Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66.Net [Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otóż duża część serwera to zwykłe, niewyżyte dzieciaki. Serwer ogólnie łatwy na początku, a jak później - niewiem. Jak jednak pisałem zniechęcają te dzieci ze swoimi tekstami typu "twoja stara...". Serwer godny uwagi (noo za łatwy może), ale gorzej z otoczeniem, w którym będziemy grać.

Modna sygnatura.

Opublikowano

jak ty gm mode nazywasz wlamem to GZ ... wlam do navi / ssh mozesz miec zreszta to sa pliki zrzucone z dysku do virtualbox a tam nie bylo auto logowania ani zabezpieczenia gm mode bo nie bylo panelu wtedy ...

ban.gif

Opublikowano

Serwer nic ciekawego, zwykły medium.

Wbiłem 50lv, powkurwiałem idiotów i polazłem w pizdu.

pozdrawiam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Alchemik olej ten projekt ,bo widzisz ze mało komu się to podoba i postaw porządnego Harda xP

reklama

Opublikowano

GA ZWIEKSZ DROP YANG! to jest zalosne nei dosc ze nie mam nawet na buty wiatru na 50lvl-u na bony tez ciezko o 6i7 nie wspominajac do tego drop yang w v1 na szponach po 2k... gm zrob drop yang ok 10x wiecej niz jets teraz a bedziesz mial tlumy na serwie

lemerski

report poszedl

Serwer jest ON wlasnie expie tylko logowanie off...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

status pojebany maja piisze 0 graczy ale sa na serverze to logowanie teraz padlo ogolnie serv on ale jabane logowanie pada co chwile i jest chujnia z grzybnia

xbjr.png

Opublikowano

Ale tzreba przyznac drop yang jest tragiczny :/ - 2x zwiekszyc i bedzie git

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Nie spamujcie , prosze Was

Co do logowania to chyba sie całkowicie zwiesilo i trzeba czekac na alchemika.

Co do dropu yang , faktycznie powinnien byc troszke wiekszy ,bo nie jest wyrownany z expem :>

Opublikowano

a ja to pier czekac kur teraz az wlaczy logowanie bo co 5 minut beda z nim porzerwy pol godzinne albo dluzsze ja pierd takie cos

xbjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...