Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban Za Fb? Wtf?

captivus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też się to przydarzyło i to nie pierwszy raz, na szczęście jestem wytrwały i co pewien czas nowe postacie robię...

"RusherTub" co robisz, żeby Ci fishboty w na górach działały?

ban_pl_46860_389399.gif
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś ci poprostu nagrał demko jak twoje boty łowią, bił, pisał etc a one nic, wysłał do supportu i banik na 100% - sam tak wykończam neokidy, które mi małże wystawiają za 50% ceny rynkowej...

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

Dostałem na moje konto bana 2 razy (konto tylko do fb). Raz za wulgi (dziwne bo z nikim nie pisze) i drugi raz za nie wiem co, bo na e mail nic nie przyszło.

Opublikowano

GM ma "licznik" ile kto łowi i wszędzie ci sprawdzi więc to bez sensu ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Mrodowask a co rozumiesz przez licznik. To znaczy że na przykład dzisiaj łowie 4 godz. i on to wie czy wszystkie godz. spędzone na łowieniu np.7 dni i 5 godz. ?

ostatecznawersja.jpg
Opublikowano

Śmieszni jesteście mówiąc że to GM kogoś przyłapał, albo w złym miejscu stał. Czy widzieliście takie tematy jak ten, że wiele osób dostaje bana jeszcze przed wprowadzeniem tego nowego HSa? Ja jakoś nie widziałem. I odradzam bocenia do póki ktoś nie zrobi porządnych obejść na tego HSa...

@DOWN Ale nawet jak go nie widać to i tak coś napisze albo zmieni się w moba żeby sprawdzić czy ktoś nie boci. U mnie nie było nawet mowy o przypale a bana dostałem więc się nie wymądrzaj. To ten nowy HS i jestem tego pewny na 100%, że przez to lecą tak ładnie baniki.

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

to żę gm nie ma w M1 obojetne krolestwo tzn ze go wogole nie ma. gm ma komende taka ze go nie widac wiec kto wie. PS znaczka tez ne widac

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Ja stawiam zawsze na ch4 na moim serwie nikogo prawie tam nie ma i na dolinie łowie tak kilka mies. na fb 0 przypałów ;] a kasy po dupe ;]

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

Opublikowano

cheatuje trzy lata, Bociłem np wojem 66 w v2(:D), fb, dmg, wait hacki, kamer mody, itp. Bana na jakie kolwiek konto nie mam do dziś :) Kwestia dobrze zablokowanego hackshielda.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

GM ciebie przyłapał u mnie tak samo było. Grałem sobie w WarRock chce zobaczyć ile małży a tu gm za mną zamieniał się w moba. Zobaczyłem i nie było banu ;p

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

To ja też sie wyżale ze wczoraj (piątek) na dziś (Sobotę) zostawiłem m2fish,

wstaje se o 2:00 w noc patrze uradowany 13 małży rano wstaje ban...

Opublikowano

Nauczka hehehe ! powinny być na IP bany, to by nie było takiego wzrostu cen, stop dziecią neo.. :)

Mnie też właśnie zbanował -.- z 20 minut temu :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Z tego wynika że albo GM'owie zwarli zwieracze i ruszyli swoje 4 litery i nagannie banują cziterów albo co jest bardziej prawdopodobne, blokady na HS'a nie działają po jego ostatniej aktualizacji.

Dobrze że ja po aktualizacji nie włączałem żadnego hacka, jak na razie wole nie ryzykować :]

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...