Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Z Board O Automatycznym Banowaniu Kont

TaNaToS™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie używałem takich opcji jak:

speed atack

autopot

pickup

DH!!!

i tam kilku...

korzystałem tylko z sh (ale tylko tam gdzie nikogo nie ma np. dt piętro 2+ , świątynia-środek , góra sohan, nigdy nie m1/m2/dolina)

tp korzystałem żeby szybko się przedostać... to raczej to jest niezauważalne...

no i moda potrzebowałem do tego aby grac na dmg ale miałem tego hs ze strony metin2mod.tk (ale to było jakieś 2 miesiące temu) po tym dmg usunąłem a jakoś moda dalej używałem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbanowali mi tylko postać 23lvl (mini drop, miałem szczęście że itemy 2 dni wcześniej przerzuciłem)

71lv dalej nie zbanowany :)

Coś słaby system mają, bo jechałem na KamerModzie + DH .. ;*

­

Opublikowano

pierdolicie kamermod jest hackiem wewnetrrznym niemoga wygryc czy go uwywasz za pomoca hackshielda i nie moga bo to niezgodne z prawem po 2. bana za kamermoda czy witechacka mozna dosatc tylko i wylacznie jezeli gm nas nakryje lub jak jakis konfident doniesie na forum lub suppord pozdro!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Co do kamer moda - w bardzo szybki sposób w bazie można sprawdzić czy ktoś jedzie na nim czy nie. W bazie widać przez co się logujecie tak więc pozdrawiam :)

pierdolicie kamermod jest hackiem wewnetrrznym niemoga wygryc czy go uwywasz za pomoca hackshielda i nie moga bo to niezgodne z prawem po 2. bana za kamermoda czy witechacka mozna dosatc tylko i wylacznie jezeli gm nas nakryje lub jak jakis konfident doniesie na forum lub suppord pozdro!

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Od 1 lv gralem na obejsciu i nie ma bana a mam 36lv dropie nie expie wiec lv maly farrt ;D

ani2yg3ag5.gif

prosperion_20752_9.png

Powered by Windows 7 => www.go-windows.de

Opublikowano
Drodzy gracze!

Uprzejmie informuję, że programiści gry Metin2 rozpoczęli masową akcję blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania. Oprócz banów przez HackShield, są nakładane blokady za użycie tzw. client-mods (typu Kamer mod i inne).

Wszelkie próby manipulacji klientem doprowadzą do blokady konta.

Jest to blokada systemowa od której nie ma odwołania przez support. Jeśli nie chcecie, aby Wasze konto było blokowane - przestańcie korzystać z wszelkiego rodzaju wspomagaczy.

Tylko słabi gracze, wykorzystują wspomagacze

Wasz Metin2 Team

A buhahhaha ;D

Ja uważam że gracze inteligentni to robią ;] ^^

Opublikowano

Uff. Mi zbanowali :)

Fuck :D A zrobilem sobie wlasnie eq ;d .

Nie grałem tylko 3 dni (bez logowania) i kurwy musialy bana wjebac?

Eh. naszczescie

ako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy

@Edit

Metin2.PL zbanowany

Wbijam na Metin2.SG loguje sie i

Twoje konto jest zablokowane.
wbijam na e-mail
Reason: SH

Kurw;/

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

UP

co ty odpier...? jakie bany krótkoterminowe? wtf? za 1 razem jak sprawdzali logi, a tera to jako 3 sprawdzali? i to na zawsze ban ;x

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

uff, już mi serce biło jak szalone, tak cholernie się bałem że zobaczę ten okropny napis.... ale całe szczęście kamień spadł mi z serca... przepraszam że grałem na hackach już nie będę, administracja wygrała.

Opublikowano

Heh, ludzie piszący że potracili po 80+ levele może jakieś SS'y że mieliscie takie levele? :)

ja sobie napisze ze mi zbanowali 99 level na syriuszu i co?

a tak poważnie cisne na kamermodzie od jakichś 2tygodni i nie zamierzam przestać.

0 bana, podjebałem jakieś 19 Zębów Orka, 5 bodzi ( event chyba wczorajszy), 3 kamyki duchowe i wiele innego gówna ;)

ZBIERAM TYLKO -!

Mój Tut: BRONZE 30 DAYS i 3 DAYS GOLD 2 MINUTY!.

Mój kanał na YT:

Trollowanie na YT :)

Opublikowano

ja tez gram na kamerze mam to gdzies jak mi zbanuja hara to zrobie se nastepnego :P ja pie.... niech sie wezma lepiej za chinskie boty bo jakąś im to nie idzie ;]

Opublikowano

Dostałem bana za KamerModa, nie miałem żadnego HS"a.

Wydaje mi się że te bany nie były jeszcze kasacjami kont.

Ja dostałem na 1 msc.

xdgfdfhft.png

Opublikowano

Rozbraja mnie to jak sie chwalicie że nie dostaliście bana a jedziecie na hackach.Banowanie kont sie jeszcze nie skonczylo i w kazdym momencie możecie jeszcze bana dostac. :D

Opublikowano

Jest to blokada systemowa od której nie ma odwołania przez support. Jeśli nie chcecie, aby Wasze konto było blokowane - przestańcie korzystać z wszelkiego rodzaju wspomagaczy.

Tylko słabi gracze, wykorzystują wspomagacze

Wasz Metin2 Team

Słabi to są Ci,którzy chcą Ostatni grosz z człowieka wyrwać,żeby tylko GF z IS miało $$.

DLa mnie Bez Endu,Jak wprowadzali HS3,też każdy sie bał,a i co z tego wynikło?

Obwodnice HS.

Moim zdaniem nie ma się co bać:)

Opublikowano

Ja dostałem na 1 msc.

xdgfdfhft.png

Dzisiaj dostałem taką samą wiadomość od supportu a na tym koncie grałem dopiero pierwszy dzień po długiej przerwie ;/

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Ja dostałem na 1 msc.

Dołączona grafika

Dzisiaj dostałem taką samą wiadomość od supportu a na tym koncie grałem dopiero pierwszy dzień po długiej przerwie ;/

mhm.. ban jest na stałe, was nie za KamerModa, tylko , że HS wykrył :)

mam racje bo HS blokuje na 1 miesiąc

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Ja mam looz ;D Cisne od jakiegoś miesiąca na kamerze i nie mam bana ;D Nawet na fbotowej postaci ;d

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...