Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Role Play] MCSpeed

niebieskiarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodano

W Celu zmniejszenia ryzyka wbicia kogoś na twoim nicku najlepiej jest składać podania na forum, czas na serwerze (np. przy rangach w grze) będzie liczony od założenia konta na forum.

Aby zmniejszyć czas oczekiwania, dodania do whitelisty, zapraszamy na forum.

Opublikowano

Dodano

W Celu zmniejszenia ryzyka wbicia kogoś na twoim nicku najlepiej jest składać podania na forum, czas na serwerze (np. przy rangach w grze) będzie liczony od założenia konta na forum.

Opublikowano

rozekpro i Haski5 dodani

Opublikowano

Dodano

Opublikowano

ten admin to jakieś dziecko nieogarnięte po 1. ma 8lat po 2 . jego ortografia na poziomie ucznia 5klasy podstawowej

Opublikowano

Siema mam problem chciałem vip na sewerze wysłałem sms podałem kod na pm i dostałem bana na ip więc proszę o odbanowanie ... i wyjaśnienie o co chodzi co ja dosilam dedyka a wy mi dajecie bana nie spodziewałem się tego na profesjonalnym serwerze dedykowanym ...

mój nick Chuudy

Opublikowano

Siema mam problem chciałem vip na sewerze wysłałem sms podałem kod na pm i dostałem bana na ip więc proszę o odbanowanie ... i wyjaśnienie o co chodzi co ja dosilam dedyka a wy mi dajecie bana nie spodziewałem się tego na profesjonalnym serwerze dedykowanym ...

mój nick Chuudy

Kod jaki otrzymaliśmy od ciebie jest fałszywy nie zgadza się w nim nic, nawet ilość cyfr. Pomijając fakt że nasz usługodawca ma inny sposób zapisu odsyłanych sms.

Traktujemy to jako próbę wyłudzenia konta VIP.

Do dyskusji na ten temat zapraszam na nasze forum.

EDIT

Sprawa wyjaśniona gracz przyznał się i dostał drugą szanse.

mcspeed

Opublikowano

Dodano

Opublikowano

@up dodani, przypominamy, że aby zmniejszyć czas oczekiwania na dodanie do wl najlepiej napisać podanie na forum.

Pomogłem? daj 5*

9226.gif

7236.jpg

17168.gif

Opublikowano

Dzisiaj została utwożona kolejna ranga Artysta

Zapraszam na serwer, najszybciej dostaniesz się składając podanie na naszym forum lub na naszym serwerze TS.

mcspeed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...