Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Free_Promo] Od Warrocka! 8 Free Broni Na 7Ni

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na AK 47 Camo mi nie dziala :/

Wyskakuje:

NEO-ERRORSTART:

Fatal error: Call to undefined method stdClass::save() in /home/neo/live/projects/gaming/controllers/UserController.php on line 826

--NEOERROREND NEO-ERRORSTART:

Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class NeoSession could not be loaded in /home/neo/live/neo/utility/SessionUtil.php on line 46

--NEOERROREND

18706.png

18590.png Również korea ;)

32266.png

15808.jpg Kto mi daje Minusy to ma kiepski dzień.

5407.jpg P.S: Zbieram Plusiki ;)

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na AK 47 Camo mi nie dziala :/

Wyskakuje:

NEO-ERRORSTART:

Fatal error: Call to undefined method stdClass::save() in /home/neo/live/projects/gaming/controllers/UserController.php on line 826

--NEOERROREND NEO-ERRORSTART:

Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class NeoSession could not be loaded in /home/neo/live/neo/utility/SessionUtil.php on line 46

--NEOERROREND

W temacie jest napisane, ze mają problem z serverem (a dokladnie z SQL) i nie generują kodów..

dlatego przeniosłem do 'Te już się skończyły:' ..

no niestety

@DOWN na pw nie wysylam..

wejdz tu moze cos sciągniesz, po 20 bedzie 16promo; http://www.mpcforum.pl/topic/305453-rozdaje-promo-za-free-w-paczkach-nie-na-hotfile/

Hejo

Opublikowano

no nie!!! skonczone juz!!! a jeszcze ani jednego nie wbilem :( ma ktos jakiegos promocoda jak ma to nich mi da! plisss

Sry za pismo mam problemy z spacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...