Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Religia

F4k3r

Jestes Wierzacym ?  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jestes Wierzacym ?

• Tak
      69
    • Nie
      37
  2. 2. Jesli Tak - Chodzisz do kosciola

• Tak
      37
    • Nie
      49
    • Sporadycznie
      20
  3. 3. Wierzysz w Biblie , Sakramenty , Zbawienie ?

• Tak
      46
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzycie ?

Uczeszczacie ?

Ja pochodze z bardzo religijnej rodziny , jestem wierzacym , modle sie samemu lecz nie chodze do kosciola tylko na dwie okazje pogrzeb i slub . Ostatnio wogole zaczynam myslec ze to wszystko to bujda wiem jestem straszny. Lecz nauka zaprzecza religi.

wakow9.png
  • Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta ankieta nie trzyma się "kupy" .

Jeśli ktoś wierzy, to wierzy również w biblie , zbawienie itd. :D

Jeśli zaznaczy ktoś: wierze w Jezusa itd. a nie wierze w zbawienie ... to troche dziwnie :D

Ja wierze ale nie chodze do kościoła, bo księża to oszuści ... gadają o cnocie itd. a jeżdżą mercedesem , mają dziewczyny itp....:/ odwiedzam kościół tylko od święta :P

@@topic : Osama ma racje w temacie powinno być napisane "religia Chrześcijańska " lub dać temat o religiach ogólnie :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

To tylko jedna religia jest, że tak ankieta? Jak masz robić to rób porządnie albo wypierdalaj...

RAsfepN.png
Opublikowano

Jesteś z tak religijnej rodziny że nawet nie wpisałeś o innych wyznaniach. Typowy katolik <_<

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Ateista

to jest bujda ułomnych ludzi( bez obrazy) ktorzy nie potrafią wytłumaczyc swojego istnienia.

Ktos kiedys powiedzial: Rzeczy które nie potrafimy wytlumaczyc nazywamy bogiem

albo drugi argument

dlaczego inne religie w tym te wymarłe mają być fałszywe a tylko ta jedna prawdziwa

Opublikowano

dlaczego inne religie w tym te wymarłe mają być fałszywe a tylko ta jedna prawdziwa

A dlaczego nie?...

RAsfepN.png
Opublikowano

Ateista

to jest bujda ułomnych ludzi( bez obrazy) ktorzy nie potrafią wytłumaczyc swojego istnienia.

Ja wierzę w teorię ewolucji

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie

Nie

Nie.

Wieżę w siebie i swoje czyny, nie ma żadnej "mocy {o.0} wyższej " ...

Opublikowano

Dla mnie to jedna wielka bzdura.

Jakby ten Bóg istniał, to by nie dopuszczał do śmierci ludzi, skoro jest taki wszechmogący. -,-

Ja na religię nie chodzę od podstawówki, a w kościele może kilka razy byłem. ( Chyba na komunii )

Żyję z tym i jest dobrze, ta religia jest chyba tylko do zarobku. Wrzuć na tacę, żeby ksiądz miał co wpierdalać.

Pozdrawiam (:

Szczerze? Równie dobrze mogę sobie postawić koguta przed ryjem i zacząć się do niego modlić.

Chyba na to samo wychodzi.

g0Tef.jpg

Opublikowano

To tylko jedna religia jest, że tak ankieta? Jak masz robić to rób porządnie albo wypierdalaj...

To ja Ci wytlumacze bo mozna dac 3 ankiety idioto.

Ogolnie czy wierzysz dlatego ze sa rozne religie i mozna wierzyc w boga ktory jest tylko jeden .

Potem czy chodzisz do kosciola bo wiekszosc albo kazda religia ma jakis punkt "zebrania" "kosciol".

Czy wierzysz w sakramenty itd > Np mozna wierzyc w stary testament i nie wierzyc w Jezusa tak jak zydzi .

Wiec zamiast zadawac i pierdolic pomyslcie idioci pierwsze.

A kochany Osama wyluzuj troche mama cie bila jak byles maly ze musisz byc taki agresywny.

To sie wypowiadac :)

Kto powiedzial ze wogole istnieje prawdziwa religia ?

O innych wyznaniach mam wielkie pojecie bo uczylem sie religi swiatowych w liceum ale mniejsza nie da sie dac wiecej pytan niz 3 moze zrobie osobna ankiete.

"Bible , pics or it didnt happen" :D

wakow9.png
Opublikowano

Jestem deistą, może i jest coś "wyższego" od ludzi, w końcu w coś ludzie wierzą, ale nie integruje ona w świat. A wierzę w siebie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wiecie że bug nie istniał i nie bendzie po 1 pierwszym mesjaszem nie był jezus tylko szynom z Peli Wien nie wieże w nic ale idę do bieżmowania xD

Bug istnieje -.-, sprawdź sobie na mapie.

NIE

NIE

NIE

Ciekawi mnie czy kiedy nasze pokolenie będzie na emeryturze to kościół będzie wciąż taki "popularny", bo coraz mniej młodych osób wierzy.

Opublikowano

Bug istnieje -.-, sprawdź sobie na mapie.

NIE

NIE

NIE

Ciekawi mnie czy kiedy nasze pokolenie będzie na emeryturze to kościół będzie wciąż taki "popularny", bo coraz mniej młodych osób wierzy.

@Bezduch

na pewno nie bo kto z młodych (Ja) Wieży ja chodze do kościoła bo mi starzy karzą :/

Sygny By My

chadaproceder.png

yiomn.jpg

Opublikowano

Wiecie że bug nie istniał i nie bendzie po 1 pierwszym mesjaszem nie był jezus tylko szynom z Peli Wien nie wieże w nic ale idę do bieżmowania xD

Japie*** nie rozumiem takich osób:/ jeśli nie wierzysz to po co do bierzmowania idziesz.... co bo ślubu nie dostaniesz? po co Ci ślub kościelny jak nie wierzysz?

Nie rozumiem.....

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ta ankieta jest bezsensowna Bo jesli ktos zaznaczy opcje ze wierzy to i powinien zaznaczyc ze wierzy w jak ty to ujołeś Zbawienie itp jesli nie zaznaczy tej opcji to odpowiedz jest bezsensowna , a i czy ta ankieta ma na celu obrazic userów wierzących inaczej?,

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Japie*** nie rozumiem takich osób:/ jeśli nie wierzysz to po co do bierzmowania idziesz.... co bo ślubu nie dostaniesz? po co Ci ślub kościelny jak nie wierzysz?

Nie rozumiem.....

Tez racja ale nie które dzieciaki są zmuszane chodzić do kościoła a nie wierzą (JA)

Sygny By My

chadaproceder.png

yiomn.jpg

Opublikowano

Ja nie wierzę- równie dobrze bogiem może dla Mnie zostać tęczowy jednorożec i innym nic do tego.

Do kościoła chodzę sporadycznie, lecz w większości sam sobie wpisuje te pieprzone podpisy na kartkę do bierzmowania.

To nie jest tak, że nie wierzę to nie pójdę do bierzmowania- do bierzmowania pójdę, bo chcę mieć (prawdopodobnie xD) ślub.

Tak więc od dzisiaj zostaje druidem i będę nauczał zielononiebieskie konie w lasach!

<joke> ^^.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...