Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na sell zabkowane noze,bezdy ,mini hwang ninja,boga +9,nimfe +9,magnet +9,blyski +9,olbrz.luk zolt. smoka +9,budde +9 lwia +9...Jak by co to pw lub szept w grze...

Jinno

Nick: Joanne

blackninja.png

Podziękowania dla :

Mandara

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

csyt2(400kk) z bossów np. 9ogonów.

Hwang od 90lvl.

(sora ale nie wiem jak cytować :/)

18706.png
Opublikowano

Ten serw to niestety porazka, bylby nawet okej ale yang bug, kazdy ma tyle kasy ze masakra : / Gralem 30 minut i postanowilem wylaczyc

Niepolecam

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP

Użyj pierścienia expa, ja mam 71lv buffka ma 72lv i postacie są w pt i exp w red lesie idzie miodzio(obie postacie z exp ringami)

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

kurde ale lagi,,,nawet metka nie zdazysz ubic i juz lag,,,przy expie to samo,,porazka

Miej pretensje do osób,które używają dmg i 1hitkilera bo to właśnie przez nie są lagi -,- Albo do osób rozrzucających bronie na 30lvl po całym m1...

Opublikowano

hehe nareszczie lecz nie zagram po stracie 119lvl az sie odechciewa ale +za prezke

ZAPRASZAM DO GRY NA MYTHOS WOLI ŚCISŁOŚCI MAM OBECNIE 22 POZIOM :D

JAK POTRZEBA POMOCY TO PISZCIE NA PW LUB W GRZE ^^

piczuhubl6901306598302.png

Opublikowano

A ja się pytam dlaczego neosy minusujecie kogoś kto mówi prawde?! Latacie na dmg i 1h a potem płaczecie, że serwy padaja. Ja się dziwie H@ serwa, że jeszcze nie pobanował all polaków albo ze nie usunął serwa. I tak to pewnie zrobi do 3-4 dni najbliższych. A lagi są bo jakbyście nie zauważyli to serwer jest na hoscie chińskim a nie europejskim mądrale...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...