Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę wiedzieć co wy do chuja pierdolicie? To nie jest stary zajebisty csyt2, to jest jakieś gówno, które było już dawno podróbką kultowego csyt2, a teraz zrobili tego gówna reload..

NIe wierzysz?

Wjedź i sprawdź na date napisania tego tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/179293-tutorialcn-new-private-server-csyt2net/

To gówno psuje tylko dobre imię starego csyt2, wprowadza ludzi w błąd i niszczy dobrą opinie o już niedziałającym, najlepszym serwerze chińskim do metina, na którym Polacy mogli grać swobodnie, bez zmartwień o bana.

Opublikowano

@Xewka nie ma za to minusów a i odwdzięczę się ;]

Kochaniutki, minusa mogę Ci dać nawet za darmo, a Ty nie będziesz nic o tym wiedział więc stfu plox :*.

Opublikowano

sory ale nieumiem przez kamera uruchomic jak to uruchomic!!

a sorki juz dziala

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

Ma ktos moze pliki odpowiedzialne za widok ulepszaczy ? Na kliencie nawet nie widze jaki ulepszacz potrzeba.. tylko zolc.. Bylbym wdzieczny za upload tych plikow. Odpłacam + badz - jak kto woli ;]

Opublikowano

Chyba jest na poczatku podane serverinfo .... sciagasz wklejasz i odpalasz moda

@down

Wred lesie od 86 stalki a bronie tez ww red lesie i z metkow

graphic.png

Opublikowano

Mam pytanie.Gdzie dropi stal i bronie od 65+++??

@UP

Dzięki leci plusik.

50442140989713903247.png

Opublikowano

Mogę wiedzieć co wy do chuja pierdolicie? To nie jest stary zajebisty csyt2, to jest jakieś gówno, które było już dawno podróbką kultowego csyt2, a teraz zrobili tego gówna reload..

NIe wierzysz?

Wjedź i sprawdź na date napisania tego tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/179293-tutorialcn-new-private-server-csyt2net/

To gówno psuje tylko dobre imię starego csyt2, wprowadza ludzi w błąd i niszczy dobrą opinie o już niedziałającym, najlepszym serwerze chińskim do metinie, na którym Polacy mogli grać swobodnie, bez zmartwień o bana.

Dobra człowieku...Wiem jak Ci brakuję Twojej "pro" sury z platynowym hwangiem+9 i z śmiercio+9 ale naprawdę nie musisz nam się tak wyżalać bo i tak nas to niewiele obchodzi...Metin ciągle się rozwija i niestety nie ma takiej możliwości żeby każdy się jarał kilka lat smiercio i hwangiem więc wiesz ^^ Jeżeli nie podoba Ci się ten serwer to nie graj na nim i się na jego temat nie wypowiadaj...Bo co jakiś czas ciągle spamujesz postami typu "to nie jest stary csyt2 tylko jakieś zjebane gówno" Masz ochotę podzielić się z nami negatywnymi uwagami na temat tego serwera? To używaj przynajmniej jakiś argumentów i nie pisz o czymś że jest "gównem" bo takich wypowiedzi nam nie potrzeba bo są po prostu zbędne...Jak aż tak Ci brakuje starego csyt2 to nie wiem idz się wyżalać swoim kolegom z podwórka albo komuś innemu bo nas to nie obchodzi...

Opublikowano

Dobra człowieku...Wiem jak Ci brakuję Twojej "pro" sury z platynowym hwangiem+9 i z śmiercio+9 ale naprawdę nie musisz nam się tak wyżalać bo i tak nas to niewiele obchodzi...Metin ciągle się rozwija i niestety nie ma takiej możliwości żeby każdy się jarał kilka lat smiercio i hwangiem więc wiesz ^^ Jeżeli nie podoba Ci się ten serwer to nie graj na nim i się na jego temat nie wypowiadaj...Bo co jakiś czas ciągle spamujesz postami typu "to nie jest stary csyt2 tylko jakieś zjebane gówno" Masz ochotę podzielić się z nami negatywnymi uwagami na temat tego serwera? To używaj przynajmniej jakiś argumentów i nie pisz o czymś że jest "gównem" bo takich wypowiedzi nam nie potrzeba bo są po prostu zbędne...Jak aż tak Ci brakuje starego csyt2 to nie wiem idz się wyżalać swoim kolegom z podwórka albo komuś innemu bo nas to nie obchodzi...

Jebnij się w łeb.... Odpisałem tylko osobie wyżej, która stwierdziła, że to nie jest csyt2... Zbędny to jest Twój komentarz, który mnie bezpodstawnie krytykuje, jeśli nie umiesz czytać ze zrozumienie i nie widzisz co napisał Kubaman to mi przykro, na polityka pasujesz, takich ludzi szukają.... Jak Ci się nie podoba co pisze to mnie zablokuj, a nie pierdolisz zbędne farmazony, wywołując niepotrzebną kłótnie.....

A poza tym... Nazwe tematu powinieneś dać csyt2.net, lub zamieścić gdzieś w tucie, że to nie reload csyt2, tylko csyt2.net, ja nawet wiem czemu tego nie zrobiłeś.... Bo nie szanujesz ludzi i lecisz na plusy jak dziwka na kasę....

Opublikowano

Dzialaja stare konta??? Jak tak to prosze o to passy do mojego starego konta:

ID;kawasaki2

haslo: 123456789

A jak dla mnie to teraz ten csyt2 jest zbyt prosty...

nie działają, mój pro woj nie chodzi .. ;/

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...