Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Free_Promo] Od Warrocka! 8 Free Broni Na 7Ni

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam prawie wszystkie oprocz PSG_1 i Barrett M82 bo cos tych kodow nie moge ogarnac ;x

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.gameogre.com/forums/contests-events-giveaways/14855-war-rock-free-exclusive-item-l85a1-alienware-m11x-laptop-giveaway.html

Tutaj macie jeszcze na l85a1 na 7 dni. Musicie założyć konto i napisać w temacie że chcecie otrzymać l85a1 i po potem dostaniecie go na pw. Temat jest czasami zamknięty więc musicie trafić jak autor go otworzy.

juz sie nie da dostac tego promo dla tego nie dawalem linku, zobacz moj post zeby sie dowiedziec o co chodzi;

jest tylko jeden problem, temat na tamtym forum jest juz zamknięty ;/ co oznacza ze nie dają juz promo

możesz napisac ewentualnie PW do tego goscia co założył temat ze chcesz zeby Ci dał promo, moze Ci sie uda :)

Hejo

Opublikowano

na cx4strom po zmianie ip da sie wziasc nastepne kody tyle ze nie da sie ich na jedno konto aktywowac wiecej niz jednego. 1XPNBNVPE409S4TF macie jak kto chce to ten drugi ale juz nie chce wejsc jak juz jeden byl aktywowany

Opublikowano

A jk sie aktywuje winczestera to dostajhe 5 th slot?

Gdzie sie te kody dostaje o.O

Arsenal

Opublikowano

buu... :[ ja mam baretty, G36, cx4 storm, Ak47 ale nie dziala mi Winchester, bo nie moge sie zarejestrowac, a PSG braklo, z kolei ta ciezka snajpa nie dziala :[ jakies dziwne 4 literowe kody...

@edit, dziala baretta ta snajpa, ale winhester dalej w piz*u

shoob.png

Opublikowano

kurw* powie mi ktoś dokładnie jak zgarnąć to psg ?!!!! bo zarejestrowałem się i wchodzę w każde linki itd i nic.. żadne promo sie nie pokazuje ;/

Co mam zrobić po tej rejestracji ?!!

CHCE TYLKO NA PSG więc nie opisujcie innych

Opublikowano

Wielki dzięki ja tylko na cx4_storm bo pozostało 1000 a niechce mi się rejestrować +.

Zadowolony z bycia człowiekiem?

-Gdzie złożyć zażalenie?

Opublikowano

ej prosze dajcie odrazu mi prrzysłajcie promocody bo ja niemumiem

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...