Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to ten sam co poprzedni to na pewno będę grał.

2935056.jpg

Pesymista widzi ciemny tunel.

Optymista widzi światełko na końcu tunelu.

Realista widzi wyjście.

Maszynista widzi trzech debili na torach.

Wojna domowa: Hurra! W imię narodu wybijemy samych siebie.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Google Nie boli;)

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszesz że cię kikają żeby mieć spota a najlepsi są ci co wezmą 2 grupki n Av2 i ku**a dedają ale cie i tak kikną ch**e i jak tu grać a najgorzej to już jest na oazie.

Opublikowano

Mnie k*rwa wczoraj jakis Pokemon z Jinoo sie bil ze mna o 9 ogonow na Sohan wjebal mnie w tego Berg Sohan i mam postac zbugowania ;/

Jestem ciekaw czy postac pojdzie sie jebac ....

Opublikowano

Moderatorze możesz zamknąć ten temat. Usunąłem całą reklamę ze względu na dobro serwera,a zamiast niej jest ostra reprymenda ^^

Opublikowano

Da sie jakos moja postac odbugowac? wbili mnie w berg_sohan i nie moge sie zalogowac (pojawia sie pasek i wywala metka) Inne postacie mi chodza .

Nick:Anku

Krol:Chunjo

LvL:97

Opublikowano

Popierowam usunięcie tematu, bo nie idzie grać. Choć są takie momenty, że udało mi się rozwalić 3 metki bez 1 loga(ani sury, ani buffa)

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Popierowam usunięcie tematu, bo nie idzie grać. Choć są takie momenty, że udało mi się rozwalić 3 metki bez 1 loga(ani sury, ani buffa)

Temat to już usunąłem...Czekam teraz tylko na to żeby jakiś moderator tego działu zamknął temat bo nie ma sensu żeby panował tutaj spam...

Opublikowano

dobry serwer ehh chinski:) kiedys to sie super gralo, a teraz to tak jakos bez klimatu juz no i za duzo cziterow;/

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Budowniczy
Opublikowano

heh żałośni jesteście temat usunać nie piszcie nic na nim i tyle a nie sracie co chwile bo oni bronie wyrzucaja i takie tam to 30% to wina serwera ze loga 70% (Kochanie Cioty) to wina waszych pro netów

tam gdzie respia się bossy nie ma żadnych zasad jeśli Ty go nie kickniesz to on cie kicknie wiec lepiej być przygotowanym !

To nie zmienia faktu ze dalej jesteście jebanymi ciotami i tylko 3 osoby umieja grac ^^

Opublikowano

heh żałośni jesteście temat usunać nie piszcie nic na nim i tyle a nie sracie co chwile bo oni bronie wyrzucaja i takie tam to 30% to wina serwera ze loga 70% (Kochanie Cioty) to wina waszych pro netów

tam gdzie respia się bossy nie ma żadnych zasad jeśli Ty go nie kickniesz to on cie kicknie wiec lepiej być przygotowanym !

To nie zmienia faktu ze dalej jesteście jebanymi ciotami i tylko 3 osoby umieja grac ^^

Nie uwazasz ze troche przesadzasz?

Ja np. gram/lem normalnie bez hackow, bez niczego, czysto!

A Ty teraz mowisz ze tylko 3 osoby z Polski umieja grac bez hackow?

Nie przesadzaj...

Bo polowy nie widziales.

Teraz walnie mi ktos - ^^

Ale taka jest prawda... Bo Ty moze grasz bez hackow ale jest tez duzo osob ktore graja takze bez nich ;]

Wiem ze polacy jesli maja dostep do DMG/HK to go uzywaja ale jednak nie wszyscy!

@A i jesli mozesz to mnie nie wyzywaj od ''jebanych ciot''

Opublikowano

nie chodzi mi o hacki tylko o umiejetnosc robienia postaci i wygrywania all pvp

To akurat umiem robic;]

A co do DMG/HK

Nigdy nie uzywam i nigdy nie bede!

Poniewaz wole wszystko sam zdobyc niz np. isc na bossa i ubic w 2sek O_o

@Widzisz o tym mowilem;]

Juz mi ktos dal x5 - ...

Dzieki!

@edit

Wow!

Dopiero 14 a

juz dostalem x12 -

Dziekuje bardzo!

Opublikowano

jaki nick ma twoja postac w grze ? ode mnie --- nie dostałeś bo szkoda mi na to czasu

A po co Ci on jak i tak tam nie gram juz?

Wbilem 80ktory lv czy tam 90 i wyszedlem bo za nudno...

Co mialem robic expic dalej? O_o

Po co? Wole isc na jakiegos pozadego PL harda..

Opublikowano

Widzę, że autor usunął treść posta więc...

Zamykam.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Kurwa . robia gowno z tego serwera

Jebany ,, Magic '' ciota jebana na 1hit killerze - loga , killa -bossy-

Jego nicki pedala to ; MagicDrop - Magic - MagicSura - MagiccDrop

i ciotami na tym s są jeszcze : Chelios ( dzieciaczek pojebany ,. mysli ze jest królem wszystkiego )

Nie wiem czy jeszcze bd gral na tym serwie bo 1HIT Killer DMG HACK To tu jest pelno

1298744048-U298468.png

Anty

Opublikowano

Moim zdaniem ten serwer długo nie pociągnie.

Coraz więcej ludzi gra na dmg , używa 1hit killer. Brawo oby tak dalej to więcej nie zagracie na dobrym chińskim serwie.

musicgv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...