Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebnij się w łeb.... Odpisałem tylko osobie wyżej, która stwierdziła, że to nie jest csyt2... Zbędny to jest Twój komentarz, który mnie bezpodstawnie krytykuje, jeśli nie umiesz czytać ze zrozumienie i nie widzisz co napisał Kubaman to mi przykro, na polityka pasujesz, takich ludzi szukają.... Jak Ci się nie podoba co pisze to mnie zablokuj, a nie pierdolisz zbędne farmazony, wywołując niepotrzebną kłótnie.....

A poza tym... Nazwe tematu powinieneś dać csyt2.net, lub zamieścić gdzieś w tucie, że to nie reload csyt2, tylko csyt2.net, ja nawet wiem czemu tego nie zrobiłeś.... Bo nie szanujesz ludzi i lecisz na plusy jak dziwka na kasę....

Popatrz na swoje słownictwo i kulturę...Normalnie brak słów ehh Przecież reload serwera nie musi być taki sam jak jego pierwotna wersja -_- Z resztą mnie i tak nie wiele obchodzi czy to jest stary csyt2 czy nie jest...Na plusach też mi nie zależy ale owszem przyjmuję je jako formę podziękowania za wykonaną prace.Nie wiem jakim prawem mnie obrażasz ale to tylko świadczy o Tobie i Twoim otoczeniu...Bez urazy ale taka jest prawda.Raz zwróciłem Ci uwagę żebyś przestał nam się żalić ze to nie jest reload csyt2 a Ty mnie od razu zjechałeś...Jeżeli masz tak do każdego pisać to najlepiej zostaw ten temat w spokoju bo już raz powiedziałeś że "to nie jest csyt2 tylko jakieś gówno" Na starym csyt2 nie było nawet chyba magicznych metali tylko trzeba było ulepszać bodziami,byle noob latał w hwangu i z śmierio,ludzie nie mieli nawet kasy na zmianę 6 i 7 bonu,lagi były,nie było gdzie expić bo wszędzie się ktoś kręcił...Naprawdę nie wiem co takiego widzisz w tym starym csyt2 :x Nie wiem po co od razu się bulwersujesz i dajesz - ja Ci żadnego nie dałem...

Opublikowano

Popatrz na swoje słownictwo i kulturę...Normalnie brak słów ehh Przecież reload serwera nie musi być taki sam jak jego pierwotna wersja -_- Z resztą mnie i tak nie wiele obchodzi czy to jest stary csyt2 czy nie jest...Na plusach też mi nie zależy ale owszem przyjmuję je jako formę podziękowania za wykonaną prace.Nie wiem jakim prawem mnie obrażasz ale to tylko świadczy o Tobie i Twoim otoczeniu...Bez urazy ale taka jest prawda.Raz zwróciłem Ci uwagę żebyś przestał nam się żalić ze to nie jest reload csyt2 a Ty mnie od razu zjechałeś...Jeżeli masz tak do każdego pisać to najlepiej zostaw ten temat w spokoju bo już raz powiedziałeś że "to nie jest csyt2 tylko jakieś gówno" Na starym csyt2 nie było nawet chyba magicznych metali tylko trzeba było ulepszać bodziami,byle noob latał w hwangu i z śmierio,ludzie nie mieli nawet kasy na zmianę 6 i 7 bonu,lagi były,nie było gdzie expić bo wszędzie się ktoś kręcił...Naprawdę nie wiem co takiego widzisz w tym starym csyt2 :x Nie wiem po co od razu się bulwersujesz i dajesz - ja Ci żadnego nie dałem...

Nie daje CI minusów bo (patrz sygnaturę). Nie żale się tylko odpisuje, gdybyś jakimś cudem znów nie przeczytał tym razem mojej wypowiedzi ze zrozumieniem to Ci uświadomię ODPISAŁEM koledze, który stwierdził, że to nie jest csyt2. NIe wiem ile masz lat, ale albo jesteś tak młody i nie rozumiesz, albo tak stary i nie widzisz. Przecież już o tym pisałem:

Przecież reload serwera nie musi być taki sam jak jego pierwotna wersja -_-

Nic tylko usiąść i płakać, w tym poście to wyjaśniłem:

Mogę wiedzieć co wy do chuja pierdolicie? To nie jest stary zajebisty csyt2, to jest jakieś gówno, które było już dawno podróbką kultowego csyt2, a teraz zrobili tego gówna reload..

NIe wierzysz?

Wjedź i sprawdź na date napisania tego tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/179293-tutorialcn-new-private-server-csyt2net/

To gówno psuje tylko dobre imię starego csyt2, wprowadza ludzi w błąd i niszczy dobrą opinie o już niedziałającym, najlepszym serwerze chińskim do metina, na którym Polacy mogli grać swobodnie, bez zmartwień o bana.

