Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamy np 70lvl i stalke+9 założoną na sobie...Na hwanga potrzeba bodajże 20kk i jest 100% ; ) Gdy mamy na sobie założona stal+9 w F5 wpisujemy refine 90 0 i automatycznie ulepsza nap założona stal...Po tej czynności hwang nie będzie widoczny ani w eq ani na postaci ale wystarczy relognąć i już mamy założonego hwanga na sobie i normalnie widzimy go na postaci i w eq I oczywiście daje defa itd...

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

Wie coś ktoś ? co z serverem

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

Dobra napisalem. Teraz czekam na odpiwez.Na stronie csyt2.net podali 2 numery QQ. Napisalem tylko na jeden poniewaz tylko tam dalo sie napisac ... Na ten drugi numer bylo trzeba odpowiedz na jakies pytanie, oczywisci pytanie po chinsku. Teraz musze czekac na odpowiedz. Pewnie chinol poszedl sobie spac bo u nich dosc pozna godzina jest. Co do servera wydaje mi sie ze on nie jest 24/7, wczoraj o podobnej godzinie wylaczyli server i dopiero rano dzialal. Dobra czas pokaze.

lubie Justina Biebera , daj -

Opublikowano

To podziel sie ta wspaniała wiedza....

@2Up to gratuluje farta za 999kk miecz

Opublikowano

Tak to napewno przez to, miales jeszcze pewnie GMa wbiles sobie 9999 lvl , miales skille na Z. Tak tak, znamy juz to ... ;]

Opublikowano

A komputer tez moze sam zrobiles ? Dobra ogarnij sie juz bo kilka osob juz wkurzyles ;] Wylacz komputer i nie denrwuj ludzi. Chcemy popisac o serverze i dowiedziec sie co jest grane. Dobra RBD ogar. Nie bedziemy sie kompromitowac w takiej durnej klotni z nim. Koniec rozmowy nara. Jest to temat o serwerze CSYT2 a nie o jakims Carobie. Dziekuje za uwage.

Budowniczy
Opublikowano

zawsze pada o tej samej godzine i chodzi wiec o 03.00 bedzie chodzić moze wczesniej.

a wiec! to znaczy ze serwer nie stoi 24/7 chinole tez spia xDD

Budowniczy
Opublikowano

pisze zostaniesz połączony a nie błąd ## czaisz ?? czy nie zabardzo

taa co Ty nie powiesz ! jak żeś na to wpadł ?

Opublikowano

ChinoleKurwy widziałem cie cepie i widzisz mnie czesto w m1 latam z hwangiem i parta-.-

Chciałem ci powiedzieć że to nie mój char bo ktoś mi nick ukradł -_-

mojasygnan.png

Opublikowano

Jezu jaki ty mądry...

prawie tak jak Ty

dzizys .. zrozumcie ze serwera nie bedzie w najblizszym czasie. Tyle osob juz to pisalo ze serwer nie jest 24/7 o.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...