Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Z Board O Automatycznym Banowaniu Kont

TaNaToS™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i kur.... mój woj 80 poszedł się też pier. I kur przez adrianka bo kur śmigałem na modzie od niego i to był mój błąd.

Opublikowano

o w kur** :D wbiłem na forum metka pl widzę informacje jest jakiś nowy temat i aż mnie sparaliżowało :D

od razu skoczyłem na mpc forum i patrze ze tu ludzie już pobanowani :D no wiec kolejność zdarzeń świadczy o tym ze wyje***** moda :D

ehh... mam farta ze mnie nie wywęszyli... od początku czyli 5-6 miesięcy grałem na modzie i konto w eq warte +10kkk no i pro bmek na szczęście się obstał :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jechałem na kamer modzie, nawet jeden koleś chciał wysłać ss, bo na WallHacku przypadkowo byłem na środku jeziora. xD

Ale nie zbanowali :)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Ja tam jakoś nie narzekam, na kamer modzie gram od czasów free easy metina, do tej pory nie zbanowali mi woja 69 co go zostawiałem w v2 na em2 (:D), sury 75 i teraz gram wojem body. Jade na dmg, multi hackach itp. Cheatuje 3 lata ogółem i nie dostałem jeszcze za nic bana :D. Za to sam podpier*alam typków co wyzywają, podszywają się itp. Cheaterów już nie. Chyba ze chinskie boty. Trzeba bd zobaczyc co to kamer wymysli.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

HAHAHA jak zwykle pierdola bez sensu np. na 100 osob uzywajacych moda\hacka 10 dostanie bana i juz. Sie znowu beda chwalic jakimi to sa GM, kurwa chinskich nigdy nie zbanuja idioty jebane

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Po prostu idzie się uśmiać z GM-ów, nie wiedzą jak sobie poradzić więc biorą się za straszenie. Za chwilę zaczną horrory kręcić.

------------------------------------------------------------------

Gwarantowane zarobki przy minimalnym nakładzie !!!

Nie klikasz, nie czytasz e-maili !!

Sprawdz mnie!

PW lub E-Mail

Opublikowano

Co to da z 1% bana cziterow dostanie zapewne.Smiesza mnie gracze co maja 80 levle i na czitach jada no chyba ze skile na m1 i eq na 0 buaha to musza.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Co to da z 1% bana cziterow dostanie zapewne.Smiesza mnie gracze co maja 80 levle i na czitach jada no chyba ze skile na m1 i eq na 0 buaha to musza.

Bana możesz dostać nawet za zalogowanie się z HS'em na postać którą kupiłeś na allegro.

Opublikowano

ja ale fart bo w tydzien wbilem 70 lvl jechalem na waithacku + kamermod xDDD i juz na kamera nie bede odpalał ;]

Opublikowano

75lv wp 2xP

86lv mental 3xG4,3,7

70lv dagger skille eMki

ok. 100-150kkk w itemach i kamieniach duchowych :)

s16

został mi tylko buff 75 i kilka kont nie wracam do tego ide grac w shaiya

Opublikowano

jak grasz archerem , bmem lub healerem to wiesz... exp im nie wychodzi za dobrze wiec się korzysta z dmg na hity :D przydatna rzecz-nie trzeba harować jak wół żeby wbić te parę lli :D

Wiesz nikt nie kazal grac takimi postaciami im.Nie umieja expic nimi to niech nie graja.Proste to nie xD

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Ja jeszcze bana nie dostałem ;p Bo juz na tym nie gram ;]

Opublikowano

to jednak nie brednie :D wczoraj o godzinie usunąłem wszelkiego hacka z kompa i odpaliłem metka przez czystego klienta... i oni jednak wywęszyli mnie z dnia jeszcze wcześniej kiedy grałem na cheatach... ban na +69lvl ... :D jednak chyba się wzięli za cheaterow... od samego początku czyli około 5 miesięcy grałem na hackach i nic a teraz 1 dzień na forum info i ban następnego dnia :D szkoda mi tylko straconego czasu i zaangażowania w konto ;/

Ostrzegam was nie opłaca się grac bo jednak chyba wzięli się porządnie do roboty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...