Ale Ty najwidoczniej tego nie przeczytałeś, w wypowiedzi upierasz się, że to csyt2, że reload nie musi być taki sam. Tu pasuje powiedzenie "gadaj z dupą to Cie osra".

A w ogóle kim Ty jesteś by zwracać mi uwagę, zastanów się co piszesz, zanim teraz zacytujesz moją wypowiedź, to przeczytaj poprzednie, bo znów będę musiał cytować co to napisałem wcześniej.... A poza tym patrz na to co napisał BUgA, on tez mojej wypowiedzi nie przeczytał i myśli, że to stary csyt2.... Gdybyś zrobił tak jak mówie i umieścił w opisie serwera to co napisałem to by on niepotrzebnie nie spamował, ale Ty jesteś mądrzejszy, chcesz mieć większe zainteresowanie i otrzymywać więcej plusów, nie wmawiaj mi, że na nich Ci nie zależy.

Sam napisałem to w tym temacie(odnośnik):

Jak ktoś założy temat to w chuj plusów będzie miał;p

I obstawiam, że to zobaczyłeś i poleciałeś na to....

No i edit:

Na starym csyt2 nie było nawet chyba magicznych metali tylko trzeba było ulepszać bodziami,byle noob latał w hwangu i z śmierio,ludzie nie mieli nawet kasy na zmianę 6 i 7 bonu,lagi były,nie było gdzie expić bo wszędzie się ktoś kręcił...Naprawdę nie wiem co takiego widzisz w tym starym csyt2 :x

W expie nic specjalnego nie było.... Ale atmosfera na serwie była ogólnie fajna, czasem ktoś kogoś wyzwał, ale w większości było spoko, nawet z chinolami dało się porozumieć, PvP były super, Ty widocznie do tego momentu nie dotarłeś, bo Ci noobki ksuli, bardzo się tym wkurzyłeś i postanowiłeś przestać grać, a teraz krytykujesz serwer, choć byłeś na nim tylko raz, może ty nic takiego nie widzisz, ale dla innych serwer był po prostu zajebisty.

Opublikowano

Po co ktoś to zamknął?

strona działa tylko trzeba wchodzić bez "www" czyli

http://csyt2.net/index.htm

click

I pisałem już, że to nie żaden reload tylko po prostu zapieprzyli sobie nazwę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mi reje nie działa .

Moze mi ktos konto zrobic?

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Wiecie co? Rozważam możliwość usunięcia tej reklamy i napisania do GM-a na QQ żeby zablokował polskie IP i tylko ogarnięci ludzie wiedzący jak zmienić IP na chińskie będą grać....A nie tak ze co chwilę lata obok Cb jakiś nap z dmg albo 1hitkilerem bo to jest bez sensu...Większość serwera to właśnie tacy ludzie...jedyne normalne osoby to Chips,Joana,SevenDay,Chelios,Vizii,Spayki no i ja,a reszta to cheaterzy...Jeżeli kogoś ominąłem to przepraszam ale taki dajecie obraz...

Opublikowano

Wiecie co? Rozważam możliwość usunięcia tej reklamy i napisania do GM-a na QQ żeby zablokował polskie IP i tylko ogarnięci ludzie wiedzący jak zmienić IP na chińskie będą grać....A nie tak ze co chwilę lata obok Cb jakiś nap z dmg albo 1hitkilerem bo to jest bez sensu...Większość serwera to właśnie tacy ludzie...jedyne normalne osoby to Chips,Joana,SevenDay,Chelios,Vizii,Spayki no i ja,a reszta to cheaterzy...Jeżeli kogoś ominąłem to przepraszam ale taki dajecie obraz...

Szmieszny jesteś ^^ nie wiesz o tym że też jesteś cheaterem ? Bo używasz kamer moda śmieszne ^ ^

1298744048-U298468.png

Anty

Opublikowano

Szmieszny jesteś ^^ nie wiesz o tym że też jesteś cheaterem ? Bo używasz kamer moda śmieszne ^ ^

Tak ja na nim tylko gram -,- Nie używam MH,nie kradnę na DH,i ogólnie nie korzystam z jego funkcji no nie wiem może raz na ruski rok zmienię sobie porę dnia na noc i użyje komendy /bot ale to nie jest żadne hakerstwo...A popatrz na osoby które cały czas jadą na dmg albo 1hitkilerze,kradną drop na DH,używają MH więc wiesz...

Opublikowano

Witam czy kto kolwiek ma serwer podobny do tego bo wczoraj probowalem ulepszyc bron za pomoca refine 1-90 0 i ulepszylo i spalilo mi epickie eq ;D

Wiec nie wiem czy skonczyc gre czy zaczac gre szamanem ;d

1298744048-U298468.png

Anty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...