Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siewka mam dosc czytania twoich madrosci... Typie skad ty wszystko wiesz?! Miales dobrego woja i chwalac sie nim w sygnie myslisz ze boga zgrywasz?? Skocz z mostu moze ogarniesz troche... To byl moj taki maly offtopic

Serwer nie dziala takze dla chinczykow bo nikt nie expi (patrzac na topke nie spadlem w dół). Po prostu wylaczyli albo zmieniaja porty.

Opublikowano

Nie trudno się domyślić biorąc przykład z innych serwerów

Np. Hy44 1dzień na spol działało po czym zaczeli polacy bugować chinole widzieli i Dupa (pisałem na qq z GA)

I tu to samo tyle że większa ilość chinoli widziała to fot naklepali i dziękuje off do jutra i przez spol już nie wbijesz

mojasygnan.png

Opublikowano

Możliwe też że zrobią zmienne ip i tylko client wejdzie w grę -_-

tedolf

Nie bierz tego tak do siebie ale sie tu i tam wbijie i się wie więc twoja agresja niepotrzebna w moim kierunku

mojasygnan.png

Opublikowano

Nie martwcie się neosy dziś pójdą wczesniej spać to pozniej jak włączą będzie można pograć.

@siewka

A ty nie dramatyzuj bo nie wiesz nic a wygłaszasz swoje mądrości tutaj. Jak włączą serwer to pierwszy z językiem na brodzię będziesz leciał.

@TOP

Nie blokują peeniw polskiego IP tylko zmieniają ustawienia na serwie. Trzeba być dobrej myśli.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

Przestańcie spamować gdybając, jak zablokują Polskie IP to zablokują i basta... Przeżywacie jak mrówka okres ;p A poza tym, dając taką nazwę serwera założyciel był świadomy konsekwencji(tzn. pojawi się dużo Polaczków). Ja tam mam nadzieje, że włączą bez bloku ip bo nawet fajny serwer, tylko te kicki;/ Myślałem, że to prawdziwy csyt2(.com), a tu taka kicha;d Choć to nie zależy od tego jaki serwer jest, tylko od tego, na jaki uprą się Polacy;p Gdyby się uparli na xxxyt2, to nawet gdyby zzzyt2 był 100x lepszy nie będzie miał lepszej popularności niż ten pierwszy, czym więcej Polaków na serwerze tym lepiej - można pogadać w ojczystym języku... Gdyby na xxxyt2 było 100 Polaków, a na zzzyt2(serwer 100xlepszy niż xxxyt2) 1 Polak, to na pewno bym wybrał ten pierwszy tak jak większość graczy;D

2 up, nie działa bo serwer off

Opublikowano

W żadnym stopniu to nie przypomina CsYT2.

No, ale cóż pogram z nudów.

Macie jakieś info dotyczące serwera?

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jesli usuna YB to z jednej strony dobrze z drugiej zle;/

Dobrze, bo juz nie bedzie tak latwo kupic stalke/bron na 65lv/tarcze na 61lv

Zle, bo tyle ludzi juz nabugowalo tyle kasy ze eh... Przeciez kolo h. bronia prawie miejsca nie bylo...

Opublikowano

W żadnym stopniu to nie przypomina CsYT2.

No, ale cóż pogram z nudów.

Macie jakieś info dotyczące serwera?

bo to nie jest reload csyt2

tylko reload servera csyt2.net a to jest różnica

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Doszedłem do opinii, że nie blokują serwera dla polakow, bo jakby blokowali, to by juz zablokowali i podczas łaczenia nie pisalo by ''zostaniesz polaczony z serwerem'' tylko ''blad podczas laczenia z serwerem'' ;D

tupakedit.png
Opublikowano

mam nadzieje ze zablokuja polakow

jak ktos jest kumaty to wie jak to obejsc

wiadomo ze neo nie sa kumaci to ich nie bedzie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...