Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66.Net [Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ogólnie ok, ale brak kogokolwiek z teamu na serwerze, nie mówiąc już o tym, że chyba jest jedna osoba w teamie ( nie widziałem innego gm wogóle). Serwer pozostawiony sam sobie, dużo 1hk...

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie pojmuje? Czlowieku oprocz tego ze mi ublizyles i pokazales jakim jestes debilem nic nie wniosles tym postem napisales ze moby maja sh a ja to skrytykowalem i napisalem ze sh to speed hack przynajmniej na tym forum bo o skryptach sh to ty kolego nic nie wiesz a co do mobow moga one co najwyzej miec za duzy speed atack albo cos nie wiem nie widzialem bo nie gram w metina ale napewno nie jest to sh.Aha jako niedorozwój jestem pewien ze taki z ciebie expert a wiedze czerpiesz tylko i wylacznie z tutkow.

Może byście sie tak QRWA nauczyli stawiać kropki i przecinki?!

Jakie są bony na serverze?

Rekrut
Opublikowano

fajny serwer łap +

@Edit

reje nie działa

@ Edit

download tez nie działa wrzućcie to na speedyshare

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

---------------------------------------------------------------------------

68549311401751768977.gif

userbarcopy.png

minecraftus.png

19140.jpg

34500.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

ej tez macie off ? mi zostaniesz polaczony wyskakuje caly czas

@Edit

moim zdaniem server upadl gm byl na servie ostatnio na rozpoczęciu przez 10 minut wogole nic go nie obchodzi nawet isu nie zrobil a nie ma isu nie ma utrzymania nie ma utrzymania server upada a szkoda bo sie fajnie gralo ;/ tym moim szamankem nawet stal +9 zrobil ;/ dzisiaj za 3 razem ;d

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Nie polecam .. Cale MPC roi się od HARD Serwerów ..

Krok , po kroku .

Zawsze idź swoją drogą ..

I Nie oglądaj się za Nikim ...

Opublikowano

Na smoka już nie pójdziesz gdyż 0 GM a oczywiście 90 % osób w oazie ma 1 hita to nawet nie wejdziesz.

Edit: A propo co ile respi się smok?

sygna2.png

Opublikowano

Genialny serwer z tego co wiem 0 dropa z metków/tysiaków. Na smoka nie ma co chodzić jeżeli jest co 1h gdyż wtedy jest pełno 1 hitów:). Więc polecam popracować nad serwerem.

sygna2.png

Opublikowano

Może deco się zainteresuje wreszcie serverem..?

Po co robić cztery server jak każdy to syf.. Zrobiony dla zysku, nawet strona nie działa, 1hk jak biegały tak biegają :]

Zero dropu z metków jak i z elit. bossów na wyspie metinów..

Macie spol:

http://www.speedyshare.com/files/26923135/L66.exe

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=7387dc18586dbf62c758053b07ac4368-1297955288

Fail! ..

EMPTY :C

Opublikowano

up zgadzam się z tobą i banuje z wbicie 150 lvl PZDR. na LomaxMT2 a tu to nie wspone all boty biegają a o 1hk nie wspomnę

Opublikowano

Jak cos to gram w Krol.JINNO

Serwer 8/10 prezka 9/10

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Hehe..nie rozumiem po co gracie na jego serwach : )) - miał chyba z milion pięćset sto siedem serwerów i każdy po kilku dniach/tygodniach padał.Przecież to jest nastawione na kase jak nic...

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...