Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66.Net [Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego że ban na IP ? większość ma neta ze zmiennym IP odepną i podepną router i po sprawie... Więc ja w tym sensu nie widzę...

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

20-1h, ale zabezpieczyć serwer to 5-10min max ;/

Co on zamierza tam jeszcze robić?

HA troszkę nie ogar przyznam, ale serwer mu się udał .

edit; zwracam honor, on ;p

:)

Opublikowano

Bylo logowanie ON Ch1 off teraz jest na odwrot logowanie nie dziala :/ Cos czesto pada ... Jeszcze ani razu nie wszedlem na serwer ;/

Opublikowano

Co z tego że ban na IP ? większość ma neta ze zmiennym IP odepną i podepną router i po sprawie... Więc ja w tym sensu nie widzę...

i tui wlasnie pokazujesz swoja niewiedze banuje sie na ip hosta ktore sie nie zmienia

xbjr.png

Specjalista
Opublikowano

Ale wy zjeby jestescie tamta rejestarcja nie dziala co jest w zakladce tylko ta jest poprawna dlatego nie mozecie sie zalogowac.

http://longju66.cyf.pl/index.php?s=regist

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Nie działa logowanie, kurde już od 10min lekko, jest w ogóle skrypt na logowanie i co ile 0_o?

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

ja pier zrobta te logowanie bo ch ludzi strzela 15 minut czekam i zalogowac nie moge a na stronie pisze ze on zalosne

xbjr.png

Opublikowano

Zalogowałem się, chciałem zmienić rozdzielczość wiec sie wylogowałem a teraz chuj: Błąd podczas łączenia się z serwerem :<

tifft.png

Jeśli już musisz coś dać, to daj

deletez.png smileaz.gif

Opublikowano

ta maja krzywe nogi chyba pff

PS: jja to GA proponuje wylaczyc server bo to co teraz jest to jedno wielkie gowno super goscie maja juz po 70 a my sie kur zalogowac nie mozemy czy to kur jest uczciwe pozdro i pocwicz

xbjr.png

Opublikowano

Deco jak zwykle na twoich serwerach pada logowanie, włamują się, nie potrafisz go ogarnąć daj sobie na spocznij z tymi serwerami skoro nie potrafisz ich zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...