Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe 2010 Od xxxxPl Zrobione W Całości .

AreYouKidMe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybym miał taką możliwość to bym sprawdził ale pliki nie działały mi poprawienie. Problem już naprawiony. Pliki są całkiem niezłe ale po dłuższym czasie zaczynają pokazywać się błędy w konsoli.

Opublikowano

hmm mam proźbe . ;d

na wstawienie tych pliczkow na np megaupload.com albo inny link bo mi sie pokazuja chisnkie znaczki

stronka 100% i nic ;/

nie wiem po prostu o co chodzi

Opublikowano

Powiem tyle , że te pliki wcale nie mają polskiego dropu... Np, biorę spota dzikich psów i już mam od ch... itemków na ziemi.

3636.png

Daj add.pngto ja ci też dam delete.png

85626824.jpg1189881009.png

NA MOIM PRIVIE

20101013214855.png

Opublikowano

Szczerze to jedyne pliki ktore normalnie idą.. Moze jest kilka bugow ale prostych do naprawy.

Probowalem roibc na tych od sherera to nawet /stop nie dziala to co bedzie potem..

Bador czy jakos tak to wogole sie nie wlaczaja, a jak wlaczyly to przy odpalaniu virtaulboxa jakies errory wyjebuje^^

Polecam te pliczki;p

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakie porty są do do tego serwer i czy mógłby ktoś mi przesłać PortMap do tego serwerka będą + jak i - jak kto woli ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, że gdy rozpakowuję pliki przy 90% piszę, że nieprawidłowe hasło

Hasło wpisuje mcncc.pl

Może mi ktoś pomóc??

Opublikowano
  • Bardzo bym prosił o danie plików w jednej paczce nie podzielonej na party bo tamtych z www.mcncc.pl nie mogę pobrać ... , za danie plików w 1 paczce daje limit plusów przez 2 dni oraz 5*

Opublikowano

moze ktoś zrobić reupa na normalne hostingi takie jak speedshare albo megaup ? bardzo prosze bo linki mi nie działają ;/

Linki działają... Są one dożywotne, lol? Mi działają, masz coś z netem, może tobie uciekł?

Opublikowano

AbillMara to co upłeś na górze to są dokłenie te pliki w 1 parcie tak ? czy to nie są te pliki , tylko zwykłe mcncc ? prosze o odp .

oraz prosze o upnięcie mi tych plików w 1 parcie ;p na megaupload

SORRY ZA DOUBLE NIE DAŁO MI EDITA TYLKO NAPISAŁO POSTA ;/

PRZEPRASZAM !!

1355504898-U363840.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...