Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up bardzo prawdopodobnie jutro ma być on, ale bardzo możliwe że już nie będzie dostępu do tego serwer dla nikogo oprócz Chińczyków:D

Opublikowano

@pan wyżej

A wiesz co Ci powiem? Ja bym wybrała ten na którym jest jeden Polak. Z chińczykami szukającymi 'przyjaciół' gra się lepiej niż z ludźmi,

z którymi można porozmawiać w 'ojczystym języku'.... tyle w temacie wybierania serwera :)

Heh, grałaś na csyt2? Jeśli tak, to wybrałaś serwer, na którym jest wiecej polaczków:d Podsumowując to jednym zdaniem "obaliłem" Twoją teorie xD Jeźeli nie grałaś na csyt2 to na pewno grałaś przynajmniej na jakimś innym popularnym chińskim serwie, gra z samymi chinolami, choćby nie wiem jak byli mili, jeśli nie zna się chińskiego jest nudnaa. Szczerze śmiem powątpiewać, źe wybrałabyś serwer z jednym Polakiem:d

Ehh, źle sie na fonie pisze xD

Opublikowano

Błagam O Pliki w których bd widzieć te zbroje na tym serwerze i instruckcje obłsugi daje + ZA POMOC !

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

Tak dla waszej wiadomości to, to nie jest reload starego, dobrego csyt2 tylko po prostu jakiś chinol sobie wziął nazwę.

+ tak jak każdy CN padnie za góra 1-1,5 miesiąca

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Tak dla waszej wiadomości to, to nie jest reload starego, dobrego csyt2 tylko po prostu jakiś chinol sobie wziął nazwę.

+ tak jak każdy CN padnie za góra 1-1,5 miesiąca

Dobra ja też lubiłem csyt2 ale spójrzmy prawdzie w oczy...Nie było nawet magicznych metali,kasa i sztabki dropiły tak sporadycznie,byle "nÓp" miał hwanga i śmiercio...No jedynie co było dobre to to że na serwie była jakaś społeczność i dużo shopków...Z resztą nie wiem po co od razu spisujesz ten serw na straty ;f Może postoi max miesiąc a może więcej ; ) Trzeba być dobre myśli ;d

Opublikowano

Na 9 stronie tematu masz tut co zrobić jeżeli ma się kłopot z uruchomieniem launchera

Zrobilem tak jak tam jest i jak probuje wejsc w gre wychodzi cos po chinsku;/

Opublikowano

Zrobilem tak jak tam jest i jak probuje wejsc w gre wychodzi cos po chinsku;/

Ale odpalasz launchera przez moje obejście?

Opublikowano

Macie moby w atlantydzie?? Ja nic nie mam nawet na ich kliencie nawet gdy uzyje pelerynki dmg mi nie idzie

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Wie ktoś może na jaki lvl jest hwang dla sury i święty+0? Na launcherze pisze że hwang jest na 80lvl a wcale nie mogę go założyć mimo że mam ten level...Co do świętego to na modzie pisze że jest na 80lvl a na launcherze w ogóle nie pisze na jaki jest level ; /

Opublikowano

zostaniesz polaczony z serwerem ... tez tak macie na modzie?

@Edit juz dziala, zlagowało mi sie, straszne lagi ma serwer i kicka czesto

tupakedit.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...