Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Role Play] MCSpeed

niebieskiarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodany ale w celu zmniejszenia czasu oczekiwania najlepiej jest złożyć podanie na naszym forum.

Opublikowano

Dodani ale w celu zmniejszenia czasu oczekiwania najlepiej jest złożyć podanie na naszym forum.

Dzisiaj zmodyfikowaliśmy serwerową loterię i padła wygrana 1 045 000 ale to i tak nie rekordowa która wynosiła ponad 3 000 000.

mcspeed

Opublikowano

Dodany ale w celu zmniejszenia czasu oczekiwania najlepiej jest złożyć podanie na naszym forum.

Opublikowano

dodaj: Parseval

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Dodani ale w celu zmniejszenia czasu oczekiwania najlepiej jest złożyć podanie na naszym forum.

Opublikowano

Opublikowano

ludzie jak słyszę o tym servie to mnie czepie 40 min czekałem na dodanie do wl (pisałem na gg) i nie mów że ni możesz być 24/7 bo byłeś na gg a gdy weszłem na serv też byłes

wielce łaskawy pan mnie już dodał pozbierałem drewno wszystko fajnie chce cuba to Admin napisałe "niemam teraz czasu"i poszedł z serva to jak k@rwa nie masz czasu to niebierz się za servy

pozdrawiam w 100% popieram Rafibloszek jeżeli chcecie pograć na servie który postoi dłużej niż mich to nie polecam

aha i admin może nie ma 7 lat ale napewno jest nierozgarnięty

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Dam wam coś to pomyślenia!

Czarna Magia Melanż Zbrodnia

Blant Palony Czarą Ognia

Spiryt Lufki Masa Staffu

Jebać kurwy z HuffelPuffu

Twardy Złoty Fest się mieni

Złoty znicz jak w garści penis

Czary mary bans libacja

z Wody - Jabol Transmutacja

Stare Swetry Brudne Sztruksy

Gdzie do kurwy te Horkruksy

Lubie placki tak po za tym

Nie zapomnij pizdnic minusika

Opublikowano

ludzie jak słyszę o tym servie to mnie czepie 40 min czekałem na dodanie do wl (pisałem na gg) i nie mów że ni możesz być 24/7 bo byłeś na gg a gdy weszłem na serv też byłes

wielce łaskawy pan mnie już dodał pozbierałem drewno wszystko fajnie chce cuba to Admin napisałe "niemam teraz czasu"i poszedł z serva to jak k@rwa nie masz czasu to niebierz się za servy

pozdrawiam w 100% popieram Rafibloszek jeżeli chcecie pograć na servie który postoi dłużej niż mich to nie polecam

To bardzo ciekawe bo moje gg ma tylko team i kilku graczy.

Widziałeś na serwerze mcspeed-a ? To masz spory fart bo ja tam wchodzę raz na 2-3 dni, Od pilnowania serwera są JuniorAdmini

Działkę dawał ci jakiś Admin ? Kolejny fart bo od tego są Policjanci i ewentualnie Moderatorzy

Czy postoi dłużej niż miesiąc ? Zobacz datę kiedy powstał ten temat, w marcu tego roku a jak prześledzisz moje wcześniejsze tematy zobaczysz że pierwsza edycja wyszła w listopadzie 2010. Ciut więcej niż jeden miech ?

A może po prostu trafiłeś na jedną z wielu podróbek naszego serwera np taką:

http://www.mpcforum.pl/topic/388947-dedyk247role-playpvp-on-minecraftspeed/page__view__findpost__p__2766557__hl__minecraftspeed__fromsearch__1

Lub taką:

http://www.mpcforum.pl/topic/402684-dedyk247role-play-rpgpvp-on-minecraftspeed/page__p__2864806#entry2864806

mcspeed

Opublikowano

Nie ma czasu a to jest jakaś kurwa maszyna która siedzi 24/7 na serwie ? też ma rodzine i chce mieć czas dla siebie i są też policjanci i moderatorzy od tego aby przydzielić ci działkę bo pewnie się nagrałeś na serwach gdzie była wyłącznie jedna ranga admin i sie przyzwyczaiłeś

i jezeli czekasz na WL to oznacza że jesteśmy zajęci serwerem i to sie zdarza co jakiś czas.

W celu szybszego dodania na WL zapraszamy na Forum.

jeszcze jedno popraw ortografie to "czepie" to już masakra pozdrowienia dla twojej polonistki aha i jezeli uwazacie ze nie stawiam kropki , przecinka , kropki nad z itp to moze i jest bląd ortograficzny ale nie jak takie "czepie" albo "jusz"

mca.png

Daj images2jt.jpg to nic nie boli

52103-house.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...