Pozdrawia i zaprasza team serwera mcspeed.pl

mcspeed

Opublikowano

1185355658_kamera.jpg

Konkurs na najlepszy scenariusz

Opowiadający o życiu na MCSpeed

Zasady:

1. W tym temacie tylko piszemy gotowe scenariusza (nie oceniamy innych)

2. Praca nie musi byc az tak szczegolowa by skladala sie z dialogow (wystarczy mi sama historia)

3. Praca powinna wystarczyc na 1.5 - 8 minut filmiku

4. Piszemy zgodnie z zasadami ortografi

5. Nie wymyslajcie typu Czlowiek minecrafta znalazl diament koniec albo pokemoniasty styl

6. Projekt ma jak najlepiej zaprezentowac serwer (najlepiej sceny zeby rozgrywaly sie na budowlach wybudowanych na serwerze

Pomysły składamy na naszym forum!

Nagroda główna to 250 000 $

mcspeed

Opublikowano

Dodani ale w celu zmniejszenia czasu oczekiwania najlepiej jest złożyć podanie na naszym forum.

Opublikowano

Wczoraj na ich forum napisałem prawdę i dostałem bana dożywotniego. Nie robicie łaski jest wiele innych lepszych serwerów od waszego.

Opublikowano

Dodani ale w celu zmniejszenia czasu oczekiwania najlepiej jest złożyć podanie na naszym forum.

A ty kometix zasłużyłeś na to co zrobiłeś.

Obraza administracji.

Jeszcze specjalnie zrobiłeś multikonto.

Opublikowano

Z 2-3 osoby możemy jeszcze wcisnąć na serwer.

W sygnaturze macie ilość wolnych slotów w danej chwili i adres strony.

Pozdrawiam i zapraszamy.

mcspeed

Opublikowano

Dodany ale w celu zmniejszenia czasu oczekiwania najlepiej jest złożyć podanie na naszym forum.

Zapraszamy na najbardziej rozbudowaną rozgrywkę Role Play w Polsce.

Posiadamy własne statystyki graczy na portalu współpracujące z bardzo rozbudowaną bazą MSQL.

mcspeed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...