Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe 2010 Od xxxxPl Zrobione W Całości .

AreYouKidMe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AbillMara to co upłeś na górze to są dokłenie te pliki w 1 parcie tak ? czy to nie są te pliki , tylko zwykłe mcncc ? prosze o odp .

oraz prosze o upnięcie mi tych plików w 1 parcie ;p na megaupload

SORRY ZA DOUBLE NIE DAŁO MI EDITA TYLKO NAPISAŁO POSTA ;/

PRZEPRASZAM !!

Dokładnie są to Te pliki scalone ;]

Tak więc możecie pobierać ;]

Sam mam na nich Hamachi ;]

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli chcecie pobrać polecam przeglądarką Internet Explorer . A jeżeli chcecie plik Metin2 2010 Files .crc to jest on tutaj :

http://www.mediafire.com/?gy916cwx6a7d6t1

Skan :

https://www.virustotal.com/file/f794e4027a2549081e8a68dc8b8b91efe03d294093f49e396832727069683235/analysis/1348908307/

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie moge wypakowac, otworzyc plikow. wpisuje haslo kaszanka.pl i blad. pobralem pliki 2x scalalem je total commanderem pisalo suma danych crc pomyslna cos takiego. otrzymalem plik rar i nie pasuje haslo. jakies rady??

Opublikowano

nie moge wypakowac, otworzyc plikow. wpisuje haslo kaszanka.pl i blad. pobralem pliki 2x scalalem je total commanderem pisalo suma danych crc pomyslna cos takiego. otrzymalem plik rar i nie pasuje haslo. jakies rady??

dołączam się do prośby - mam to samo ;/

@ rozwiazalem problem... autor podaje info: 'Hasło do wypakowania : kaszanka.pl'

oczywiscie wpisal haslo bez spacji i tym samym mpc zastapilo haslo napisem kaszanka.pl - wpisalem "m c n c c . p l (wszystko razem)" i zalapalo, wtf? - gdy na na mpcforum wpisuje m c n c c . pl po zapisaniu posta publikuje sie napis kaszanka.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dla waszej wiadomości to są chyba najlepsze pliki tylko troche trzeba przy nich popracować powgrywać pare scryptów i śmigaja jak trzeba nie mam zadnych problemów z zalogowaniem się do gry to są dobre pliki bo nie tak jak na innych 1000 broni do serwera wgrane tu jest czysta baza. Ktoś tam pisał że pliki zrobione na plikach arymana chyba na odwrót to były pierwsze pliki od mcncc jakie były sf 2010 więc nie pier*** ludzie.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...