Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Najlepszy System

Asert

Najlepszy system operacyjny  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest was najlepszy system ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

linux rzondzi ...

http://www.sjp.pl/rzondzi

Żeby offtopa nie robić to dodam jeszcze, że 98 jest bardzo stabilnym systemem. Nie było żadnych lagów i wszystko było piękne. Natomiast na nowszych systemach czasem laguje.

Jedyny minus 98 to, że raczej GTA 4 albo Assassyn's Creed nie pójdzie :D (Chociaż może.. Nie wiem - nie próbowałem :D )

Opublikowano

Jestem posiadaczem Windows Xp nie narzekam ale mam słaby komputer gdybym miał lepszy bym kupił Windows 7 gdyż tam jest dużo poprawionych błędów

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Mam na komputerze XP i Linuxa. Ale najlepszy wg. mnie i tak jest Windows, Linux głupi (gówno, z góry sorry za wyrażenie).

Bo ogólnie tylko gram. ;) A do gier najlepszy wg. mnie Win.XP.

Opublikowano

Jeżeli ma się więcej niż 2 gb pamięci ram to windows xp po prostu się nie opłaca ponieważ on nie wykorzystuje potencjału który drzemie w naszym PC, a 2GB ram to wystarczająco jeżeli chodzi o windows 7 i nie zamula wtedy a wydajność w grach jest dużo lepsza niż w xp :)

Zresztą był już taki temat i tam się rozpisałem troszkę o tym, jak ktoś chce to niech w google poczyta i niech nie pisze że xp pod względem wydajności jest lepszy :)

18101299.png

Opublikowano

Ja mam windows 7 i nie mam z nim problemów

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Japierdole komus sie 98 podoba :D ja za XP

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Tutaj porównanie systemów Windows:

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/products/compare?T1=tab20

Wg. mnie najlepszy system to Windows 7 Ultimate- szybki, ładny, prestiżowy, komfortowy w obsłudze, duża ilość przydatnych dodatków, kompatybilny z aplikacjami przeznaczonymi tylko dla Windows XP (głównie oprogramowanie biznesowe).

Chociaż ex aequo umieściłbym Mac'a OS X Snow Leopard :)

Opublikowano

Windows XP. Mniej wizualności, wyposażenia, lecz według mnie na XP więcej działa itp..

Aktualnie pracuję na Windows 7, lecz zmieniam zdanie, jestem informatykiem, programistą, potrzebny mi jest Basic, C#, a programy te na 7 Basic nie działają ;)

Pozdrawiam B)

Wszystko, co zdarza się raz, może już się nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci.

Paulo Coelho

Walkirie

ZBIERAM - !!!

Więc jeśli już coś masz walnąć to walnij MiNuSa ;]

proszę cię! Zbieram - ! Więc jeśli się nie podoba walnij +, ale proszę o -------------!!!

Opublikowano

Oczywiście ze Windows 7 ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...