Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66.Net [Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do zept

Powiem Ci, że do 80 to jest jeszcze łaaaatwo;) a już potem to męczarnia. Musiałem sporo się namęczyć żeby wbić 83, a co dopiero dalej, chyba że poprawią exp w grocie;D

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy pisze POPRAWIC TO POPRAWIC TO ZWIEKSZYC itp.... jak chcecie zeby to naprawic to musicie poczekac a nie chcecie to i po 2 sek zagrac na servie... : ) Tak szybko 1 koles sie nie wyrobi z tym all.

Opublikowano

gmowie nic nie poprawiaja ani nic nie robia poprostu cos sie zje..... juz dawno by bylo info na forum albo na mpc

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Większość ludzi pisze że odbugować atlantyde według mnie atlantyda nie jest zbugowana mozna swobodnie expic Tylko należy pobrac od kamera Patch Na Atlantyde ...

Pozdrawiam HotPozytioN

Specjalista
Opublikowano

@ pilarian22 wiesz co oni maja na mysli ''zbugowana''? uswiadomie ci to moby maja sh i niedosc ze malo zabieraja hp to w ogole nic z nich nie leci (exp yang)to samo w Red lesie parodia jakas malo kasy malo expa mapa bossow do dupy same elity i z nich nic nie leci... szkoda slow.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

deco trochę mi cie szkoda otwierasz new serwy a innych swoich nie ogarniasz tylko rozdajesz bany za osiągnięcie 150 lvl na LomaxMT2 nawet nie masz odwagi popisać na gg i wyjaśnić to szkoda oj szkoda...

Specjalista
Opublikowano

pilarian22 hmm nie wiesz nie pisz sh mobow ustawia sie na serwerze nie przez klienta =.= wiem bo gralem kiedys na starym l66 i to samo bylo.Drop z metkow zero, null...

Narazie to trzeba wszystko poprawic.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

pilarian22 hmm nie wiesz nie pisz sh mobow ustawia sie na serwerze nie przez klienta =.= wiem bo gralem kiedys na starym l66 i to samo bylo.Drop z metkow zero, null...

Narazie to trzeba wszystko poprawic.

SH? sam jestes jak taki sh noobie. Sh-speed hack a od kiedy moby maja sh? Rozumiem ze na serwie kazdy mob to gracz na poli z sh? Jak ty nie wiesz to nie pisz co najwyzej speeda moga ustawic a nie sh

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Specjalista
Opublikowano

UBirch czy ty kurwa jestes zjebany czy jak ? Jako ze jestes niedorozwojem i nie pojmujesz na jakiej zasadzie to dziala wiec siedz cicho i wyjdz na dwor bo ciezko z toba , nie bedzie mnie byle gowno takie jak ty wyzywalo od noobow =.=

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@ pilarian22 wiesz co oni maja na mysli ''zbugowana''? uswiadomie ci to moby maja sh i niedosc ze malo zabieraja hp to w ogole nic z nich nie leci (exp yang)to samo w Red lesie parodia jakas malo kasy malo expa mapa bossow do dupy same elity i z nich nic nie leci... szkoda slow.

Lecą i yangi i exp z mobów w atla v1 jak i v2 tylko po prostu masz za mały lv :]

EMPTY :C

Opublikowano

HA zrób coś Bossy na Wyspie Bossów zbugowane 0 dropa. Mapa ślubna zbugowana, wojny gildii zbugowane. Metki 85 i 90lvl.

NO ZRÓB COŚ.

Opublikowano

UBirch czy ty kurwa jestes zjebany czy jak ? Jako ze jestes niedorozwojem i nie pojmujesz na jakiej zasadzie to dziala wiec siedz cicho i wyjdz na dwor bo ciezko z toba , nie bedzie mnie byle gowno takie jak ty wyzywalo od noobow =.=

Ja nie pojmuje? Czlowieku oprocz tego ze mi ublizyles i pokazales jakim jestes debilem nic nie wniosles tym postem napisales ze moby maja sh a ja to skrytykowalem i napisalem ze sh to speed hack przynajmniej na tym forum bo o skryptach sh to ty kolego nic nie wiesz a co do mobow moga one co najwyzej miec za duzy speed atack albo cos nie wiem nie widzialem bo nie gram w metina ale napewno nie jest to sh.Aha jako niedorozwój jestem pewien ze taki z ciebie expert a wiedze czerpiesz tylko i wylacznie z tutkow.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Szkoda, że HA olewa serwer....

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...