Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban Za Fb? Wtf?

captivus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to specjaliści od HS się popisali . Czekamy na kogoś mądrzejszego od Nich co znajdzie na to obejścia ;]

Daj + To nie boli a motywuje mnie bardzo :)

PRACE NAD XENORMT2 TRWAJĄ!!!

12341383.jpg

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak z ciekawości chłopaki jak uruchamialiście metka . Przez własne obejście czy używając HackShield Bypass v0.3. Bo ja do tej pory włączam przez HackShield Bypass v0.3 i ładnie wszystko chodzi nic nie wyskakuje ;D ale zobaczymy może już mnie namierzyli . Logi też mam zablokowane kilkoma programami i sposobami . Może mam po prostu farta. A i ja metka jeszcze nie aktualizowałem to może dla tego. A w folderach od HS-a nie ma plików z logami. no nic dam znać jak już bana dostanę

Opublikowano

Ktoś widocznie cie podkablował :O

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

wytłumaczę wam to trochę inaczej zablokowanie HS i stworzenie tam folderu z dopiskiem ".log" pomaga

to nie przez logi dostajesz bana po prostu albo za "darmo"

bądź ktoś Ci pisał TY nie odpisywałeś wszedł na "chatbox" napisał

/Metin2Plserv np 13 mam delikwenta na fishbocie

gm tym sie interesuje każe PW

podaje mu nick, miasto on Cie sprawdza tzn...

pisze Ci pw jak zablokowane pisze na glównym

jesli nie odpiszesz a łowisz masz problem....

zawsze idzie się wytłumaczyć że używasz TASKER( nagrywa ruchy myszki i klawiatury)

jest to legalne sam gm mi to pisał bo się pytałem :))

czyli... jak masz zablokowany i folder hshield.log nie ma prawa robić logów a nawet jeśli

to czy GM przeglądał by z 1000000 logów dziennie???? wątpie... przypał i tyle

Polecam m1 ch4 lewy dolny róg tam na moim servie stoją 3 fishboty od 2 miesięcy i cały czas stoją;) więc ja też

tyle że jak stawiam fisha gram na głównej więc widze:) pozdro Yo;)

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Ja bociłem na fb jakieś 3 tygodnie :D

Napisał do mnie GM ja akurat byłem afk bo zaglądam na fb, i nagle ban :D

Ale główna postać na innym e-mail i nie dostałem na nią bana na szczęście :D

Ja chyba zablokowałem HS bo 3 tygodnie i bana nie dostawałem dopiero jak gm na pw mi napisał

1356721310-U739101.png

Opublikowano

wytłumaczę wam to trochę inaczej zablokowanie HS i stworzenie tam folderu z dopiskiem ".log" pomaga

to nie przez logi dostajesz bana po prostu albo za "darmo"

bądź ktoś Ci pisał TY nie odpisywałeś wszedł na "chatbox" napisał

/Metin2Plserv np 13 mam delikwenta na fishbocie

gm tym sie interesuje każe PW

podaje mu nick, miasto on Cie sprawdza tzn...

pisze Ci pw jak zablokowane pisze na glównym

jesli nie odpiszesz a łowisz masz problem....

zawsze idzie się wytłumaczyć że używasz TASKER( nagrywa ruchy myszki i klawiatury)

jest to legalne sam gm mi to pisał bo się pytałem :))

czyli... jak masz zablokowany i folder hshield.log nie ma prawa robić logów a nawet jeśli

to czy GM przeglądał by z 1000000 logów dziennie???? wątpie... przypał i tyle

Polecam m1 ch4 lewy dolny róg tam na moim servie stoją 3 fishboty od 2 miesięcy i cały czas stoją;) więc ja też

tyle że jak stawiam fisha gram na głównej więc widze:) pozdro Yo;)

Ja jak łowie na swojej głównej postaci to jestem zawsze przed kompem i coś robię np. lekcję, naprawiam komy itd. NIGDY NAWET NIE BYŁO NIKOGO NA MINI MAPCE JAK JA ŁOWIŁEM! Bo jak kogoś widzę to zmieniam na broń i czekam, aż przejdzie... Napisałem do GO za co mam bana. Odpowiedź była zniewalająca:

Witam.

Nie wiem za co dostałeś bana... Hack Shield zablokował Ci konto. Osobiście po przejrzeniu logów widzę, że od Ciebie żaden nie przyszedł. Napisałem do administracji gry czy można cię odblokować.

Z poważaniem...

Więc bez jaj... HS blokuje za nic? Botów to k***a nie zbanuje a kogoś kto raz na tydzień włączy FB na 1h... Pozdro dla HSa

Sorry, ale to mnie trochę wk****a.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Hehe to już wiem czemu mi żaden fb nie działa ^^, w ogóle żaden hack prawie, mi ogólnie 4 razy konta za fb zbanowali, ale nigdy tych co były na innum mailu

Opublikowano

ja wam powiem ze hulałem przez na 2miesiace na fb zarobilem 3kkk i mialem poblokowane hs wszystkimi sposobami i teraz wlasnie dostalem bana na charach co nimi lowilem :( tylko weszlo to nowe hs i ban odrazu mysle ze wszysczy beda dostawac bo chyba wkoncu gf wzielo sie pozadnie za hakerow :P

Opublikowano

Ja jechałem na FB tylko jednym kontem.

Nie łowiłem po aktualizacji HS'a i jakoś bana nie mam :D

Kolego UP i nie tylko... zapewne jechaliście na FB po aktualizacji HS'a a okazuje się że blokady które działały na starego hs'a już nie działają i zostaliście zbanowani :P

Hmm..innego racjonalnego wytłumaczenia nie widzę :]

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

no tak masz racje bo ogolnie to lowilem na 4 hary a po aktualizacji na 3 tylko i tym 1 co nie lowilem bana nie mam :P

Opublikowano

chyba nie wiecie co robi gm ??

najpierw obok playera się zamienia w jakiegoś moba losowego

potem się normalnie zmienia

zadaje ci pytanie czy rybki biorą ty do niego że tak

a on na to np to jak byleś online powiedz w co się zamieniłem

nie odpowiesz perm

Xx_Szluga_xX.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...