Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Best Private Serwer - Csyt2

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 680
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@RBD

Heh jaki kozak szkoda że skończyłem i oddałem eq.

Jak by nie to to byś sobie troszkę poleżał na ziemi:D

Opublikowano

Mi się zdaje, ze juz jest off dla polaków. Bo chinczyki zobaczyli jak N3osy wywalaja miecze i sie wkurzyli i zablokowali nam. Wątpie aby byl dla nas jeszcze ON.

tupakedit.png
Opublikowano

@2xup wogole ty nie w temacie więc nic już nie pisz... oni piszą o normalnym teraz serwie a ty popychasz o becie..

Opublikowano

Neosy i tak i tak by się dostali z mpc czy bez taka jest kolej rzeczy na każdym serwie się trafia i tego się nie da zmienić i przestan ludzi wkurwiać mówiąc to przez tego i tego jak i tak nic ci to nie da -_- a więc japa kurwa

mojasygnan.png

Opublikowano

Nie ten dział..

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

Nie można ściągnąć.

Mógł by ktoś to wrzucić na Hotfile lub Megaupload ?

GRA : METIN 2

PRIV :LomaxMT2

NICK : Lundor

PROFESJA : WOJ (BODY)

LVL : 106

1131234254.png

Opublikowano

@shi "cos tam"

co ty udajesz dorosłego?? czy coś?? przestań już pisać bo te twoje"mądre" słowa coraz bardziej wkurwiają

Opublikowano

dlaczego off ?

chyba blokuja polskie ip :/

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Ja jestem tylko człowiekiem więc nie wiem czy na dany serwer wbiją normalni ludzie czy dzieci neo ...Zresztą gdybym go nie opublikował to pewnie byśmy we dwoje siedzieli w m1 i nie mieli do kogo mordy otworzyć więc wiesz...A po za tym jeżeli widzisz w tym aż taki mankament to nie wiem po co się uśmiechasz ;f No i tutaj masz racje...jak idioci nadal będą grać na dmg i wywalać bronie na 30lvl bo nie stać ich na zmianę średnich to rzeczywiście chinole w końcu się wkurwią i nie pogramy sobie...Naprawdę chyba jako jedyny kraj reprezentujemy w metku chamstwo i prostactwo -_-

I tu się z tobą zgodze jesteśmy 9(niestety) krajem który hoduje dużąąąąą liczbę NOOBÓW ;/

mojasygnan.png

Opublikowano

Sciagnalem tego patcha by Siewka i jak go wkleilem do metka 2008 i uruchamiam go przez plik tnyt2 to wychodzi mi jakies tam chinskie okienko z chyba 6 opcjami i jak klikne pierwsza od gory po lewej to mi sie cos laduje a na koniec wychodzi cos po chinsku i go*** a inne opcje to tylko jakies stronki internetowe;/

Co zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...