Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Free_Promo] Od Warrocka! 8 Free Broni Na 7Ni

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@ ... zaloguj sie na stronce i wejdz w dzial " free code " czy jakos tak i tam mozesz wybrac rozne gry .. wybierz War Rock i Ci sie pokaze promo

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: No bo 02/13/2011 aktywowałem a promo trwa 7dni po aktywowaniu więc kończy mi się 02/20/2011 i się pytam czy będę mógł ponownie aktywować daną broń?? :]

Opublikowano

Aktualnie mam 74 promocody xD 70 cx4storm | x1 bereta 82 | dual bereta x1 | ak-47 camo x1 | dragonuv x1 |

Kto mnie pobije ?

Opublikowano

ej? gdzie dostaje sie ten kod na strzelbe? bo mam tam konto, zrobione, i nie wiem gdzie ten kod :[[ szukam i nie moge znalez

shoob.png

Opublikowano

Aktualnie mam 74 promocody xD 70 cx4storm | x1 bereta 82 | dual bereta x1 | ak-47 camo x1 | dragonuv x1 |

Kto mnie pobije ?

Haha po co Ci tyle skoro okazuje się że to tylko raz można aktywować?? xD

@Edit: Poda mi ktoś może promo na berette 82 bo mi nie chce wyświetlić kodu, i na PSG ;) piszcie n PW :)

Opublikowano

--- nawet nie ma żadnego wytlumaczenia jak to zrobic tylko linki -------------------

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

--- nawet nie ma żadnego wytlumaczenia jak to zrobic tylko linki -------------------

Jak to nie ma, napisał że trzeba się zarejestrować a gdybyś był mądry to sam byś się domyślił a poza tym tam piszę 1. zarejestruj się 2. zaloguj i wygeneruj kod 3. zaloguj się na gamersfirst.com i aktywuj kod 4. miłej gry

Wystarczy poczytać a nie od razu wonty

Opublikowano

Leci podziękowanie heroes(+/-) zalezy co zbierasz.

1x beretki, 10x psg_1, 1x G36_CD :D

zbieram +

jesli mozna tez prosic to nie zbierajcie kilku promocodow, bo dla innych nie starczy a te wygenerowane mozna aktywować tylko do 28.02.2011

i w dodatku 1 bron na 1 konto (np. psg1 mozesz aktywowac na swoim koncie tylko raz niezależnie od tego ile masz kodow)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...